Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostal El Nagual

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.1
Fantastyczny 59 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.1
Fantastyczny 59 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 7.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Kwi 2017
4.0

Pretty dirty and unwelcoming hostel, looks and feels like a prison... Very bad beds, poorly equipped kitchen. It's easy to find a much better place in San Cristobal for the same price.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
11 Mar 2017
7.1

Nice Hostel und Staff, but the beds were terrible! You have to sleep I a tiny room with no windows and thus hardly air to breath. The bed and especially the mattresses where old and not comfortable.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
13 Lut 2017
6.0

Like a previous guest said- felt a bit cliquey amongst the longer-term residents... we felt a little uncomfortable / like we were encroaching... wasn't the cleanest place but fine for a night or two. Gets super cold at night!

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
3 Lut 2017
8.3

Leider war bei unserer angegebenen Ankunftszeit 23:00 Uhr keiner da. Durch einen hostelbewohner wurde dankenderweise der hostel-eigentümer verständigt und dann war alles kein Problem. Bett war sehr durchgelegen. Sonst empfehlenswertes hostel mit Charm und ein paar gehminuten vom Zentrum entfernt ( fanden wir sehr gut nach der langen busanreise )

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Sty 2017
9.7

Super, ich habe mich sehr wohl gefühlt. Auch wenn die Sauberkeit nicht perfekt ist... Der Ort ist magisch, der Innenhof wunderschön und die Dachterrasse ein Traum! Sehr empfehlenswert!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
14 Sty 2017
7.4

Good hot shower, nicely decorated, friendly staff and good location. Could be a bit cleaner and bed wasn't the comfiest.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
28 Gru 2016
8.6

It is a nice play to stay, but it was not easy to get connected with the people there because there are a lot of guests who stay longer and know each other... but still a great place to meet a lot of alternative people, hippies and artists- I enjoyed the crazy time. The garden and rooftop is very relaxing and chilled and the location directly in the city.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • axellars
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Gru 2016
8.6

Teeming garden atrium and comfortable welcoming rooms. Off the Main Street, so you can avoid the noise. Can't sleep in too late though, checkout is at 11. Wifi works well in rooms. Tv with cable. Nice shower and bathroom. Free water in common areas. Great location. Was sad to leave.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • paudeviatge
  • Hiszpania, Grupy mieszane, 31-40
  • Obieżyświat
  • 50 Recenzje
13 Gru 2016
9.1

Beds are nice, rooms big, facilities ok and it's relaxed and peaceful. Good cheap option!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
28 Lis 2016
10.0

Great place, great people. I was to stay for a week, changed it to two and still it wasn't enough. Will definitely go back.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.