Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostal Emalafquen

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 125 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 125 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
14 Kwi 2017
10.0

A very clean and warmly run hostel. Within 5 mins walk of the bus stations and central areas of town. We'll equipt kitchen. Hostel staff are extremely friendly & helpful.. Wifi drops out a bit, but is good when it works. Eat cherry tomatoes from their garden, yum! Relatively comfy beds. Highly recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
12 Kwi 2017
9.1

Centrally located and lovely (non-party) hostel with great owner/staff. Very clean rooms and kitchen as well as a cosy living room. Recommended for a stay in Pucon.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • fahibe
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Mar 2017
10.0

A localização é ótima, melhor impossível! A hospedagem e todas as informações que a anfitriã passam são de muita utilidade! A anfitriã é uma senhora muito, mas muito fofa! O lugar é bem confortável e tem tudo que se precisa. Perfeito! Super recomendado!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Mar 2017
10.0

Tolles Hostel. Kein typisches Backpacker Hostel. Es sind alle Generationen vertreten vom Rentner über Familien bis hin zu mitte 20er Pärchen. Sehr sauber. Die Besitzerin ist sehr hilfsbereit und alles ist familiär. Lage ist zentral. Wer ein Party Hostel sucht in dem hauptsächlich junge Leute wohnen ist hier falsch wer aber ein schönes Hostel sucht um zu entspannen und den Abend nach einem langen Tag ausklingen zu lassen ist hier absolut richtig. 10 von 10 Sternen.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
2 Mar 2017
9.1

더블룸 청결하고 관리 잘 된 주방, 친절한 직원, 인터넷이 안되는거 빼고는 완벽함. 밤버스 탈때까지 편히 쉬라고 해줌.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
28 Lut 2017
8.9

Muy recomendable.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
26 Lut 2017
10.0

Dona Ema é um amor de pessoa. Ela faz do Emalafquen um lugar aconchegante, onde os hóspede se sentem em casa. Ela nos trata como familiares. Muito prestativa, orienta sobre dicas e como fazer render o tempo em Pucon. Destaque para a limpeza, o calor humano e as instalações, onde você pode guardar seus alimentos e fazer comida se quiser. Tudo muito limpo e inclusive com um pátio e jardim maravilhoso, onde pode ficar ao ar livre. O custo benefício é excelente. Felicitaciones a Ema!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Lut 2017
9.4

Super hôtel bien localisé, très propre et bien entretenu. Nous avons accès au jardin avec plein d'arbres fruitiers. Seul bémol, la connexion internet qui ne marche pas vraiment.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Sty 2017
9.7

This hostel is wonderful! It's located a couple blocks from the bus depot and a couple blocks from downtown (which is easily walkable). The beds and pillows are very comfortable (best we've found in Chile so far, we think they're both memory foam). The kitchen has everything you need and in good condition. It's very clean. They don't speak English (and we don't speak Spanish...) but that didn't stop them from being very gracious hosts. We would gladly stay again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • inkemertins2641
  • Niemcy, Kobieta, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
31 Gru 2016
10.0

Dank Eva und ihrem hübschen Häuschen ein wunderbarer Aufenthalt in Pucon. Wir sind einige Tage länger geblieben, weil es so schön war. Toll ausgestattete Küche, schöner Garten, alles blitzblank und gepflegt. Eva kümmert sich um alles und hat viele hilfreiche Informationen parat. Mit Abstand bestes Hostel auf unserer sehr langen Reise.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.