Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostal Antigua

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 220 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 7.6
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 220 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 7.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • PEDRO-RINCON
  • Kolumbia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
8 Maj 2017
9.4

Un buen hostel en una ciudad maravillosa.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, dwójka, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
1 Maj 2017
6.3

Good location.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kostaryka, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Kwi 2017
9.1

Excelente ubicación, en el centro de la ciudad de Antigua, cerca de bares, restaurantes y el parque central. muy Seguro y agradables instalaciones

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Kwi 2017
7.1

Nice, simple hostel in the heart of Antigua. Helpful staff but not overly friendly. The social areas are quite small and consist of just patio tables and chairs. Not very social, so if you're travelling on your own it might not be the best option for making friends!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • El Salvador, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
1 Kwi 2017
6.6

Very very small room for 2 people, the door to the room did not lock it was a matter of pushing and it would open. Personnel was good and the hostel location is very convenient. Overrated price wise.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Mar 2017
9.1

Un lugar donde atienden e informan muy bien al que se hospeda. Recomendable.:)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
9 Mar 2017
6.9

Location was great. Some staff members friendlier than others. Facilities all closed by 9pm, no kitchen access after that. Front door locked after dark which is very secure but couldn't be further from welcoming, also can't get in unless someone is actually at the reception desk. The private room was cozy, very warm water, comfortable beds, too many signs.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
4 Mar 2017
8.6

Was only here for a night before my flight home, but it was a nice place to stay although pricier than a dorm bed should be. It's near some of the louder bars so if that's your thing then great but it wasn't as good for a quiet night's sleep. Location is great otherwise as it is very close to the central park. Beds were comfy and showers hot. All in all it was a good place to stay.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • sbezzaa
  • Anglia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
26 Lut 2017
9.4

Lovely place to stay. Great location. Rooms cleaned everyday. Safe & quiet at night. Lockers & left luggage available. Good kitchen facilities.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Travellerdj101
  • Australia, dwójka, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
8 Lut 2017
9.4

Great hostel in top location. Very clean- best we have seen yet in Central America. Quiet hostel which is what we were after- can still meet people. Staff very helpful.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.