Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
6.8
Dobry 102 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.8
  • Bezpieczeństwo 6.9
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 5.6
  • Atmosfera 5.3
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 6.0
ZAREZERWUJ
6.8
Dobry 102 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.8
  • Bezpieczeństwo 6.9
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 5.6
  • Atmosfera 5.3
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 6.0
Hostal Ambos Mundos Located at Plaza Real n10, , Barcelona.
Hostal Ambos Mundos
Spain
Barcelona Catalonia 08032 Plaza Real n10
68% 102
41.3804269 2.1753829
Hostal Ambos Mundos
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Chiny, Kobieta grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Paź 2016
5.1

Zeer slecht WiFi verbinding, bijna niks! Stinkt in de kamer, onvoldoende verluchten, geen zon in de kamer valt! Echt te duur , deze hotel waard niet!

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Paź 2016
9.1

This was our first hostel experience and we were a bit wary heading in as we weren't sure what to expect. We were pleasantly surprised! We went for a private ensuite room which was very clean. Lovely doors open up and look over the popular square! Only a few minutes walk from the Liceu metro station on La Rambla. It is VERY noisy all throughout the night, the square is very popular and was so busy even at 4,5,6am! Glad we only stayed 2 nights as we were so tired but worth it for the location!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Wrz 2016
6.6

We did not see one member of staff throughout our stay, we had to ring the bell so someone could let us in, ok no problem. For a hostel based in Barcelona center the one member of staff we spoke to to get the keys did not seem to speak Spanish nor English. We would not expect them to speak English automatically but no Spanish? He was not very friendly. We paid about €60 a night for a twin room which was not great. 10/10 for location though.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
23 Wrz 2016
5.4

El wifi solo funciona en la recepción.No tienen recepcionista,hay un hombre que va a darte la llave de la habitación pero no habla español ni ingles.Nunca me respondieron el mail p organizar horario de llegada,tuve que pedir a un amigo que me retire la llave porque mi vuelo llegaba tarde y no nos atendieron nunca el teléfono tampoco.Ubicación excelente,habitaciones lindas y confortables,se veía todo limpio solo por el detalle de que me dejaron los jabones que ya habían usado y una toalla sucia

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Wrz 2016
8.6

Ich wollte win zimmer mit ansicht auf plaza reial, den Mann hat gesagt ich konnte win haben, aber ich habe nicht bekommen.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Wrz 2016
5.4

J'ai logé dans l'Hostal Ambos mundos pendant 5 nuits. Nous avons vu le personnel qu'en arrivant. Le code wifi nous n'a pas été communiqué. Le personnel n'était pas présent au aucun moment pour nous assisté. L'emplacement était parfait mais l'intérieur était très vieux et la chambre était très moche, paint en rose, avec un lit qui fait du bruit à chaque mouvement. Pareil dans le chambre de nos voisins car on a pu tout entendre.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Wrz 2016
6.9

hotel correct.propre super bien placé cependant aucun accueil :de tout le séjour nous n"avons vu personne.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Wrz 2016
4.3

They have wifi and Great location , but room was incredibly hot, small and uninviting. Ceiling fan hardly worked and had to search for staff to help as they also work in the restraunt down stairs. Towels were changed regularly which was great but general vibe of hostel wasn't very uplifting

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Sie 2016
5.4

1) sécurité : accès à l'immeuble réglementée mais le hall de l'hôtel n'est gardé par personne. 2) Emplacement : Génial 3) Personnel : Ni agréable Ni désagréable 4) Atmosphère : Pas de personnel d'accueil, il faut aller au restaurant pour avoir quelqu'un, les chambres mal entretenues, le sol du balcon cassé... 5) Propreté : des cheveux dans les serviettes, de la poussière 6) Qualité prix : ok pour l'emplacement sinon pas du tout

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Sie 2016
6.3

Très bon emplacement dans Barcelone, par contre sur les photos nous n'avions pas vu du tout la même chambre que celle que l'on a eue au final : fenêtre qui donne sur un mini patio presque sans lumière et sans intimité , chaleur extrème dans la chambre . Le personnel est peu sympatique . Pour le prix nous demandions le minimum quand même . L'emplacement est la seule chose à prendre en compte pour cet hôtel, ne pas prévoir d'y passer trop de temps ;)

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.