Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostal Chalupa

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 274 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 274 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 8.0
Hostal Chalupa Located at Av. Tulum con crucero Av. Coba, , Tulum.
Hostal Chalupa
Mexico
Tulum Quintana Roo 77780 Av. Tulum con crucero Av. Coba
85% 274
20.2135961 -87.4533605
Hostal Chalupa
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
28 Gru 2016
7.1

OK value for the money.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
28 Gru 2016
8.3

Nice hostel and friendly stuff. You need to rent a bike and go to the ruins and the cenotes. Restaurants are also close by. Worth a stay.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
27 Gru 2016
8.9

Staff are very helpful and friendly. It's only a small hostel but in a good location. Rooms are very spacious. I felt very safe and comfortable in this hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
23 Gru 2016
9.1

Hostel muy cómodo Muy buena ubicación Y la gente que trabaja ahí , divinos todos! Buen clima! Lo único que tiene de negativo es que la cafetera me dio corriente , bastante, así que tengan cuidado!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Lis 2016
7.7

etwas kleine Küche, zudem im Außenbereich den Pool haben wir nicht genutzt, da er nicht besonders sauber war - ich habe auch sonst keinen darin baden sehen die Bar auf dem Dach hatte nicht geöffnet

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
25 Paź 2016
7.4

Location is a fair walk from bus station but nearer to the beach which is good if you're renting a bike. Hostel is fine, was very quiet when I was there so not much atmosphere was nice peaceful few days. Breakfast is standard toast & cereal. Rooms are warm but not too hot so didn't need AC. Would stay again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Wrz 2016
10.0

Chalupa has a great location. Attention is excellent. Very friendly atmosphere.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Sie 2016
8.9

All in all a real nice hostel. The rooms are big and the bathroom is big enough as well. Our two bedroom had lockers in it for security - but the room was able to lock perfectly and staff was there 24 hours! It was very clean! We think the pool is just there to be there - it doesn't seem to be fun be in there. Air conditioning was working very good at night with a perfect climate - but you are not allowed to turn it on earlier than 9pm - even at 8:35pm they knocked and forbid it ..

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
31 Lip 2016
9.1

Bel posto, lo consiglio per le ottime camere il personale è simpaticissimo e disponibilissimo. L'atmosfera é quella che vorresti in ogni posto.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Lip 2016
10.0

Todo muy bien, la playa está a 8 minutos y la calle principal está a la vuelta de la esquina. El personal es muy cálido y amable. Excelente, muchas gracias.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.