Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 515 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 7.9
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 515 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 7.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
15 Maj 2017
9.7

The best situation! Very kind staff Highly recommended!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Maj 2017
10.0

Muy céntrico y limpio. Perfecta relación calidad-precio

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Maj 2017
8.9

Sehr gut gelegenes Hostel im absoluten Zentrum der Altstadt, freundliche Mitarbeiter, sauber und schlichte Ausstattung, perfekter Aufenthaltsort in Granada für Traveller mit kleinem Budget!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Maj 2017
10.0

Excellent rapport qualité/prix: la situation est idéal puisque situé a 2 pas des principaux lieux touristiques: cathédrale, plaza nueva, restaurants et bars et aussi tout proche de l'Alhambra. Chambres et espaces très propres, rien à dire! Personnel accueillant et chaleureux, Grenade n'a pas de secret pour eux et ils nous font partager leurs bonnes adresses et conseils avec enthousiasme. Je reviendrai!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Marettodih
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Kwi 2017
10.0

I truly loved my stay here! I've been travelling around Spain the last few months and I gotta say that this is one of the best places I stayed in!!It's right in the center but it's still calm on the inside if you want to rest a bit. Everything is super clean and the stuff in the reception is super lovely and helpful, always smiling and glad to help! Seriously book it!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Kwi 2017
10.0

la pensión Antares es el sitio ideal si buscas buena localización y buena relación calidad-precio. La recepcionista se mostró atenta y me ayudó con todo lo que necesité. La habitacion tenía calefacción y un nórdico por lo que el frío no fue ningún problema. Si volviera a granada, escogería el mismo sitio sin dudarlo!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Kwi 2017
10.0

Personal muy amable y todo muy limpio. Cabe también descartar su gran ubicación, al lado de todos los sitios de interés. Volvería sin pensarlo

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Mar 2017
10.0

Sehr netter Empfang in der Unterkunft! Tipps und Hinweise bezüglich Sightseeing und Essen/Trinken. Super Lage mitten in der Altstadt, trotzdem ruhig. Bars und Restaurants liegen in unmittelbarer Nähe. Die Einkaufsstraßen der Altstadt sind um die Ecke, bzw. durch eine Hauptstraße getrennt innerhalb weniger Minuten erreichbar. Die Alhambra befindet sich ca. 20 Minuten zu Fuß entfernt, die Höhlen (Cuevas deSacromonte) sind ebenfalls sehr gut zu Fuß zu erreichen. Alles in allem eine runde Sache!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • lucasp7
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
28 Mar 2017
10.0

The hostel is the best possible situation in the city and the people at reception were really kind and helpful!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
17 Lut 2017
5.4

Staff were really nice, but there was not atmosphere at the hostel. Wifi didn't work very well. Towel and bed sheets had stains. I'm sure everything was clean, but it just looked old and dirty.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.