Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostal Chalupa

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 298 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 298 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Cze 2017
10.0

Beautiful hostal with a helpful and friendly staff. We rented bikes for 60 pesos a day and enjoyed the free breakfast. Would definitely stay again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Maj 2017
8.3

We stayed here in a private room. It was very clean and the beds were comfortable. Javier was very nice, helpful and had great taste in music. Good location to discover tulum itself but it is 15min from the beach at least. If you are rather interested in a beach holiday I would recommend you get a car or stay at the strip. Breakfast was very basic but you can go to the supermarket up the road and make your own.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Maj 2017
8.9

Lugar muy tranquilo para estar con la familia

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • pumas_jl8073
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
30 Kwi 2017
9.4

I stayed here for 2 nights with a friend of mine and spent a real good and relaxed time in this hostel. Its a vegetarian hostel so this is an important topic to know before hand. The room I stayed in was very clean, they only enable the AC from 9pm to 9am so you probably have to take that into account. There is a pool in the middle at the hostel which you can use all day & all night long if you want to as long as you are quiet and you can also rent a bike here to go around tulum.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
7 Mar 2017
9.4

Reservamos habitación de 5. Las camas eran de plaza y media, muy comodas. La habitación contaba con aire acondicionado y el baño era grande. El lugar es muy tranquilo, tanto el chico de la tarde como el de la noche fueron muy amables al recibirnos y darnos recomendaciones, no asi la chica de la mañana. El hostal cuenta con piscina, muy linda. El desayuno es completo y variado por ser hostel. Esta ubicado sobre la ruta que va a las ruinas y la playa. Sin dudas volveria.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Lut 2017
10.0

Me alojé en una habitación privada doble, era muy amplia y cómoda! Cuenta con servicio de cuarto y la limpieza del hostel en general es buena. El desayuno es completo ( cereales varios, tostadas, frutas, café). Alquilan bicis a excelente precio y en perfectas condiciones. La atmósfera es muy agradable y destacó la excelente atención de Cristina y Javier, siempre dispuestos a dar información sobre Tulum!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Sty 2017
6.3

Le falta espíritu , bondad y alegría.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Sty 2017
8.0

El hostal está muy bien, es un lugar tranquilo, las habitaciones son amplias, quizás los colchones un tanto gastados. Pero en general muy bien.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Sty 2017
9.4

Queda cerca de la playa y de las ruinas. A 10 cuadras aproximadamente de la terminal ADO. Tienen descuento para alquilar bicis. Lindo hostel, chiquito, tranquilo. Solo se puede cocinar vegetariano pero arriba hay para hacer asado.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Sty 2017
9.4

Muy tranquilo, sin ruidos nocturnos en mi estadía. y el desayuno es muy bueno y completo

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.