Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostal Antigua

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.9
Bardzo dobry 229 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.2
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 7.3
  • Atmosfera 6.8
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 7.5
ZAREZERWUJ
7.9
Bardzo dobry 229 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.2
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 7.3
  • Atmosfera 6.8
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 7.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • jaapdinkelman2166
  • Holandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
9 Lip 2017
8.3

Good overall hostel in the centre of Antigua. Not really inviting to meet a lot of people but I have to say I was with a big group already. Kitchen available, no food served.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • illinantigua
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
17 Cze 2017
7.1

Ok hostel, close to centre and very clean plus nice staff. I was ill here so didn't enjoy it as much as maybe I could have done, but I found it very quiet and a bit lacking in atmosphere.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • RichardDouglas
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
17 Cze 2017
6.3

Average hostel. Great location. For the price I'd stay at Somos or Matiox better vibe.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • simonrogers
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
17 Cze 2017
5.4

No outside toilets so if you have a sick stomach or your room mate does expect a sound show. No smoking anywhere in hostel staff made us smoke on the street. No life at night n lots of mosquito's

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
12 Cze 2017
8.3

Good little hostel super relaxed. Nice big beds. Blankets are a little small. Cool chillnout area on the roof. In a good spot near all the bars. Big showers. Clean.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • fernandezbrenes3165
  • Kostaryka, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
6 Cze 2017
8.3

Un lugar muy hermoso, la atmósfera del lugar es buena... Lo único que no nos gusto, fue la atención recibida por uno de los colaboradores, un señor nada comunicativo, solicitamos la ayuda varias veces y se aseguro de hacer otras cosas menos atendernos.. Por lo demás, la habitación es hermosa y las otras chicas de atención a turistas fueron super atentas.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
28 Maj 2017
9.4

I have stayed at this hostel numerous times when visiting Antigua. It's central to all the bars, restaurants and is safe to get back to at night. Security is awesome, and each guest gets their own locker and key. The rooms are always clean, have hot water and wifi. And there's a really good kitchen upstairs and a terrace to hangout on. I always recommend this place to my friends as well!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Maj 2017
2.0

They did overbooking so they sent us in the middle of the night to find another place

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • PEDRO-RINCON
  • Kolumbia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
8 Maj 2017
9.4

Un buen hostel en una ciudad maravillosa.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, dwójka, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
1 Maj 2017
6.3

Good location.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.