Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 193 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 193 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.4
Hostal Giraldilla Located at Calle Gravina 23 41001, , Seville.
Hostal Giraldilla
Spain
Seville Andalucia 41001 Calle Gravina 23 41001
88% 193
37.3919150 -6.0012420
Hostal Giraldilla
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
31 Mar 2016
9.1

Good place to stay in a very good location.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Mar 2016
8.0

On the whole it was a nice stay - but the oven/ stove was defect, so we couldn't cook sth.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Mar 2016
8.9

We had a nice stay here in Hostal Giraldilla. It was clean and the staff was helpful and friendly. The stairs are a bit narrow and steep, so if you are in the 3 rd floor, be sure that you are young enough to climb them, okay if you stay for 2 or 3 nights. Not suitable for handicapped people.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • warda9072
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
14 Mar 2016
10.0

très bonne auberge , très pratique car facile d'accès depuis la gare routière de plazza des Armas , propre et agréable lit confortable et propre, c'est un hôtel où je reviendrai si je retourne à Séville.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
11 Lut 2016
10.0
Przetłumaczone przez Google

To był drugi raz pobyt w Giraldilla. Lokalizacja jest idealna, w odległości spaceru do Acazar Giralda i innych. Czyste pokoje, dobra lokalizacja, przyjazny personel. Bardzo zadowoleni ogólnie z pobytu.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
11 Lut 2016
9.7

가격대비 좋았음. 방도 깨끗해요. 도심에 있어서 이동하기도 편합니다.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Lut 2016
9.7

Ligging super, mooie badkamer zeer vriendelijke receptionisten voor een betaalbare prijs.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Lut 2016
10.0

地理位置超级好 去哪里都方便

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
10 Lut 2016
10.0

Tenía dudas de si una pension sería lo más apropiado para viajar con la familia y la verdad q la experiencia ha sido muy buena. El personal agradable, la decoración muy bonita , las camas cómodas y muy bien situado. Lo recomendare sin duda , para ser una pension esta bsatnte bien.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Lut 2016
9.7

A parte de su excelente ubicación, estuvimos muy cómodos y tranquilos. La pension estaba limpia y nuestras sabanas y toallas se cambiaron cuando lo pedimos. Muy recomendable para ahorrar unos euros en el alojamiento, pero sabiendo que no es un hotel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.