Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
7.5
Bardzo dobry 122 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 7.4
  • Personel 7.3
  • Atmosfera 6.9
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 6.4
ZAREZERWUJ
7.5
Bardzo dobry 122 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 7.4
  • Personel 7.3
  • Atmosfera 6.9
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 6.4
Hostal Doña Pepa Located at C/ Juan de Vera,20 Escalera n 1, , Seville.
Hostal Doña Pepa
Spain
Seville 41003 C/ Juan de Vera,20 Escalera n 1
75% 122
37.3895781 -5.9815406
Hostal Doña Pepa
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 25-30
  • Obieżyświat
  • 27 Recenzje
22 Lip 2016
5.1

In diesem Hostel bekommt man ein Bett, ansonsten nichts. Die Zimmer sind voll gestellt mit Betten (die aber sehr bequem sind). Für diese unglaublich heiße Stadt gibt es zu wenige Ventilatoren. Für mind. 20 Leute gibt es ein Badezimmer. Auf dem schmalen Flur gibt es zwei Stühle, wo man sich also auch noch aufhalten könnte, ansonsten steht einem nur das Bett zur Verfügung. Die Rezeption befindet sich im Nachbarhaus, was zum Sicherheitsaspekt nicht sonderlich positiv beiträgt.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
12 Lip 2016
10.0

I would deffinetly recomend this hostel! The house is big with clean and appropriated rooms, clean toilet and a really friendly and helpfull reception. The owner is really attentious and helped me with good and exact informations about the city as he knew the city by heart! rs It was a pleasure to stay, if i come back to Seville i will think about doña Pepa again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Lip 2016
8.6

Lovely stay for the night

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Cze 2016
7.1

I was sattiesfied with my stay at Hostal Doña Pepa. The staff were friendly and helpful. I would recommend it for sure.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • hachimi_mokhtari2322
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 54 Recenzje
28 Maj 2016
10.0

Bonne auberge calme et propre avec des casiers à l'intérieur des chambres en plein dans le centre de seville avec un personnel sympathique à recommander Nickel top top

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Maj 2016
8.3

A good hostel close to the station. I especially liked the rooftop terrace. Nice place.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
21 Maj 2016
6.0

Staff couldn't speak English well.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • MaryHdez
  • Meksyk, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
21 Maj 2016
9.1

Excelente en todos los sentidos, solo le hace falta una cocina común y sería perfecto :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • sarachan
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
14 Maj 2016
8.6

I only stayed here one night, but by chance met 2 amazing people in my room. I enjoyed my stay here- staff were nice, very secure, rooms weren't too cramped and it was clean, but there was only one bathroom per floor which wasn't enough. No washing facilities either!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
12 Maj 2016
7.4

A little hostel near the city center and railway station (and though also the EA line bus and the airport). Divided into different stories (no elevator). It has big, but not so modern rooms, maybe too dark and not so well kept, but considering the price it's a good deal

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.