Hostelworld.com

Hostal Cerro Alegre

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 143 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 143 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Lut 2017
5.1

Chambre réservée 10 jours avant le séjour à Valparaiso pour 4 qui à notre arrivée se trouve occupée par 2 personnes. La réceptionniste très détachée de la situation nous propose alors d'attendre le gérant sans avoir idée de s'excuser une seule fois. Dommage il aurait suffit de transférer les occupants dans la chambre de 2 qu'on nous proposait. Repassant 2h plus tard, le gérant absent à ce moment nous propose tout simplement d'aller voir ailleurs. Et d'aller chercher les excuses chez le voisin.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
3 Lut 2017
9.1

Ich habe nur eine Nacht im Cerro Alegere verbracht, aber was ich erlebt habe war sehr positiv. Das Personal ist sehr freundlich und rund um die Uhr für einen da! Die Zimmer sind in Ordnung, es könnte aber mehr Steckdosen geben. Ansonsten war ich zufrieden!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Sty 2017
3.1

This hostel was well below my expectations (& they are not excessive!) It's not a hostel, it has one room with four beds, the rest are doubles. Safety was awful-our door could be opened by sliding the window open. The lockers didn't work to begin with but were fixed in the end. Breakfast was terrible & bread uncooked - they didn't even offer to find a solution. I asked for milk for my tea & they said no! Staff were even laughing about it afterwards but I understood as I speak spanish. Don't go!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Sty 2017
10.0

Todo excelente, muy buena ubicación. Todo impecable, súper recomendable

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Sty 2017
10.0

Great cosy hostel. Quiet and clean. Perfect location, delicious gluten free breakfast. Superb decoration: beautiful colorful painted tiles. Spacious and furnished kitchen for cooking. I would recommend 4 ppl bunk bed room downstairs (#7), the bathroom and shower are larger and newer though the kitchen is close so noise starts around 7:30am. Spent 2 nights there and would go back!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
17 Gru 2016
8.0

Great breakfast, comfy beds, great location, most staff good but not that excited about life Only drawback - no common area

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
9 Gru 2016
10.0

Great place in a safe neighborhood in valaparaiso. Close to the port, main plaza Sotomayor, and lots of restaurants and cute shops. Great breakfast!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Gru 2016
8.9

Really nice place to stay. One thing to be aware of is that the four bed dorm is very very small. There aren't any pictures of this room on hostelworld and based on what is up there we expected it to be more roomy. Otherwise a great stay. Place was clean, nice kitchen, very nice staff, good location.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Paź 2016
7.7

Très joli hotel,charmant,mais lorsqu'on lit sa présentation sur hostelworld,on s'attend à bien autre chose,un hotel où l'on se sent bienvenu,un personnel plus abordable et plus sympa. Juste un sourire serait le bienvenu!L'accueil était désagréable... La chambre, la literie et les sanitaires étaient très bons. Rien à dire. Petit déjeuner très bon, certes, mais vraiment très insuffisant en quantité !! C'est fou de devoir payer 500 pesos pour avoir un 2e morceau de pain tout petit!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Paź 2016
9.4

Great location, perfect breakfast and absolutely loved the art in the rooms. Will go back!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.