Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostal Forestal

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 1623 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 1623 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
18 Sie 2017
10.0

Excelente atención y predisposición para el turista. Amables. Muy recomendable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
16 Sie 2017
10.0

Impecable!!! Inmejorable ubicación y personal. Volvería sin dudarlo!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Sie 2017
9.4

Wonderful atmosphere, amazing people and great location close to the metro station :-)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
8 Sie 2017
10.0

Really enjoyed my stay! The staff is super friendly and helpful, the location is great and the shower is good!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Sie 2017
9.4

Estuvimos genialmente atendidos. Un equipo super eficiente y atento q nos asyudó muy amablemente en todo lo q necesitamos. El trato fue exquisito desde el momento de nuestra llegada. Gracias chicos, a todos sin excepción. Respecto al hostel, está en una ubicación inmejorable, es acogedor, limpio y dispone de todo lo necesario para una estancia perfecta. Es una elección ideal.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • dodgsonJ
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
7 Sie 2017
8.0

Breakfast was amazing, but should be for the price. Location good, wifi strong, pleasant stay.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Sie 2017
10.0

Es un Hostel muy bonito, personas muy agradables que te guían, la cocina muy bien equipada, la limpieza de las habitaciones y baños inmejorable. Tienen varios calentadores en varios sitios de la casa lo que hace que en invierno sea delicioso llegar a ella. El desayuno está bien, pan-cereal-leche-cafe-fruta-ponen también Galletitas dulces. Muy grata nuestra estancia en este hostal.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
4 Sie 2017
8.9

Gran lugar, la limpieza es uno de los factores q se destaca. Su ubicación también es muy buena, seguramente volveré

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
31 Lip 2017
7.4

I asked at noon for a taxi at 12:45, then went for a short walk. When I returned, she said they couldn't get me a taxi until after 1. Clearly, she hadn't called. Wouldn't be a big deal, but I'm trying to catch a flight. Fingers crossed.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
29 Lip 2017
10.0

Espectacular. LA recepcionista Raquel es lo máximo. Llegamos con 5 amigos despues de un largo viaje y nos ayudó a todos en un instante. Lo máximo!! . Recomendado

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.