Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 529 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 529 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lip 2017
10.0

El Hostal Antares está situado en el centro de Granada, muy cerca de la zona de las tiendas y de la zona de la Alhambra. El Hostal estaba muy limpio y los trabajadores son muy hospitalarios y amables. Me encantaría repetir y sin duda voy a recomendarlo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lip 2017
10.0

Excelente hostal , ubicado en el centro junto a lugares interesantes y baratos para comer. El personal es muy agradable y atento para todo lo que necesites. La limpieza es muy buena y se localiza a 20 minutos de la alhambra si es que quieres caminar

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Lip 2017
9.1

Clean rooms and wonderful staff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Cze 2017
9.1

Excelente localização no centro histórico de Granada, muito próxima ao ponto de parada do ônibus que leva e traz do aeroporto (aos fundos da Catedral), e também à vida noturna, cafés e restaurantes. Facílimo acesso aos principais pontos turísticos. O pessoal é muito atencioso e oferece toda a ajuda possível para que se aproveite os atrativos da cidade. Acomodações simples mas agradáveis. Muito bom custo-benefício.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
24 Cze 2017
10.0

Centralissimo, posizione ottima per visitare tutto.il centro e anche per andare a piedi al Alhambra e alla zona Cattedrale. Semplice ma molto pulito, ottima aria condizionata !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Cze 2017
10.0

La posizione è molto centrale, spostandoci a piedi era fondamentale. Lo staff molto disponibile ci ha aiutato molto dandoci indicazioni su luoghi da visitare e come raggiungerli. Internet veloce e pulizia eccellente. Torneremo :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Cze 2017
10.0

I recomand this hostel at 100%!! It was clean, very well located and the personel was very friendly and helpful. I cant wait to come back again!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • gabi_894del2259
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
5 Cze 2017
10.0

Muy bien ubicado!!! El personal excelente... Las habitaciones muy cómodas!!! Lo único que diría para sumarle es que en la habitación que estuve pongan una cortina que cubra más el sol y una almohada un poco más baja! Excelente todo

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • RubyJean
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
27 Maj 2017
10.0

Great place to stay! Worth the money! Bathroom was clean, nice atmosphere and very friendly staff!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Maj 2017
7.1

OK. Its a very cheap hostel, beds were comfortable and did the trick. However, there is NO atmosphere here and you will not meet anyone new if thats what you like hostels for. There was one young lady who worked everyday I was there with dreads and she was SUPER HELPFUL. She made our stay worthwhile! Probably would not go back due to the lack of atmosphere.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Sorry but we are a HOSTAL, not a hostel, We haven`t community areas, is just a Hostal with a private Rooms.

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.