Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 456 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 7.5
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.2
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 456 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 7.5
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.2
Hostal Candelaria Located at Calle Candelaria 170, , San Pedro de Atacama.
Hostal Candelaria
Chile
San Pedro de Atacama El Loa 8340518 Calle Candelaria 170
89% 456
-22.9038822 -68.2017577
Hostal Candelaria
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
1 Gru 2016
8.6

La Candelaria es un hostal tranquilo, un poco apartado del centro (10min a pie), ideal para una estancia a tus anchas. Disponen de wifi, agua caliente, cocina compartida con nevera, congelador i fogones. Hay hamacas por todo el exterior con mesitas para relajarse. Desayuno rico y dueña muy amable. Sólo aceptan pesos bolivianos en efectivo.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Gracias por su comentario, pero quiero aclarar que son pesos Chilenos.

  • Anonimowy
  • Irlandia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Lis 2016
5.7

It was not clear on booking that I had booked a double room with no bathroom. Dissapointed to realise that was the case especially given price. Our room was tiny. The shared toilet was shared with several other rooms so much waiting to use facilities. Also too far out if town. Plus point was decent breakfast but on second morning we had to go 15 minutes before breakfast started at 0800. They would not accommodate an early breakfast which was ridiculous.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Ustedes venían del salar de Uyuni. Y usted estaba super mal educada, llego con una cara y le parecía todo mal. Y dijo que había arrendado una habitación matrimonial con baño privado, lo cual no era verdad, se le mostró su reservación y era bien claro que habia arrendado una habitación matrimonial con baño compartido.Su pareja era bíen educado el dijo que le parecia bien, usted gritaba, pero se quedo. Se alojo dos noches, el primer día se le dio desayuno, el segundo día no porque ustedes salian muy temprano, pero se le dio una colación en vez del desayuno , para llevar . La cual usted no la nombra, Siempre fuimos amables con usted, claro que usted ni siquiera nos contestaba el saludo, que pena que no se sintió bien en la Hostal. Le recomendamos a futuro leer bíen lo que esta reservando. Atentamente HOSTAL CANDELARIA.

19 Lis 2016
8.0

Ds Hostel hat zwar eine Randlage zur Ortschaft, aber Nahe genug, um den Ort in 10 Gehminuten zu erreichen. Gemeinschaftsküche könnte sauberer sein!!!!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
10 Lis 2016
9.7

Un lugar muy bonito y tranquilo! La dueña Miriam es un amor! Nos dio muchos consejos para saber donde ir a comer. El ratio precio-calidad es increible! Gracias por todo!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Lis 2016
8.6

O hostal é um pouco longe do centro (10 min caminhando). O café da manhã é incluído, mas dificilmente toma-se café no hostal, pois o horário dos passeios não permite. As instalações são ótimas (quarto privativo com banheiro privativo). Arrumam o quarto todos os dias. Há cozinha compartilhada e lavanderia. O atendimento é ótimo. O quarto é confortável e, apesar de não ter aquecimento, fica em uma boa temperatura à noite.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Lis 2016
9.1

Quiet hostel about 10-15mins walk from the centre of the town. Good kitchen and nice breakfast included. Friendly and helpful staff. There for a week and would happily have stayed longer.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Paź 2016
9.7

Very friendly hostess (only speaks spanisch). Good breakfast with a Mango smoothie. Nice dogs and free wifi!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Paź 2016
10.0

Espectacular el hostal!, la dueña muy atenta y todo muy limpio. Gran desayuno y cocina equipada para los que necesites. La pieza también muy buena, la cama cómoda y con TV por cable. La terraza y zona común muy acogedora también con varias mesas y amacas para poder relajarse. Los baños compartidos muy limpios y salia gran presión de agua caliente en la ducha lo que es raro en san pedro. En general una muy buena estadía así que totalmente recomendado y ojala poder volver pronto! saludos

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Paź 2016
9.7

The hostel was our home away from home for three nights. It wasn't too far from the town, and we definitely felt safe walking there at night. Loved the hammocks, and of course, the staff! The room itself was great and clean as were the shared showers. We would definitely stay at Candelaria again! Great place and value. -- Muchísimas gracias! Fue un placer conocerle.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Paź 2016
9.4

Pros: quiet, clean, comfortable hostel with kind service by host Miriam. Great for a good night's sleep and rest after a full day touring the desert. Could be improved: wifi wasnt good inside room 3,had to step outside for better signal (this could be a nuisance in winter); kitchen could be better equipped; breakfast is yummy but due to schedule we were only able to enjoy it 2 out of 7 days (tours begin earlier than hostel's breakfast hours).

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.