Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
5.8
Ocena 117 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 5.6
  • Bezpieczeństwo 6.3
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 4.7
  • Atmosfera 4.8
  • Czystość 5.5
  • Udogodnienia 4.3
ZAREZERWUJ
5.8
Ocena 117 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 5.6
  • Bezpieczeństwo 6.3
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 4.7
  • Atmosfera 4.8
  • Czystość 5.5
  • Udogodnienia 4.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Grecja, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lip 2017
6.6

The bad things: 1) The room does not look like the photo on your website at all. He did not have a guard but a window in the prison. 2) They asked me to pay off the entire bill from the first day, something unprecedented and insulting. Good things: 1) Very clean 2) easy access 3) good location 4) Helpful staffing (for example, they kept our suitcases 4 hours before check in time)

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Cze 2017
4.3

La posizione dell'ostello è a dir poco PERFETTA. Tutto il resto lascia alquanto a desiderare. Personale assente. Sicurezza quasi inesistente. Siamo arrivate alle 2 del mattino e non c'era nessuno tanto che abbiamo dovuto spendere più di 100 euro per un'altra stanza per non rimanere in strada, dopo aver passato un'ora a telefonare al numero indicato senza ricevere risposta. Il giorno dopo abbiamo trovato qualcuno per caso che ci ha accolto dal ristorante sotto l'ostello.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Maj 2017
6.3

The hostel is in a very great position; but the host is not inviting

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Maj 2017
5.7

The room didn't look like the pictures, our room was very dark. Also the bed was extemely uncomfortable, the matress was extremely lumpy and saggy. We couldn't get any of the sockets to work with either of our adaptors.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Maj 2017
6.0

Situation parfaite mais Hotel très bruyant, chambre pas propre. Pas de wifi malgré la pub.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Kwi 2017
6.0

Esta en una muy buena ubicación...inmejorable...pero con respecto a los servicios prometidos en la contratación.. .difiere mucho cuando uno llega al lugar. El desayuno y el wifi...nos negaron totalmente...q no estaba incluido nos informó la persona q nos recibió. Y no había personal responsable para hacer el reclamo..ya q teníamos email que acreditaba dichos servicios.gracias ...igualmente Barcelona es una ciudad increíble q nada podra empañar.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Kwi 2017
2.0

horrible, pas de réception, je n'ai vu qu'une femme de ménage le soir de mon arrivée pour prendre le règlement, ensuite personne la salle d'eau et le sol plein de cheveux et poussière et la semaine que les serviettes de changées, baignoire bouchée par un gros paquet de poils... 4 étages à monter avec la valise, et surtout impossible de dormir, très bruyant toute la nuit, jour et nuit, insupportable, une horreur très vieux, même pas Une étoile, des lits plus que basiques...

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Kwi 2017
4.6

Two separate issues: 1) Hostel was too expensive for what it delivered: no reception, no wifi, no wardrobe, room without proper window. You pay the location but a side street would be just as fine. 2) According to the staff, added as much as 20€ per night to the original price you get when you call them straight. For that we were given the shittiest room they had... Thanks ! Can't recommend booking this place!!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Kwi 2017
5.7

Hotel très bien placé mais vieux. Mal insonorisé, défraîchi et avec une mauvaise literie.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Kwi 2017
4.9

The location was nice but the cleanliness was the worst I've ever seen! There were hairs everywhere! We saw the staff only one Time when we arrived and they didn't even know that we booked the journey so we got a room we didn't book. All in all we would not recommend the Hostel.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.