Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostal Chalupa

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 281 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 281 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 8.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
26 Sty 2017
6.3

Le falta espíritu , bondad y alegría.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Sty 2017
8.0

El hostal está muy bien, es un lugar tranquilo, las habitaciones son amplias, quizás los colchones un tanto gastados. Pero en general muy bien.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Sty 2017
9.4

Queda cerca de la playa y de las ruinas. A 10 cuadras aproximadamente de la terminal ADO. Tienen descuento para alquilar bicis. Lindo hostel, chiquito, tranquilo. Solo se puede cocinar vegetariano pero arriba hay para hacer asado.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Sty 2017
9.4

Muy tranquilo, sin ruidos nocturnos en mi estadía. y el desayuno es muy bueno y completo

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
4 Sty 2017
10.0

Super comodo y acogedor! Personas muy piolas en la atencion!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Gru 2016
7.1

OK value for the money.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
28 Gru 2016
8.3

Nice hostel and friendly stuff. You need to rent a bike and go to the ruins and the cenotes. Restaurants are also close by. Worth a stay.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
27 Gru 2016
8.9

Staff are very helpful and friendly. It's only a small hostel but in a good location. Rooms are very spacious. I felt very safe and comfortable in this hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
23 Gru 2016
9.1

Hostel muy cómodo Muy buena ubicación Y la gente que trabaja ahí , divinos todos! Buen clima! Lo único que tiene de negativo es que la cafetera me dio corriente , bastante, así que tengan cuidado!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Lis 2016
7.7

etwas kleine Küche, zudem im Außenbereich den Pool haben wir nicht genutzt, da er nicht besonders sauber war - ich habe auch sonst keinen darin baden sehen die Bar auf dem Dach hatte nicht geöffnet

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.