Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostal Jacaranda & Home

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.0
Bardzo dobry 114 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.8
  • Bezpieczeństwo 6.6
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 6.0
  • Atmosfera 6.6
  • Czystość 7.0
  • Udogodnienia 7.2
ZAREZERWUJ
7.0
Bardzo dobry 114 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.8
  • Bezpieczeństwo 6.6
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 6.0
  • Atmosfera 6.6
  • Czystość 7.0
  • Udogodnienia 7.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
24 Lut 2017
9.7

Muy bueno todo, mucha hospitalidad y buena onda para ayudarnos en lo que necesitemos

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Lut 2017
2.0

Una estafa, llegamos con mi familia al lugar y estaba cerrado, ninguna información, ningún contacto previo, nadie me aviso nada, tuvimos que buscar un hospedaje en el momento. Luego de enviar un mensaje a Hosteworld.com tuve como respuesta un mail que me proponía devolverme el dinero de la reserva, ese fue el único mensaje. NO CONTRATEN ESTE LUGAR!!!!!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
14 Sty 2017
5.7

They claimed they never got the reservation when I booked through the website so they didn't have a private room with me. That wasn't a huge deal and I spent a night in a dorm room with the guys who were running the place. I couldn't really tell who was actually working there which is sometimes good (seems like home) other times not. The latter was the case here. I eventually moved onto another hostel. Location is great.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
18 Gru 2016
4.9

An unfortunate experience at what we had hoped would be a better stay. Staff were disorganised (no change was given for our cash payment, we did not receive keys until our second day at the hostel, breakfast was served at a late hour for a hostel after 8.30am), and the facilities did not feel well kept. Nobody got a hot shower for the entirety of our stay, without any explanation from the staff at all. None of the powerpoints in the room were functional and many hairs were found in the beds.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
12 Lis 2016
9.7

Tuve la suerte de que fui en temporada baja y que el dueño es muy simpático, porque me pasaron de una pieza mixta a una de mujeres y sola por el mismo precio!!! No incluía desayuno, pero igual al día siguiente me habían dejado café con pan y mermelada. Me encantó el lugar y sin duda volveré!! En lo personal, el único pero es que los lockers no funcionan muy bien y en este caso no era urgente, pero como backpacker es importante tener un lugar seguro donde dejar las cosas de valor. Mil gracias!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
11 Paź 2016
6.9

They tried to put us in a 5 bed room while we booked a 4 bed room. The fifth bed was literally squeezed in the room and the feet of one person would be in the face of the person next to that bed. We declined that room and got a better and tidy room. Shower en bathroom are fine, as well as the kitchen. The breakfast however is horrible (worst so far on our trip) with bread as bricks and almost nothing to put on it.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
10 Paź 2016
6.3

Not enough lockers for each person in some rooms and no effort for staff to secure your belongings. Just a shrug and they are broken. Not 'helpfull'.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
23 Wrz 2016
7.4

Not my favorite hostel by any means. When I asked for a towel the owner simply said no. When I assured him it stated on the website that we would be provided towels he said it was a mistake and did nothing to resolve the issue. The volunteers were extremely accommodating but I did not like the environment the hostel owner created. Not a terrible hostel but not great.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.