Hostelworld.com

Hostal Jacaranda & Home

Ceny
mapa
Recenzje
8.1
Fantastyczny 95 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 7.5
ZAREZERWUJ
8.1
Fantastyczny 95 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 7.5
Hostal Jacaranda & Home Located at Almirante Montt 327, Cerro Alegre, Valparaiso.
Hostal Jacaranda & Home
Chile
Valparaiso Almirante Montt 327, Cerro Alegre
81% 95
-33.0426827 -71.6274120
Hostal Jacaranda & Home
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Mar 2016
7.4

El hostel se encuentra muy bien hubicado, buena zona, segura. Es muy tranquilo, optimo para descansar. El personal tiene buena onda.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
2 Mar 2016
8.6

The main building has the typical Valparaiso architecture. For some reason the management asked me to stay in the Home part of the Hostel & Home. It was comfortable and pleasant but I still had a hankering for the shabby chic of the main building.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Lut 2016
8.3

Me acogieron en su acogedora y tranquila casita azul de Urriola. La casa está en una situación excelente, rodeada de restaurantes y comercios. Los chicos son super amables y simpáticos. Me proporcionaron información para desplazarme por la ciudad, por los distintos cerros etc. Además he podido conversar con ellos sobre la situación del actual del país. La habitación individual muy bien decorada; el baño durante mi estancia, no fue compartido con nadie. Todo correcto. Repetiría sin duda.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Lut 2016
6.9

My favourite part of Hostal Jacaranda is the location close to restaurants, shops, beautiful streets and views in Valparaiso. The storage lockers are large and complete with full sets of keys to enter the locker, room and hostel main doors at any time. Bedrooms, bathroom and kitchen were all clean and average for a hostel. The staff was friendly but seemed disorganized and aloof at times. Better luck getting local food and drink recommendations from the staff leading the free walking tours.”

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
27 Sty 2016
10.0

Great location, cute cafes surrounding it. Nice and clean and friendly staff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, dwójka, 31-40
  • Obieżyświat
  • 43 Recenzje
22 Sty 2016
8.3

부엌은 있으나 앉아 먹을 테이블이 없음.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
31 Gru 2015
10.0

Lovely time and great staff!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • andrearodriguez00012433
  • USA, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
29 Gru 2015
9.7

The staff was wonderful and very welcoming (Luis!) There was always good music playing and I felt very safe here.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Gru 2015
7.4

Note that theres TWO locations for Jacaranda--I rocked up to the smaller one and rang the bell and no one answered.. then I walked up the hill and saw the bigger Jacaranda hostel. Staff were okay and cant speak much English. The bunk beds are really low so if you stay at the lower bunk you wont even be able to sit up on your bed. No towels provided and no breakfast either. Hostel is well-painted outside but not really inside. WIfi is strong though! The hostel is on a hill so prepare to hike up!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
20 Gru 2015
8.3

its a great place to stay, with very nice people, giving me a lot of help, nice neibourghood

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.