Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
7.0
Bardzo dobry 106 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 7.1
  • Personel 6.6
  • Atmosfera 6.5
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 5.7
ZAREZERWUJ
7.0
Bardzo dobry 106 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 7.1
  • Personel 6.6
  • Atmosfera 6.5
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 5.7
Hostal Doña Pepa Located at C/ Juan de Vera,20 Escalera n 1, , Seville.
Hostal Doña Pepa
Spain
Seville 41003 C/ Juan de Vera,20 Escalera n 1
70% 106
37.3895781 -5.9815406
Hostal Doña Pepa
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
12 Maj 2016
7.4

A little hostel near the city center and railway station (and though also the EA line bus and the airport). Divided into different stories (no elevator). It has big, but not so modern rooms, maybe too dark and not so well kept, but considering the price it's a good deal

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Maj 2016
6.0

Good location if you're looking for a place to pass out before hopping on a train from Santa Justa, but about 15-20 mins walk from main sights. No kitchen, and not enough bathrooms or plugs. But the beds are very comfortable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Maj 2016
6.6

Perfect for one night or if you are planning a quick trip, backpackers be warned they only have very small lockers in which a standard backpack will definitly not fit. If you are reserving under the same name (groups,couple,friends,etc.) you will only get one locker.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
6 Maj 2016
7.7

(-): not enough bathrooms, bad beds, (+): staff, wifi, room, location

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
6 Maj 2016
8.0

Auberge trés bien située, tres securisée. L ambiance n etait pas forcement la. Chacun est ds son coin. Neanmoins je la recommande si vous n etes que de passage pour dormir tres bon rapport qualite prix.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Kwi 2016
5.4

La struttura è abbastanza vecchia, si trova in una zona tranquilla ma non troppo vicina al centro. I servizi scarsi: 1 solo bagno per piano (in ogni piano c'erano almeno 2 camerate da 6 letti ciascuna), cucina piccola e senza fornelli o frigo per conservare gli alimenti, abbiamo dovuto pagare 2 euro per lasciare in custodia le valige l'ultimo giorno prima della partenza. Non sono stata molto soddisfatta del mio soggiorno

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Kwi 2016
8.0

Pas assez de toilettes ni salles de bains mais pas mal comme foyer, bonne emplacement dans la ville

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
22 Kwi 2016
6.3

Dont expect hostel atmosphere, it's a cheap place to sleep and that's it. Cleaniness is not that bad if you don't have high standards. Rooms can be pretty smelly though, depending on who is sleeping there, probably because it is forbidden to handwash your clothes. Yes, the woman in reception told me so. The most annoying thing was there's no kitchen, this means, no stove, no fridge, no shelves, no plates nor cutlery, no microwave, and only 1 bathroom per floor.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Good afternoon, I inform you that advertising of our establishment that has not advertised kitchen, you pay for sleep not wash clothes, the room smells! I remind you that durmio you with seven more, if I had booked a single room not complain of odors and shared bathroom, I remind you that I leave him to use the terrace once their stay, about that there is nothing to thank . a greeting

  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Kwi 2016
6.9

It is closet to the train station.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Kwi 2016
6.9

Hostal sympathique dans le centre , mais cependant très bruyant. Personnel agreable

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.