Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Hostal Forestal

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 1,355 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 1,355 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.6
Hostal Forestal Located at Coronel Santiago Bueras 122, Barrio Lastarria, , Santiago.
Hostal Forestal
Chile
Santiago Coronel Santiago Bueras 122, Barrio Lastarria
90% 1355
-33.4372431 -70.6372511
Hostal Forestal
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
8 Lip 2016
8.9

Really appreciate the time I spent there and I would recommend it.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
29 Cze 2016
9.1

El lugar excelente ubicado, limpio y agradable. En recepción Vany y Guillerme nos trataron expectacular. Muy recomendable!! Como detalle agregaría leche fresca en el desayuno, no en polvo. Volvería sin duda alguna. Muchas gracias!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Cze 2016
8.9

The staff were really friendly and helpful and the hostal is really well situated near the most interesting part of town and near good transport links. However the communal areas for some reason lacked atmosphere, even though they were plentiful and spacious. It was also really cold and the hot water was temperamental.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Cze 2016
10.0

Staff was extremely helpful and very nice! Location is perfect! Centrally located to everything! Literally every key place is walkable! Vibe of hostel is social/family like! When I come back to Santiago I will definitely be staying here again!!!!!! Thank you!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Cze 2016
9.4

Location is great, right next to all the shops but it's away from the main street so it's very quiet inside. Staffs are very helpful during my stay. Good breakfast. Cons, the floor is very noise, if anyone walks around it makes very loud noises.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • fleurs_fairies3449
  • Anglia, Kobieta grupy, 25-30
  • Obieżyświat
  • 29 Recenzje
8 Cze 2016
8.6

Amazing location, super helpful and kind staff and delicious breakfast. Room was a bit cold and water throughout was rarely hot, we had two cold showers. Overall a lovely place though.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Cze 2016
9.1

Es un lugar limpio y cómodo. Además el desayuno fue genial con muchas opciones y también frutas frescas.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Maj 2016
8.9

Hice mi reserva unas tres horas antes de ir y cuando me presenté estaba todo en orden .Sólo dormí una noche , las camas son muy confortables , los baños siempre limpios y la atención del staff muy buena . El desayuno es muy bueno y la locación excelente .

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Maj 2016
8.0

This is the kind of a place that could be the best. Nice located, good facilities, great room, but looked a little bit abandoned. Got a private ensuite and the shower was warm, but broken. Was pouring raining and there was a eave in the bedroom. Although the staff was lovely, they messed up letting us wait 1h30 after the check in time to clear the room. Also, we paid for a private taxi and they called us 20 minutes before (at 3 in the morning) to say the van was waiting. Was upsetting.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
26 Maj 2016
9.7

My first hostel. The staff was very helpful and spoke great English. Showers were hot and the place seemed clean.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.