Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 217 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 7.0
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 217 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 7.0
Hostal Giraldilla Located at Calle Gravina 23 41001, , Seville.
Hostal Giraldilla
Spain
Seville Andalucia 41001 Calle Gravina 23 41001
82% 217
37.3919150 -6.0012420
Hostal Giraldilla
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Wrz 2016
5.7

CAMERA MOLTO CARA PER IL PREZZO PAGATO E IL SERVIZIO OFFERTO: LETTO SCOMODO (MATRIMONIALE CON UNICO CUSCINO!!), TV E CLIMATIZZATORE NON FUNZIONANTI, ARIA VIZIATA, COLAZIONE CON SOLO CAFFE' O TE'. SUPPLEMENTO DEL 4% PER PAGAMENTO CON CARTA DI CREDITO NON SPECIFICATO AL MOMENTO DELLA PRENOTAZIONE. BUONA LA PRESENZA DELLA RECEPTION H 24 E LA POSIZIONE MOLTO VICINA AL CENTRO.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
18 Wrz 2016
6.9

Check that AC is not part of the deal, they charge 6€ for the RC The top floor is horrible hot The bathrooms are very small and the towels are rough and old

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
7 Wrz 2016
7.4

The room was really really tiny, could barely open the bag, AC was not included in the room price and the fan was noisy. Good price, but it's better to spend a bit more and have more comfort next time!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Sie 2016
8.6

Ottima la posizione, a pochi passi dalla stazione degli autobus e vicinissimo al centro. Molto disponibile e cordiale il personale. Camere singole carine e pulite vicine al proprio bagno privato. Wifi gratuito. Buon rapporto qualitá-prezzo. Sicuramente consigliabile!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
4 Sie 2016
9.7

Excellent rapport qualité/prix pour profiter de Séville sans se ruiner. Le personnel est accueillant, disponible et sympathique. L'hôtel est bien situé, les chambres propres , la rue calme et les lits très confortables.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Sie 2016
10.0

Camere sistemate in struttura semplice e discreta. Comodità e pulizia. Buona accoglienza. Disponibilità e famigliarità del personale. Buon rapporto qualità/prezzo. Senz'altro consigliabile.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Sie 2016
10.0

Our stay at Giraldilla was comfortable. Location was excellent, close to bus station.Staff speaks English and very helpful. Booked tours and shows for us. the only downside is the size of the room. It was pretty tight, but it was a good price for the location.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Sie 2016
9.4

We have stayed here before. It is ideal for exploring Seville. Staff is really helpful and nice. Room is very clean and the internet works great. I would absolutely stay again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, dwójka, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
26 Lip 2016
8.3

We enjoyed our stay at this hostel because it was close to the main attractions. The staff were really helpfull and friendly. They had a good aupermarket in the plaza only a few minutes away. Great reccomandation for the Flamenco show. Good room with nice air conditionning but they were a litt'e small. Nice for a few days though! Thank you again for the quality!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
22 Lip 2016
7.4

La décoration est très singulière et mérite à elle seule le détour. Néanmoins il y a quelques dysfonctionnement qui posent nombre de difficultés. Il n'y a pas de cuisinière/four permettant de faire la cuisine, ni même de micro-onde. C'est ensuite l'absence de ventilateur dans la chambre ce qui est le minimum avec un climat pareil et qui plus est en plein été. Il faut s'acquitter de 5euros par nuit supplémentaire pour obtenir la climatisation. Deux points capitaux qui sont préjudiciables. Dom

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.