Hostelworld.com

Hostal Bellavista Puerto Natales

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 44 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 44 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.5
Hostal Bellavista Puerto Natales Located at Galvarino 335, , Puerto Natales.
Hostal Bellavista Puerto Natales
Chile
Puerto Natales Ultima Esperanza, Magallanes Galvarino 335
88% 44
-51.7269483 -72.4980925
Hostal Bellavista Puerto Natales
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
24 Mar 2016
8.3

-: it's close to a Club, so that you can hear the Music the whole night +: nice breakfast

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Lut 2016
5.7

Very homey place. Staff were friendly but very hard to find. Facilities were very 'rustic'. Wifi was on and off. Decided to stay at another place after our trek and were so thankful we did. Not the best place in town and would not stay again. Upside, they accept credit card!

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
30 Sty 2016
8.6

Very helpful staff. Quiet except for neighborhood dog barking all night. Good value for money.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Grupy mieszane, 31-40
  • Obieżyświat
  • 32 Recenzje
16 Sty 2016
10.0

Excelente lugar: limpio, grandes espacios, el personal super amable. La casa es muy acogedora, con calefaccion encendida todo el dia. Tiene todos los servicios que uno necesita. El desayuno ademas es buenisimo! Ademas tiene 4 baños asi qie es super comodo, nunca hay que hacer colas para la ducha! Excelente. Lo recomiendo muchisimo. Me qiedaria nuevamentr aqui

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Sty 2016
9.1

Pleasantly surprised

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Sty 2016
10.0
Przetłumaczone przez Google

Kocham ten hostel. Czułem się jak w domu tutaj - bardzo przytulny i wygodny. Mają świetne ceny w wypożyczalni sprzętu, pozwól mi zachować moje rzeczy w hostelu, a ja turystyka w Torres del Paine na kilka dni (w tym utrzymanie moje kosztowności bezpieczne), byli bardzo pomocni z informacji PKS i restauracji zalecenia, i pralnia na miejscu (daliśmy nasze do nich w jak 10PM i to zostało zrobione, że noc). Bardzo wspaniali ludzie tu pracują - hostel jest dobrze położony i tak wygodne. Jestem fanem!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Gru 2015
10.0
Przetłumaczone przez Google

Łóżka były trochę niewygodne, można poczuć się każdej wiosny.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Gru 2015
7.7

A ducha do banheiro não funciona muito bem, como o clima é frio se espera um chuveiro quente, mas não é o que ocorre.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.