Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostal Fatima

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 342 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 7.2
  • Udogodnienia 7.4
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 342 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 7.2
  • Udogodnienia 7.4
Hostal Fatima Located at Calle 12c No. 2-24, Barrio de la Candelaria, Bogota.
Hostal Fatima
Colombia
Bogota 57 Calle 12c No. 2-24, Barrio de la Candelaria
82% 342
4.5985624 -74.0695881
Hostal Fatima
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Gruzja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Lis 2016
9.7

Amazing place. Won't think twice to book it second time if I'm back in Bogota :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hey man! Thanks so much, if you wanna come again let us know!! Best regards

  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Lis 2016
9.4

Had a great time here. Fredrick was super helpful and met some great people

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

OOOh my god thanks sooo mucho for this, We hope you enjoyed your stay with us!! Best regards

  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Lis 2016
10.0

Excelente servicio y atención, lo recomendaría sin problema.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Heey! Muchas gracias por la recomendación. Espero que hayas disfrutado con nosotros!!!

11 Lis 2016
4.3

Hostel très sale, très bruyant, on peux entrer et sortir très facilement de l'auberge. Les chambres ne se ferment pas à clef et ne se ferment pas tout court, il n'y a pas d'échelle pour monter sur le lit du haut et il fait froid dans l'auberge... Ceci est mon avis :)

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
11 Lis 2016
9.7

El Hostal Fatima ha colmado mis expectativas. Es muy comodo y el ambiente es agradable. La zona en la que se ubica es muy interesante para recorrer.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Muchas grácias por tus comentarios positivos, que bueno que te gustó el Hostal. Si alguna vez regresas a bogotá, aquí estaremos!!

6 Lis 2016
9.4

Great hostel! The breakfast is a whole bunch of fruit and some toast! Tea and coffee are served all day. The bedrooms are super clean. There is a pet cat. The location is perfect. Overall a great hostel to stay in, such a lovely sense of community!! The staff are amazing! Also free computers and they will print for you. Hot water is scarce!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Helloooo! Hey so nice of you, we hope that you enjoyed ur state with us so much, thanks for that! So if you wanna come again just let us know!

  • alicekennedy
  • Nowa Zelandia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
4 Lis 2016
8.6

Nice hostel, comfy beds and clean rooms. Breakfast was fresh fruit and toast. Staff were helpful

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hey!! thanks, We really appreciate that you enjoyed it

4 Lis 2016
6.6

Grand hostel bien placé à Bogota. Chambres tres bruyantes car donnent sur un patio fermé où il y a toujours du monde. Peu de sdb, il faut souvent attendre et donc propreté des sdb pas top car beaucoup de gens.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Lis 2016
7.7

Bien situé, bonnes rencontres. Le petit dej est un peu Leger mais en général Hostal Fatima est un très bon endroit et surtout très bien situé.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Bonjour! Nous espérons que vous avez apprécié votre séjour chez nous. Meilleures salutations.

  • PAU-29
  • Meksyk, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Lis 2016
8.0

Nos recibió Valeria. Nos explicó todo bien y nos ayudó en lo que puedo. Esta en buena zona para llegar a varios puntos de interés caminando. Les falta poner un poco de atención en la limpieza de los baños ya que son compartidos debería tener mas aseo. Buena relación precio calidad .

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.