Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostal Cerro Alegre

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 139 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 139 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 8.5
Hostal Cerro Alegre Located at Urriola 562, Cerro Alegre, Valparaiso.
Hostal Cerro Alegre
Chile
Valparaiso Cerro Alegre Urriola 562, Cerro Alegre
90% 139
-33.0421982 -71.6290998
Hostal Cerro Alegre
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Sty 2017
10.0

Todo excelente, muy buena ubicación. Todo impecable, súper recomendable

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Sty 2017
10.0

Great cosy hostel. Quiet and clean. Perfect location, delicious gluten free breakfast. Superb decoration: beautiful colorful painted tiles. Spacious and furnished kitchen for cooking. I would recommend 4 ppl bunk bed room downstairs (#7), the bathroom and shower are larger and newer though the kitchen is close so noise starts around 7:30am. Spent 2 nights there and would go back!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
17 Gru 2016
8.0

Great breakfast, comfy beds, great location, most staff good but not that excited about life Only drawback - no common area

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
9 Gru 2016
10.0

Great place in a safe neighborhood in valaparaiso. Close to the port, main plaza Sotomayor, and lots of restaurants and cute shops. Great breakfast!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Gru 2016
8.9

Really nice place to stay. One thing to be aware of is that the four bed dorm is very very small. There aren't any pictures of this room on hostelworld and based on what is up there we expected it to be more roomy. Otherwise a great stay. Place was clean, nice kitchen, very nice staff, good location.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Paź 2016
7.7

Très joli hotel,charmant,mais lorsqu'on lit sa présentation sur hostelworld,on s'attend à bien autre chose,un hotel où l'on se sent bienvenu,un personnel plus abordable et plus sympa. Juste un sourire serait le bienvenu!L'accueil était désagréable... La chambre, la literie et les sanitaires étaient très bons. Rien à dire. Petit déjeuner très bon, certes, mais vraiment très insuffisant en quantité !! C'est fou de devoir payer 500 pesos pour avoir un 2e morceau de pain tout petit!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Paź 2016
9.4

Great location, perfect breakfast and absolutely loved the art in the rooms. Will go back!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Republika Południowej Afryki, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
10 Paź 2016
8.9

This place is more of a small hotel or B&B, so if you're looking for a party or to meet many people it probably isn't the place for you. But the 4-bed dorm room I stayed in was pretty good, with comfy beds, nice bedding and an enormous bathroom. It even has a TV if that's your kind of thing. Breakfast was pretty decent and the WiFi was the best of any hostel (or even hotel) I have ever stayed at. The young lady who works at th reception was also very helpful.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Wrz 2016
9.4

Beautiful hostel and very friendly staff. It was low season so we didn't see many other guests but I'd highly recommend this to anyone.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Sie 2016
8.0

Awesome breakfast in the adjacent cafe, hot water and good location.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.