Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 438 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 7.5
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 438 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 7.5
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 8.7
Hostal Candelaria Located at Calle Candelaria 170, , San Pedro de Atacama.
Hostal Candelaria
Chile
San Pedro de Atacama El Loa 8340518 Calle Candelaria 170
87% 438
-22.9038822 -68.2017577
Hostal Candelaria
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Finlandia, Grupy mieszane, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
23 Wrz 2016
9.7

Would stay again! Really lovely place and an amazing breakfast.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Wrz 2016
5.7

O hostel é agradável, banheiros coletivos limpos, mas tem animais no local como cachorros e um gato da dona, para quem não aprecia pode incomodar. A internet funciona na area externa, no nosso quarto por exemplo não pegava wifi. O café da manhã é honesto (pão, chá, iogurte, suco natural, frios e sempre um docinho). A localização é de mais ou menos 10min do centro que de manhã e a noite é uma caminhada agradavél, já no periodo da tarde chega a ser insuportavel pelo calor!

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Wrz 2016
9.4

This is a lovely hostel with friendly staff, varied and delicious breakfast and clean rooms. The staff went out of their way to help me catch an early bus - starting breakfast early for me and then personally driving me to the bus station.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Sie 2016
8.9

Precio calidad excelente!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
6 Sie 2016
10.0

I really enjoyed my stay at Hostal Candeleria, it felt like a home away from home. The owner was really lovely and relaxed, herself and her family keep the place in great condition and the breakfast was great too! There were three adorable dogs, loads of hammocks and cool decor with murals on the wall. Also really good WiFi and hot water when you needed it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • geir880
  • Norwegia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Lip 2016
8.9

If it wasn't for the temperatures at night in San Pedro de Atacama in July, and the fact they didn't have a bedroom lamp, this place would be the perfect place to stay. Just about as central as should be (not spot centre, a ten minute refreshing walk) was good, the place itself very friendly and clean, and everything else was just as I hoped for.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Lip 2016
9.7

We had a lovely stay in Hostal Candelaria! The service was great and the rooms and other facilities were clean and nice! We definitely recommend it ^‿^

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Lip 2016
9.1

Nos sentimos super bien atendidos. La señora es un amor y su familia igual super atenta. La limpieza del lugar un 10 y estaba relativamente cerca del centro caminando o en auto. El internet era un poco dificil en nuestra habitación porque era la última pero en general muy recomendado.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
2 Lip 2016
8.0

A very quaint hostel. Had the best breakfast of any SA hostel, served to our table, amazing!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Cze 2016
7.7

This is a very clean hostel and the breakfast is delicious. However, it was hard to enjoy the outside area, as it was too cold. This is not a very social place. We had a problem with the shower - first, the water was freezing cold, we asked for the staff to check, and then it was so hot it was burning. It's a cold place in the winter, maybe it's better to stay here in the summer. It's kind of expensive. 10 minutes walking distance from the historic centre of the city (where everything happens).

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.