Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostal Central Zaragoza

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.9
Bardzo dobry 160 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 6.5
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 6.2
ZAREZERWUJ
7.9
Bardzo dobry 160 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 6.5
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 6.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Kwi 2017
9.1

Limpieza y buena cama nos impresionó, la taza del aseo dejaba q desear, todo lo demás estupendo. Volveríamos a alojarnos en el hostal central de Zaragoza. Sin duda una buena opción.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Rumunia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Kwi 2017
8.6

It's only a hostel! Very nice and helpful staff. Excellent location.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
2 Kwi 2017
7.4

Bien para pasar una noche, es un hostal no hostel no hay espacios en común. La limpieza excelente la ubicación también. Si tu idea es buscar joda no es para eso, es mas para descansar. Las paredes muy finas se escucha todo de la otra habitación para tener en cuenta, por suerte bastantes callados los vecinos.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Sty 2017
8.0

Un pocito sucio

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
30 Gru 2016
9.4

Esta muy bien, buena ubicación, buena gente que siempre están dispuestos a ayudar en lo que puedan. Le faltaría una zona comunitaria, no tiene por el echo de ser muy pequeño, aunque por eso mismo es muy tranquilo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Gru 2016
4.9

This place was really disgusting. The rooms were shabby and gross, with lights that flickered when you turned them on and stained covers on the beds. You had to buzz into the building, which I can't really say is great security because they just let anybody in and the door at the top of the stairs isn't locked. I suppose this place is adequate if you are in desperate need of a place to stay but I was glad I was only there for one night.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
26 Lis 2016
7.7

Very, very thin walls. You can hear everything being said. However, the bed was comfy, blankets were soft and snugly. Staff were friendly.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Lis 2016
6.9

A strange little hotel, with no idea of the hostel world, comfortable and more than hostel prices but it is run as a cheap hotel with no facilities whatsoever. No bunk beds so good for couples and the position could not be beaten.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.