Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 507 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 7.3
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 507 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 7.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Kwi 2017
10.0

Personal muy amable y todo muy limpio. Cabe también descartar su gran ubicación, al lado de todos los sitios de interés. Volvería sin pensarlo

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Mar 2017
10.0

Sehr netter Empfang in der Unterkunft! Tipps und Hinweise bezüglich Sightseeing und Essen/Trinken. Super Lage mitten in der Altstadt, trotzdem ruhig. Bars und Restaurants liegen in unmittelbarer Nähe. Die Einkaufsstraßen der Altstadt sind um die Ecke, bzw. durch eine Hauptstraße getrennt innerhalb weniger Minuten erreichbar. Die Alhambra befindet sich ca. 20 Minuten zu Fuß entfernt, die Höhlen (Cuevas deSacromonte) sind ebenfalls sehr gut zu Fuß zu erreichen. Alles in allem eine runde Sache!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • lucasp7
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
28 Mar 2017
10.0

The hostel is the best possible situation in the city and the people at reception were really kind and helpful!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
17 Lut 2017
5.4

Staff were really nice, but there was not atmosphere at the hostel. Wifi didn't work very well. Towel and bed sheets had stains. I'm sure everything was clean, but it just looked old and dirty.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • ahmetsemihkafkas
  • Turcja, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
4 Lut 2017
8.0

Noisy neighbourhood. Hot water is not continuous that is a problem. Staff was great. They gave great tips.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Sty 2017
6.3

Good place for backpackers on a tight budget I guess but in general I would not recommend this hostel as it's located on one of the main tourist streets in the city. It's extremely noisy from the bars at night and a lot of traffic, road work etc from early morning. I would recommend staying in one of the hostels up in Albayzin instead, same price but quieter and less busy in general.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Gru 2016
7.7

Lo que no puede ser, es que un 23 de diciembre no haya agua caliente en tu habitación porque los de la habitación de al lado han gastado el calentador y te toque esperar 2 horas para poder ducharte. Por lo demás todo bien, excelente ubicación y buen precio.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
19 Gru 2016
10.0

I randomly booked here due to extenuating circumstances and fell in love. I was enthralled by all the activities and sights and how nice the people were. Federico was super nice with a great back story himself. The pension is in a beautiful old building that you could not experience in America. It is located on sacred land which is why I came to Granada. Don't miss this it is near everything. Go in the winter too!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Grupy mieszane, 41+
  • Obieżyświat
  • 34 Recenzje
7 Gru 2016
8.6

Noisy at night with the bar below, Large rooms. It was in a good location next to the old city and the bus to bus station just down the end of the road.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.