Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostal Central Zaragoza

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.9
Bardzo dobry 169 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 6.3
  • Czystość 7.0
  • Udogodnienia 6.4
ZAREZERWUJ
7.9
Bardzo dobry 169 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 6.3
  • Czystość 7.0
  • Udogodnienia 6.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
1 Sie 2017
9.7

The staff was very nice. I stayed in a private bedroom with two beds and was close to the restroom which was very ample and always clean. The location is perfect! Could not be any better.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
10 Lip 2017
5.7

Pedimos 2 cuartos dobles con baño y nos dieron un cuarto con baño completo y otro con medio baño y el W.C. compartido. No hay aire acondicionado y la limpieza de los baños es terrible.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
9 Lip 2017
7.1

Puede ser mejor

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
30 Cze 2017
8.3

Simple, but clean and very cheap accomodation. Friendly staff, great location right in the city centre, many tourist attractions in close walking distance.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
28 Cze 2017
8.3

Es un lindo hotel. Tiene el tranvia enfrente y esta super cerca de las paradas de bus. El mercado central esta a 100 m y la basilica a 5 minutos andando. Los dueños son Muy amables y serviciales.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
24 Cze 2017
8.0

Surprisingly good value for the price, in comaprison with other places.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
17 Cze 2017
8.0

Fantastic central location, clean, had a balcony, even a sink in the bedroom. Only minor issue was that the shared bathroom smelled pretty bad despite appearing to be very clean.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Cze 2017
5.7

The location and employees were nice but it didn't seem like a hostel at all. It's all private rooms and you could hear screaming kids throughout the night. It was really more of a dirty hotel than anything. When we arrived there was hair and stains on the floor and the whole place smelled like cigarettes. The bathroom was also very dirty and the shower curtain would blow in and be touching you the whole time you were in the shower ( and it was moldy which made it worse).

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Kwi 2017
9.1

Limpieza y buena cama nos impresionó, la taza del aseo dejaba q desear, todo lo demás estupendo. Volveríamos a alojarnos en el hostal central de Zaragoza. Sin duda una buena opción.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Rumunia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Kwi 2017
8.6

It's only a hostel! Very nice and helpful staff. Excellent location.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.