Hostelworld.com

Hostal Cumbres del Volcan

  • Colonia Escalon neighborhood, 85 Av. Norte #637, Between Calle del Mirador and 9 Calle Poniente , San Salvador, El Salvador
Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 139 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 139 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 9.0
Hostal Cumbres del Volcan Located at Colonia Escalon neighborhood, 85 Av. Norte #637, Between Calle del Mirador and 9 Calle Poniente , San Salvador.
Hostal Cumbres del Volcan
El Salvador
San Salvador San Salvador Colonia Escalon neighborhood, 85 Av. Norte #637, Between Calle del Mirador and 9 Calle Poniente
89% 139
13.7081800 -89.2399585
Hostal Cumbres del Volcan
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Lalo18
  • Meksyk, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Maj 2016
9.4

Estuve poco, pero muy cómodo y atmósfera agradable, el primer día me quede solo por ser temporada baja, pero ya después fue llegando gente muy buena.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
2 Maj 2016
8.6

Very clean hostel with all the facilities. It's near a fancy hotel so it is hard to find food nearby that isn't American chain restaurants but the buses pass regularly to take you to more happening parts of town.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Kwi 2016
10.0

Super nice and clean Hostel. I really liked it. Kitchen is perfect. The area is super safe. With the bus 52 you can reach downtown, it's called to be a unsafe area, but I really liked downtown with its busy streetlife! Bars are not in walking distance from the hostel, but therefore it is in a safe area.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Kwi 2016
9.7

Muchas gracias para la experiencia! El hostal esta muy bien ubicado, en una zona segura. La gente es amistosa y preparada para aconsejar y ayudar. Tambien nos cambiaron la habitacion para una mejor sin pagar mas! Lo recomendaria para todos!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Mar 2016
9.7

Great stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • hugobautista
  • Honduras, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
5 Mar 2016
9.4

Great place to stay in San Salvador. The staff really great, always ready to help you. The neighboorhood, were the hostel is ubicated, is a very secure zone. Feels great. Torre Futura is just at few steps. You can find there drinks and food.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
19 Lut 2016
7.7

O ambiente é super agradável, o problema é a localização. Esta super afastado das principais atrações da cidade.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
4 Lut 2016
10.0

A very nice hostel, spacious, well ventilated, lot of hang out space. The owner was very helpful giving me directions to places I needed to go. I stayed only one day but I wished I stayed longer at this hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Sty 2016
9.4

Very safe place just in the center of the business area with lots of people around during the daytime. Good facilities and very nice staff

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Sty 2016
9.1

Super friendly and knowledgeable folks. We had a 2am flight and they let us continue to use the facilities for the extra day without charge. Good spot for budget travelers.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.