Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostal Akumal

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 263 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 263 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.7
Hostal Akumal Located at Av. 16 de Septiembre #33 Barrio de Mexicanos, entre Guatemala y Venezuela.., San Cristobal de las Casas.
Hostal Akumal
Mexico
San Cristobal de las Casas Chiapas 29240 Av. 16 de Septiembre #33 Barrio de Mexicanos,, entre Guatemala y Venezuela..
91% 263
16.7414994 -92.6385319
Hostal Akumal
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
11 Lis 2016
10.0

Great hostel, run by fantastic and relaxed guys. they are happy to help you with everything, breakfast varies daily and is prepared by the staff with a lot of love. The owners run a little comedor in Calle Benito Juarez, very tasty authentic Mexican food!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Lis 2016
10.0

This is the place to stay in San Cristobal. For a couple of backpackers it met every demand we had, warm comfy beds, hot clean showers, a huge delicious cooked breakfast with excellent coffee and tea and most of all superb customer service from the owners Angel and Luis. I really felt like this place was home the owners were there all day every day offering advice, reccomendations and interesting conversation. If I am ever lucky enough to return to San Cristobal, I'll be straight back here.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
4 Lis 2016
9.1

Accommodation and facilities aside, Hostel Akumal's true strength is its staff. They bend over backwards for their guests. For example, my girlfriend and I left a very important item at the hostel when we left for our next stop. In under 24 hours, they had found it and shipped it to our next stop without us having to lift a finger. Thank you all again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
24 Paź 2016
9.1

El hostal te hace sentir como en casa desde que llegas. La atencióm es exclente. El desayuno está rico y varia todos los días, además es una buena cantidad. El dormitorio es pequeño y eso es muy bueno porque sólo conpartes el baño con 4 personas. Definitivamente me volvería a hospedar en Akumal.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
19 Paź 2016
10.0

Nous avons eu la chance d'avoir la chambre privée qui donne sur la petite terrasse en haut : avec une salle de bain privée, la chambre est grande ( 4 pers) et très agréable. Luis nous a préparé un petit déjeuner très apprécié. L'emplacement est top, pas trop loin du centre, juste à côté du marché. Dans notre cas, c'était un très bon séjour (nous y avons passé 3 nuits en tout).

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • yololo714
  • Belgia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
16 Wrz 2016
8.6

Hostel vraiment sympathique, top pour se ressourcer et se reposer. Le personnel est adorable pas présent le soir ce qui est vraiment chill on peut faire ce qu'on veut. Accès à la cuisine quand on le souhaite. Super bon petit déjeuner ! Juste dommage que la salle de bain soit à l'extérieur, nous devons donc passer par la terrasse pour y accéder ce qui n'est pas évident quand il pleut. De ce fait la sdb n'est pas très propre mais tous les autres endroits ont une propreté irréprochable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
3 Wrz 2016
9.4

A nice hostel! The stuff was friendly and tried to help wherever they could. Different breakfast everyday was good too.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
2 Wrz 2016
8.9

Super niedliches kleineres Hostel. Sehr gutes Frühstück und familiäre Atmosphäre. Ist auf jeden Fall weiterzuempfehlen. Einziges Negatives: Bei einem der Dorms ist das Badezimmer außerhalb des Hauptgebäudes, was in der Regenzeit etwas nervig ist.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
22 Sie 2016
9.7

Really nice hostel well positioned and reasonably priced. The breakfast was unbelievable. The staff are nice and very helpful and the place has a friendly vibe. Kitchen is well equiped and bathrooms are nice. There is even hot water which came as a shock! Wifi is also good.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Sie 2016
9.7

Ángel es muy cálido y es muy bueno dando consejos. Gracias por todo!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.