Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostal Antigua

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 201 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 6.9
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 7.6
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 201 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 6.9
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 7.6
Hostal Antigua Located at 5a Ave Sur #22, , Antigua.
Hostal Antigua
Guatemala
Antigua 03001 5a Ave Sur #22
83% 201
14.5548409 -90.7342922
Hostal Antigua
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
1 Sty 2017
10.0

Amazing hostel! Would definitely stay here again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Gru 2016
10.0

Clean place. Very quiet atmosphere but that's what i am looking for. Everything is brand new. Drinks are a little expensive. Since they have just opened the place they are still trying to figure some things out. I still recommand the place. If you are looking for a clean and quiet place to sleep and party outside. Location is great, wifi is stable and staff very helpful

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
6 Gru 2016
8.0

Very nice and cleaner

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Victor1987
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
4 Gru 2016
9.4

Não lembro se tem café da manhã. O hostel é muito bem localizado, tranquilo, com quartos confortáveis, tem um roofbar legal, a staff é sensacional e super solicita. Não tenho do que reclamar.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
9 Lis 2016
9.1

Here for couple days. All good here good kitchen roof terrace wifi. Clean rooms lockers.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
19 Paź 2016
8.3

Esta bien ubicado, limpio y tiene lockers. Muy correcto y recomendable para descansar

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Wrz 2016
8.0

great place. little quiet but that was good. close to everything and helpful staff. would stay again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
8 Sie 2016
9.1

Nice and comfortable

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
28 Lip 2016
7.4

This hostel was fine as the other more popular hostels in town were booked up. This was the most I paid for a hostel in Antigua at Q80. They claimed that hostel world took a commission and this was the reason that I had to pay so much - this was bit confusing. Anyways, not my favourite hostels in Antigua but it was okay for 2 nights. No real atmosphere but great roof top patio.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
19 Lip 2016
5.4

La habitación era diminuta, y repleta de anuncios diciendo todo lo que no podías hacer porque pagarías recargos, la puerta principal la cierran desde las 6pm, el pasillo y la cocina también repleto de anuncios de lo que no podías hacer, nunca nos sentimos a gusto.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.