Hostelworld.com

Hostal Central Zaragoza

Ceny
mapa
Recenzje
8.0
Fantastyczny 133 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 6.8
ZAREZERWUJ
8.0
Fantastyczny 133 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 6.8
Hostal Central Zaragoza Located at Av Cesar Augusto 72 Principal, , Zaragoza.
Hostal Central Zaragoza
Spain
Zaragoza 50003 Av Cesar Augusto 72 Principal
80% 133
41.6553348 -0.8837664
Hostal Central Zaragoza
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Kwi 2016
8.6

The staff in the hostel is really really nice and the location couldn´t be better! The only thing is that the walls are quite thin, so bring earplugs!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Czechy, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Mar 2016
6.9

On the first side view the hostel was fine but then I had quite strange feeling about it. It was actually like to stay with some family who rent their rooms. On the one side ok but other side it was like big large flat and family who rent all rooms. Rooms are very close to each other and then its very noisy. If you want to have a rest you will not. All night you hear some people coming= leavingśpeaking or going to toilet.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
17 Mar 2016
9.1

We stayed for four nights in a twin bed room, which was spacious and clean. The hostel is perfectly located in the city center. The staff is very friendly and helpful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
26 Lut 2016
10.0

Very nice staff and nice rooms.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Lut 2016
7.4

Numa visão bastante critica achei o hostel bom! e acredito que precisa ser melhorado na prestação de serviços/ funcionários de um modo geral.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
9 Sty 2016
8.0

Nice little place in the centre of zaragoza. I had my own room and for the price it was good. Only problem was when taking a shower the water was above my ankles by time I finished. For what you pay this place is fine but it is in need of an update

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
8 Sty 2016
7.4

This hostel is in a superb location for sight-seeing as well as eating out.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
15 Lis 2015
9.7
Przetłumaczone przez Google

Hostel w doskonałej lokalizacji, bardzo wygodne i absolutnie zalecane. Podobał mi dużo czasu tam.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.