Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostal El Arbol

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 614 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 614 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
13 Lut 2017
8.3

Nice and relaxed hostel with good breakfast. Staff is very friendly. Commonareas are comfy and clean. Enjoyed my stay there.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Lut 2017
9.4

Muy limpio, el personal excelente, y muy bien ubicado juno al centro y a 15 mins a pie de la playa. Totalmente recomendable!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
11 Lut 2017
9.7

Personnel disponible et agréable, dortoir et sa salle de bain très propres, l'emplacement est idéal entre la grande calle Francisco Aguirre et le centre de La Serena. Auberge calme. Bon wifi, eau chaude. Rien à redire je conseille sans hésiter

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Lut 2017
10.0

This hostel is run by an all-women team. Very caring! I have to leave one morning at 6 something; the hostel normally serves breakfast at 7. The owner made arrangement to have a worker came in to prepare the breakfast for me at 6 something. She did it with a smile. I was impressed. A very rare find. 10++ in my book.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
30 Sty 2017
9.7

Muy bueno, la atmósfera de la casa y el personal; Susana, Victoria en especial Juanita!.La única critica es que no aceptan tarjeta de credito. Saludos Luciano

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Sty 2017
9.7

Super freundliche Mitarbeiter!! Hab mich wie zu Hause gefühlt😅

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
25 Sty 2017
9.7

Super hostel. Heel erg vriendelijk en behulpzaam personeel, locatie is top en het huiselijke sfeertje maakt het af. Enige commentaar wat ik kan hebben is dat de matrassen niet denderend zijn, maar dat is azijnpisserij. Wifi is de beste die ik so far ervaren heb en de beveiliging is ook prima. Ik heb genoten!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
23 Sty 2017
8.6

Accueil très chaleureux. Superbe petit déjeuner. Susana donne plein de conseils sur les choses à faire et à boire dans la région. L'hostel est calme et apaisant.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Sty 2017
9.1

Pros: lovely garden, nice staff, close to a supermarket, close to buses that go to Pisco Elqui and the rest of the valley, close to the Plaza de Armas, upstairs bathroom/shower is fairly spacious. Cons: A spring in my mattress poking into me. Bunk beds make a LOT of noise. The kitchen is TINY. Like one-to-two people in there at a time, maximum. Fridge is small. 25 minute walk to lighthouse/beach. No outlets for top bunks, just bottom ones. TINY bathroom downstairs. Smokers ruin garden area.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Sty 2017
10.0

Très bon hostel avec une équipe très attentionnée et prête à rendre service. Les chambres sont propres et les lits étonnement confortables. Les différentes salles de Bains sont propres. Le petit déjeuner est bon et suffisamment copieux. Je ne peux que recomander cet hostel. Le seul point négatif est la cuisine qui est vraiment petite et pourrait être mieux équipée.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.