Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 205 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 205 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.1
Hostal Giraldilla Located at Calle Gravina 23 41001, , Seville.
Hostal Giraldilla
Spain
Seville Andalucia 41001 Calle Gravina 23 41001
88% 205
37.3919150 -6.0012420
Hostal Giraldilla
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
10 Lip 2016
8.0

Camera carina e pulita, posizione comoda, peccato solo il troppo caldo!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Grecja, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Cze 2016
6.6

(+) Location: it is placed really in the historical centre, walking distance of 10' from the Cathedral (+) Clean: didn't have toilet soap for a whole day though (+) Staff: overall friendly, provided us with painkillers when we needed them, switched our room because it was too small (-) Not exactly a hostel but a pension. Very little space to hang around with others (-) Our door lock was ready to collapse. (-) The room was narrow, dark and humid. 1 double bed & 1 single bed for 3 adults

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
6 Cze 2016
7.4

Decent place to stay and in a good location. Wasn't fabulous and the staff was okay but overall the stay went well. The decor made the place feel cramped but we were very comfortable. The stove in the kitchen is not for public use due to hotel regulations. Otherwise, we appreciate being able to use the kitchen facilities.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Maj 2016
9.4

Best thing about the hostel is location. It is very suitable to visit most important places of Seville just by walking. P Also, the room we stayed three nights was always very clean. Towels changed everyday etc. The other positive aspect is hospitality of staff. I can not say perfect, but never less than good

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Maj 2016
10.0

Localizaçao excelente. Pessoal simpatico. Limpeza boa.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Maj 2016
9.4

Super Lage, saubere Zimmer und Preis-Leistung stimmt absolut

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
7 Maj 2016
8.3

TRATO AMABLE DEL PERSONAL DEL HOSTEL UN POCO INCÓMODO EL NO TENER BAÑO PRIVADO EN LA HABITACIÓN

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
31 Mar 2016
9.1

Good place to stay in a very good location.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Mar 2016
8.0

Super friendly but unfortunately mostly-spanish-speaking staff (might be a problem for some), cosy and clean rooms. In the kitchen, some things didn't work but as we mostly ate outside, it wasn't a huge problem for us.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Mar 2016
8.0

On the whole it was a nice stay - but the oven/ stove was defect, so we couldn't cook sth.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.