Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostal El Arbol

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 635 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 635 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
29 Kwi 2017
9.1

Muy buen lugar, limpio , amistoso y acogedor, realmente es el mejor hostal en el que me he hospedado hasta ahora

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Kwi 2017
8.0

Petite auberge familiale. Pas très loin du centre et à côté d'un centre commercial. Dortoir très froid, heureusement il y a beaucoup de couverture. Lit très douillé. Bon petit déj.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
28 Kwi 2017
8.0

Bon lit, couette chaude, petit déjeuner parfait !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • valeskasepulveda8070
  • Chile, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Kwi 2017
9.7

Excelente, me encantó el lugar, lo único que el baño de abajo es un poco pequeño pero es un detalle, todo fue genial, quienes nos atendían muy amables. excelente ambiente.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Kwi 2017
8.9

Buena ubicación, y el sector es tranquilo y seguro. El personal es muy cordial, las piezas cómodas y las camas son buenas. El aseo del lugar es bueno, los baños muy limpios y cómodos.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
24 Mar 2017
9.1

The hostel was pretty nice and breakfast was great. It was convenient and neat the bus stop, downtown, and a huge supermarket. The only negatives are that there isn't too much space to hang out in (but there is some!), and the space between bottom and top bunks was scary- about a foot! I had to shimmy to get into my bottom bunk.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Obieżyświat
  • 24 Recenzje
24 Mar 2017
9.1

Very good hostel, well located in La Serena, between the main avenue and the center, very close to the terminal de bus. Wifi works well except in the room of 8 beds. Staff is awesome and helpful. Breakfast is good although a little poor (you get 2 slices of bread for example). It is super clean. The kitchen is small, no more than 2 people at the same time

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Mar 2017
9.7

Dieses Hostel in La Serena hat eine sehr gute Lage. Es ist für ein Hostel besonders sauber und erinnert an eine kleine gemütliche Pension. Es ist super wenn man gerne ruhige Tage in einer sehr ordentlichen Unterkunft haben will. Wer auf der Suche nach einem Party-Hostel ist, ist hier sicher nicht an der richtigen Stelle!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Mar 2017
9.4

This is a family house that has been converted, and that's how it feels. Really clean and decorated nicely. Friendly staff, hot showers and a decent kitchen. Lockers in the room, but very little room for bags and being able to move. No plugs near the top bunks. A really lovely place to stay though.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • emeliedahl
  • Szwecja, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
28 Lut 2017
10.0

Best hostel in South America so far! We were three girls staying here and we strongly recommend it. El Arbol is cosy, clean and really friendly! The staff is so helpful and welcoming. The breakfast is also nice! This is a perfect hostel if you are looking for a calm environment to relax in.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.