Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 234 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 7.2
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 7.2
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 234 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 7.2
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 7.2
Hostal Giraldilla Located at Calle Gravina 23 41001, , Seville.
Hostal Giraldilla
Spain
Seville Andalucia 41001 Calle Gravina 23 41001
83% 234
37.3919150 -6.0012420
Hostal Giraldilla
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
24 Gru 2016
6.9

It´'s a old hostel, good just for one night. Was a personal toilet pbut it was not in the same room. The shower was really small and the was easy to listen your neighbors.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
18 Gru 2016
8.0

La pensione è in pieno centro, il rapporto qualità prezzo è ottimo ( con 25€ a notte non si può pretendete la luna), asciugamani e stanza riordinata ogni giorno , l'unica nota negativa è il bagno piccolino.....

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Gru 2016
2.6

Total dive! Do not stay here! The room smelled and the bed was so dirty that I sleep in my clothes on top of the sheets of the bed to avoid catching anything. Didn't see any bed bugs, but I wasn't taking any chances. Staff seemed nice enough and spoke a bit of English, but that was the only pro. They also asked to keep my keys whenever I left the hostel because 'There is 24 hr reception'. This weirded me out and I did not feel comfortable keeping my valuables there, so I had to carry them around

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

dear guest we have guests from EEUU and from hostelworld for more than 7 years ago. We have never had any problems with anyone. The key is left in the guesthouse for your own safety. I think you're one of the most stranger clients we've ever had.

  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lis 2016
8.6

Das Zimmer war sehr klein, aber das Preis-Leistungs-Verhältnis ist sehr gut, auch wenn es sehr ringhörig ist. Zudem ist die Lage optimal, kann es weiter empfehlen.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Lis 2016
9.4

Sono stata settimana scorsa e lo consiglio. Posizione strategica per visitare la città a piedi o con i mezzi. Ostello essenziale, pulito, economico ottimo rapporto qualità prezzo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Lis 2016
10.0

La limpieza es fabulosa,nunca me había atrevido a caminar descalza por un hostal, me sentí como si estuviera en casa. Lo mismo la ducha pequeña pero limpia. La ropa de cama limpia como debe ser (y hay mantas por si tienes frío), la toalla del hostal también. Si hubiera visto al personal de limpieza le habría felicitado. La ubicación es genial y las recomendaciones de la recepcion tambien No es un sitio lujoso pero calidad precios es muy valido.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Lis 2016
9.4

The Hostel is very nice. Good location, clean rooms , friendly stuff , free WiFi was good. We would choose this place again. Thanks a lot to Ihab and Mary that made our staying Extra wonderful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Lis 2016
10.0

Petit hôtel, près de tout, très propre. Le personnel est très accueillant et courtois, tout particulièrement Tania que nous avons adoré. Endroit tranquille et sécuritaire. Rapport qualité/prix excellent. Je le recommande.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Lis 2016
9.7

Great location! We had a very clean (although small) double room & private bathroom. Bed was very comfortable, good strong shower , working a/c. the receptionist was very charming & helpful. We love our stay, and our coming visit to Seville will be here.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Lis 2016
10.0

nette, einfache, saubere Pension in zentraler und ruhiger Lage. Sehr zu empfehlen. Ganz in der Nähe sind zahlreiche Restaurants und Tapas Bars.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.