Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostal El Arbol

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 655 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 655 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
13 Sie 2017
10.0

Very helpful and extremely friendly staff. Very clean and very good breakfast. I can highly recommand a stay in this Hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Sie 2017
9.7

Das Hostel ist viel mehr ein niedliches familiäres Haus, in dem z.B. alle zusammen an einem Tisch frühstücken (Das Früshtück ist auch sehr lecker, z.B. mit selbstgemachtem Saft). Sehr liebevoll geführt und eine schöne Atmosphäre. Lediglich die zwei Badezimmer sind zu Stoßzeiten vielleicht etwas wenig. War zwar nur eine Nacht dort aber habe mich sehr wohl gefühlt!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Finlandia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
21 Lip 2017
8.3

This would be the perfect hostel if there wouldn't be some pretty basic things missing: 1. the room had no heating, so it got really cold during nights 2. the shower wasn't hot 3. wifi didn't reach the room. Good sides were the extremely helpful & friendly staff. The room was separated in half by a wall, so even though there wasn't a door and people walked pass you, it did feel more private than most 8-person-dorms. Good location - not long way to the beach or to the center.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Lip 2017
9.7

Personnel super sympa, auberge propre, en revanche prévoir des habits chauds car il faisait très très froid !!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • davidrubilar953653
  • Chile, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
13 Lip 2017
8.3

El ambiente es increíble, el personal que trabaja en el hostel hace que se sienta muy familiar y acogedor. El desayuno podría ser mejor pero es suficiente. La ubicación esta perfecta para salir a recorrer.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Lip 2017
10.0

I had an overall great experience here. It was a clean hostel with very nice and genuine staff that were very helpful and planning trips and things to do in La Serena. Would recommend this hostel to anyone all the way.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Cze 2017
10.0

I had a great stay! The staff was very helpful and kind, and the hostel is really close to downtown and the plaza de armas.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
16 Cze 2017
8.9

Super bequeme Betten, saubere Zimmer, gutes Frühstück. Badezimmer (zumindest im Erdgeschoss) sehr klein, genauso wie die Küche. Sehr familiäres Feeling, sehr süße Mitarbeiter! Ruhige Lage, aber dennoch nur fünf Minuten vom Zentrum entfernt. Sehr gerne wieder!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
6 Cze 2017
8.3

The hostel was so old at night! We asked the guy at the front desk to light the wood burning stove and heat the house but he said there were no small branches so he couldnt. Then he left to go party at the other hostel at the beach! There was no set curfew and my bed was in the dorm room right next to the common room;people stayed up until midnight making lots of noise until I went out and told them to please leave the room.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
27 Maj 2017
9.4

Super nettes und hilfsbereites Personal

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×