Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostal Fatima

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 301 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 7.2
  • Udogodnienia 7.4
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 301 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 7.2
  • Udogodnienia 7.4
Hostal Fatima Located at Calle 12c No. 2-24, Barrio de la Candelaria, Bogota.
Hostal Fatima
Colombia
Bogota 57 Calle 12c No. 2-24, Barrio de la Candelaria
82% 301
4.5985624 -74.0695881
Hostal Fatima
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
18 Wrz 2016
8.6

The hostel was big and spacious. The rooms were very clean. The breakfast was fruit and toast which wasn't my favorite but there are cheap breakfast stands up the street with typical breakfasts and fresh juices for cheap! The location is prime and in the heart of la candelaria and I very much enjoyed my stay!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
14 Wrz 2016
7.7

Great breakfast good bar clean bed

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Wrz 2016
10.0

¡Excelente! Un lugar muy acogedor.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Wrz 2016
8.3

Good atmosphere met lots of cool people, showers were cold and beds were quite rickety and hard. Would still reccomend as it was good value and free breakfast was good. Movie room as well and staff were very nice.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
4 Wrz 2016
7.7

This hostel is very welcoming, although the restaurant/bar shuts on Sunday's; this coupled with almost everything closing around that area in Bogota makes the hostel feel rather confused as there isn't much to do. The showers are earn enough but not very powerful; and breakfast is quite good with fruit, toast and coffee. The smoking area closes around 11 so you would have to go outside of you wanted to smoke after that.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • celiamarker
  • Anglia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
4 Wrz 2016
8.0

Hostel had great atmosphere, can be noisy but that's what you get with a fun hostel! Bathrooms weren't the cleanest in the world but definitely bareable. Great location, bar is great and location is ideal!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Panama, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Wrz 2016
7.4

Muy lindo espacio, delicadamente ajustado a las necesidades de los viajeros; céntrico y de fácil acceso. Cumple con todas las facilidades para hacer de su estancia una cálida experiencia. La habitación Rocío tiene un tragaluz que es perfecto para el día estar pero al amanecer es tenaz. Solo tuve un inconveniente con lo acordado en la tarifa al momento de reservar y mi llegada, en general me tocó pagar más de lo acordado y la gestión administrativa estuvo mal manejada. Por lo demás todo bien.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Wenezuela, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Wrz 2016
10.0

Cuando decidi Venirme a Colombia empese mi busqueda de hoteles y hostel,los hoteles fueron descartados por los precios y lo frio de su ambiente,y decidi adentrarme en la busqueda de hostels en la zona colonial de Candelaria,y finalmente encontre entre tantos el que era: HOSTAL FATIMA,desde mi llegada,una tarde soleada y caliente Bogoteña,se abrieron las puertas del hostal,la primera en recibirme fue Valeria con una gran sonrisa y gran sentido del humor,aqui me he sentido como en casa.Gracias.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
1 Wrz 2016
6.9

No electricity in the room. Good location, friendly staff.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
1 Wrz 2016
5.7

This is not a good hostel if you would like to sleep. Every night is party night with loud music until very late. The pillows are hard as rocks and the mattresses aren't very comfortable either. Most toilets don't have toilet seats and the bathrooms are not very fresh. The positive thing is the restaurant's tasty food! And also it's a great place for meeting people and socializing.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hi Thea, im really sorry about the music, you was exactly in a busy weekend, so many people inside, was good, to meet people, but maybe not to sleep, im sorry about the pillows, next time, you can came to reception and ask for anotherone, the same if yyou wanna change your bed, its not a problem, just let me now atte Valeria Curci, recepcionist

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.