Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostal Antigua

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 194 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 6.2
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 7.2
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 194 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 6.2
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 7.2
Hostal Antigua Located at 5a Ave Sur #22, , Antigua.
Hostal Antigua
Guatemala
Antigua 03001 5a Ave Sur #22
82% 194
14.5548409 -90.7342922
Hostal Antigua
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Gru 2016
8.0

Very nice and cleaner

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
9 Lis 2016
9.1

Here for couple days. All good here good kitchen roof terrace wifi. Clean rooms lockers.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
19 Paź 2016
8.3

Esta bien ubicado, limpio y tiene lockers. Muy correcto y recomendable para descansar

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Wrz 2016
8.0

great place. little quiet but that was good. close to everything and helpful staff. would stay again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
8 Sie 2016
9.1

Nice and comfortable

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
28 Lip 2016
7.4

This hostel was fine as the other more popular hostels in town were booked up. This was the most I paid for a hostel in Antigua at Q80. They claimed that hostel world took a commission and this was the reason that I had to pay so much - this was bit confusing. Anyways, not my favourite hostels in Antigua but it was okay for 2 nights. No real atmosphere but great roof top patio.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
19 Lip 2016
5.4

La habitación era diminuta, y repleta de anuncios diciendo todo lo que no podías hacer porque pagarías recargos, la puerta principal la cierran desde las 6pm, el pasillo y la cocina también repleto de anuncios de lo que no podías hacer, nunca nos sentimos a gusto.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
15 Lip 2016
9.4

Pretty, great location, close to everything. I stayed in a 12 room dorm and it was okay. The bed was pretty comfy. There was locker space and they provided a key. The staff was helpful....they helped organize a volcano hike and a bus to Lanquin. They have water and coffee and give you a towel. They have reliable wifi. It's a fairly calm place to stay. I stayed 2 nights and it was perfectly fine.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Lip 2016
8.3

Hostal Antigua es muy limpio y está bien ubicado. Sin embargo, tienen un "dormitorio" para cuatro personas que realmente es una pena. El lugar es tan pequeño que se siente que uno duerme encima de otra persona, no hay espacio ni para poner tus cosas o mochila. Es una verdadera pena que además lo renten como un dorm más caro porque consideran que al ser menos personas se está mejor, pero no toman en cuenta que el lugar es tan pequeño que te sientes invadido. No reserven en el dormitorio chico.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • kwking91
  • Kanada, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
9 Lip 2016
8.6

Was only here for a night. The place was one of the cleanest I've stayed in and the beds reasonably comfortable. Not much of an atmosphere but it is only located a block from the city center where there are many places to spend an evening.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.