Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 547 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 547 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • loriendr
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
10 Wrz 2017
10.0

Me ha encantado la estancia en Antares, tanto el trato con el personal como la limpieza eran excepcionales y eso que soy muy exigente. La situación era perfecta para perderse por Granada, muy contento

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Wrz 2017
10.0

Ha sido todo perfecto. Limpieza, comodidad, trato y ubicación perfectos.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Wrz 2017
10.0

Hostal perfecto,ubicacion perfecta,el personal encantador,habitacion muy limpia,le doy un 10. Repetire sin duda

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Liban, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Sie 2017
8.6

It was very good location, right in the centre of the city. Jose was very helpful too!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • fitzy4285
  • Australia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
26 Sie 2017
10.0

A wonderful hostel. We enjoyed a great stay. The facilities were excellent and the staff really helpful. Hostal Antares is a gem just minutes from Alhambra and around the corner from the Cathedral. The directions were easy to follow and the bus had us at the hostel in good time. It was quite peaceful despite being above a cafe. The hostel has good soundproofing! The WiFi was also good. I would not hesitate to recommend Hostal Antares to anyone going to Granada.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
25 Sie 2017
8.3

This is a hostal, so do not expect any hostel-like atmosphere. However the rooms are clean, the staff very helpful and the hostal very well situated.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Sanjats
  • Serbia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Lip 2017
10.0

Great place in the city center. Clean and comfortable, the staff were amazing and helpful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Lip 2017
9.1

Very nice Hostel near the City Center !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • plevnik3269
  • Słowenia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
19 Lip 2017
7.7

Nice place. Staff is helpful and speak english fluently. Located almost perfectly in the center of the old town. Lots of nice bars around to hang around, tourist attractions nearby. The rooms are above average. No parking is a problem if you travel by car

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lip 2017
10.0

El Hostal Antares está situado en el centro de Granada, muy cerca de la zona de las tiendas y de la zona de la Alhambra. El Hostal estaba muy limpio y los trabajadores son muy hospitalarios y amables. Me encantaría repetir y sin duda voy a recomendarlo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×