Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
6.7
Dobry 152 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.9
  • Bezpieczeństwo 7.5
  • Lokalizacja 7.3
  • Personel 7.2
  • Atmosfera 5.7
  • Czystość 7.0
  • Udogodnienia 5.4
ZAREZERWUJ
6.7
Dobry 152 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.9
  • Bezpieczeństwo 7.5
  • Lokalizacja 7.3
  • Personel 7.2
  • Atmosfera 5.7
  • Czystość 7.0
  • Udogodnienia 5.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
20 Sty 2017
6.0

From a security standpoint, I was pretty nervous because I was the only person in the entire hostel (the receptionist's desk was next door) and the surrounding buildings had access from the roof. The interior was also extremely creepy at night, including baby blue walls, faded pink mattresses, and pictures of creepy women on the wall holding red daggers in their hands. Do not come alone!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lis 2016
6.0

Not a great hostel, everything seemed cheap and was a little smelly, but I guess you get what you pay for. My biggest complaint was that the wifi didn't work in our room! The worker there told me it's only guaranteed for the two tiny common spaces, which was not specified online. But actually the wifi didn't even work in the tiny hallway with two chairs, we had to literally sit on the staircase to use it.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
11 Lis 2016
8.3

Todo lo indispensable a la mano, locker, cobijas, limpieza. Bien!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
6 Lis 2016
6.9

Good place to sleep if ya your there just to take the train in the morning. Doesn't offer to much else. But I have no complaints.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
26 Paź 2016
5.1

Buen lugar para visitar la ciudad ma sin muchos servicios, Simplemente basico.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
22 Paź 2016
4.6

Room, especially the sheets and bed smelled sweaty and were gray, just filth. Had to keep the window open all night to breathe in my room. This place needs a through professional cleaning.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
21 Paź 2016
6.0

I only stayed in this hostel for a night was an alright place to just to sleep. The hostel is very close to supermarket. The rooms are ok but there is no charge points by the beds, there was only one shared bathroom on my floor. The hostel is quite far away from the night life. Definitely better hostels would only recommend if no other options.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
12 Paź 2016
5.1

Es una casa antigua reconvertida a hostal. No hay espacios comunes, excepto la terraza superior (que tienes que encontrar por ti mismo porque nadie te enseña las instalaciones). Aún gracias que hay WiFi (y que se desconecta cuando le apetece). Un solo cuarto de baño por planta.. En fin. Está bien si eres mochilero o si solo necesitas el hostal para dejar tus cosas. Comodidades 0, aunque la ubicación es bastante buena.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Paź 2016
5.7

chambre tres petite avec douche minuscule.3h a tourner dans seville et personne cabable de nous renseigne meme les taxis ne savais pas.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
23 Wrz 2016
6.9

Okay for one night or two nights./ No tan mal para una o dos noches The only perk with this location is that it is very close to Santa Justa train station. There are NO elevators to the rooms (if you are disabled or have an injury of any sort, forget this place) and there are only tiny personal lockers in the room (you can't keep bigger items anywhere other than the room). If you book and need to leave early, you pay the price in full for all days you reserve, who cares if you leave early!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.