Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
7.6
Bardzo dobry 96 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 7.6
  • Personel 7.6
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 6.9
ZAREZERWUJ
7.6
Bardzo dobry 96 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 7.6
  • Personel 7.6
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 6.9
Hostal Doña Pepa Located at C/ Juan de Vera,20 Escalera n 1, , Seville.
Hostal Doña Pepa
Spain
Seville 41003 C/ Juan de Vera,20 Escalera n 1
76% 96
37.3895781 -5.9815406
Hostal Doña Pepa
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
22 Kwi 2016
6.3

Dont expect hostel atmosphere, it's a cheap place to sleep and that's it. Cleaniness is not that bad if you don't have high standards. Rooms can be pretty smelly though, depending on who is sleeping there, probably because it is forbidden to handwash your clothes. Yes, the woman in reception told me so. The most annoying thing was there's no kitchen, this means, no stove, no fridge, no shelves, no plates nor cutlery, no microwave, and only 1 bathroom per floor.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Kwi 2016
6.9

It is closet to the train station.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Kwi 2016
6.9

Hostal sympathique dans le centre , mais cependant très bruyant. Personnel agreable

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
30 Mar 2016
8.0

The staff is polite, the rooms are normal. The building and the furniture is nice. We paid really a little bit of money and the hostel is close to the city center.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Mar 2016
9.1

Excellent facilities! Floor plan not very conducive to meeting other travelers but the double room was beautiful and a WONDERFUL value for the money.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Lut 2016
8.3

You can easily reach the hostel from the central station by foot. The staffs were nice, especially that they speak English.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Ekwador, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
27 Gru 2015
4.3
Przetłumaczone przez Google

Brakuje mu podstawowe usługi: Kuchnia (kuchenka, kuchenka i piekarnik, półki do przechowywania, co kupić, aby przygotować coś i lodówka), potrzebujemy więcej toalety, mało informacji w recepcji i mycia pościel i koce w pokoju, mam uli Ciało !!!

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Gracias por su comentario, es importante para nosotros para poder mejorar, con respecto a la cocina en ningun lugar publicitamos que tengamos cocina por lo que no puede usted querer tener esos servicios y respecto a las ronchas le informo que dado las altas termperaturas que estamos teniendo hay mosquitos, nosotros al realizar la limpieza echamos insecticida y cerramos la puerta de las habitaciones, usted al reservar un dormitorio donde se alojan mas personas al dejar la puerta abierta entran volando nuevos mosquitos. Saludos.

  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Gru 2015
5.4
Przetłumaczone przez Google

Głównym pani pracownika / sprzątacz był bardzo niegrzeczny i agresywny! Powiedziała, że ​​skoro nie zostawiła na 12pm wymeldowania musielibyśmy zapłacić za dodatkowy dzień (to była godzina trzynasta). Zwróciłem uwagę, że nikt nie powiedział nic na temat sprawdzić lub pozostawiając w 12pm więc nie było bardzo uczciwe. Ona przystąpił do mnie zadzwonić "Tonta" (głupi) i porozmawiać ze mną w niezwykle protekcjonalny i niewłaściwy sposób! Nie znam nazwy tej kobiety, ale nie powinno być w każdej firmie, która polega na kontaktach z innymi ludźmi

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
9 Lis 2015
9.7
Przetłumaczone przez Google

Polecam. Spokojny hostel. Bardzo przyjazny właściciel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.