Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostal El Arbol

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 647 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 647 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
15 Lip 2017
9.7

Personnel super sympa, auberge propre, en revanche prévoir des habits chauds car il faisait très très froid !!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • davidrubilar953653
  • Chile, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
13 Lip 2017
8.3

El ambiente es increíble, el personal que trabaja en el hostel hace que se sienta muy familiar y acogedor. El desayuno podría ser mejor pero es suficiente. La ubicación esta perfecta para salir a recorrer.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Lip 2017
10.0

I had an overall great experience here. It was a clean hostel with very nice and genuine staff that were very helpful and planning trips and things to do in La Serena. Would recommend this hostel to anyone all the way.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Cze 2017
10.0

I had a great stay! The staff was very helpful and kind, and the hostel is really close to downtown and the plaza de armas.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
16 Cze 2017
8.9

Super bequeme Betten, saubere Zimmer, gutes Frühstück. Badezimmer (zumindest im Erdgeschoss) sehr klein, genauso wie die Küche. Sehr familiäres Feeling, sehr süße Mitarbeiter! Ruhige Lage, aber dennoch nur fünf Minuten vom Zentrum entfernt. Sehr gerne wieder!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
6 Cze 2017
8.3

The hostel was so old at night! We asked the guy at the front desk to light the wood burning stove and heat the house but he said there were no small branches so he couldnt. Then he left to go party at the other hostel at the beach! There was no set curfew and my bed was in the dorm room right next to the common room;people stayed up until midnight making lots of noise until I went out and told them to please leave the room.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
27 Maj 2017
9.4

Super nettes und hilfsbereites Personal

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • clo1009489
  • Francja, Grupy mieszane, 31-40
  • Obieżyświat
  • 29 Recenzje
23 Maj 2017
9.7

The Hostal El Arbol is a house transformed into a Hostal which make it feeling like at a friend's place. The staff was really taking care about us feeling good. I was sad to leave.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
18 Maj 2017
8.0

Nice little hostel with good atmosphere and friendly staff. The 8 bed dorm is seperate from the main building and was not fitted with heaters. Whereas the main building was equipped with a fireplace. I spent two nights in May in La Serena and it was already pretty chilly. The dorm was freezing cold. You could almost see your breath. So definitely no recommendation for low season. My matress was so saggy that I had to change to an unused bed in the middle of the night.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
29 Kwi 2017
9.1

Muy buen lugar, limpio , amistoso y acogedor, realmente es el mejor hostal en el que me he hospedado hasta ahora

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.