Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.7
Bardzo dobry 252 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 7.0
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 7.1
ZAREZERWUJ
7.7
Bardzo dobry 252 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 7.0
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 7.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Maj 2017
4.9

This was the worse hostel I stayed in in Spain. The building is historic with an attempt to lighten the ambience with items of decor. I booked as a solo traveller but was charged for two beds....my fault for not checking the booking properly. 4% loading for credit/debit cards. Air conditioning at 5 euros per day extra, the ensuite bathroom was down the hall and was so small it was difficult to turn around without stepping into the shower basin, the noise from the street was horrendous. MORE

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
12 Maj 2017
4.0

True score is 0. It's a sign of the moral bankruptcy of the times that someone could be charged to be accommodated in such a space. My horrid room was on the ground floor between the reception and the street. The noise was ceaseless and unbearable, there was no privacy, as reception could hear everything I was doing in my room, and by opening the window and / or curtain the whole world could see me in my room from the street. The room was dark, depressing and cramped, it was a relief to leave.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
8 Maj 2017
7.1

Tiene como dificultad las escaleras muy estrechas y la ducha muy pequeña.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
18 Kwi 2017
6.0

A localização é ótima, mas o quarto era muito fedido.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Kwi 2017
6.0

C'è sicuramente di meglio.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Kwi 2017
7.1

La chambre est petite mais avec une salle de bain privée. Bien que située au 3ème étage avec un escalier très raide, très bruyante. Le matelas et les oreillers ne sont pas du tout confortables.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Kwi 2017
8.0

Buona posizione tra centro città e stazione autobus Ho alloggiato 2 giorni in camera tripla nel mese di aprile ed è stata una ottima scelta con un costo a persona di circa 25 euro Staff disponibile per le varie esigenze, suggerisco di acquistare qui i biglietti per spettacolo di flamenco (turistico ma molto bello e vario con circa 20 tra ballerine cantanti e suonatori ) a soli 20 euro Immobile carino con spazi limitati ma sufficienti per dormire e fare un soggiorno breve a Siviglia

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
13 Mar 2017
9.4

Great value, pretty good location. Very clean and friendly. Very comfortable bed. Shower needed some work - broken shower head and hot water ran out in morning, so I showered in evenings. Overall I'd stay there again despite minor problems.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lut 2017
10.0

Perfecto ! Nos gusta muchissimo ! Hasta pronto en Sevilla 👍

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Lut 2017
9.4

Muy Buena ubicación. Las habitaciones son bastante frías en la época de invierno. Durante las noches se puedes escuchar los ruidos de otras habitaciones.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.