Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostal Akumal

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 278 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 278 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
23 Sty 2017
10.0

Hermoso hostel me sentí como en casa! Increíble desayuno, la gente que trabaja súper amable y cálida. Gracias!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Sty 2017
8.6

Small hostel, very central. Helpful and friendly staff, great breakfast. Everything is clean. Cons: there is only one bathroom and the bed is a bit uncomfortable. Good value for money!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Finlandia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
13 Sty 2017
7.7

Nice hostel overall, small and cozy, the breakfast is good as well. There is only one bathroom in use across the courtyard and there wasn't much going on at night. Maybe not the best place to meet people in low season at least. The room is comfortable though and the rooftop terrace is cool.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
13 Sty 2017
8.6

Quiet and comfortable :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Sty 2017
9.7

Very homely hostel with a calm atmosphere and a wonderful breakfast cooked by welcoming staff. I would reccommend Hostal Akumal if you're looking for a quiet and friendly experience :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
4 Sty 2017
9.1

Muy buena solución para quedarse en San Cristobal. Hostal limpio, económico, bien ubicado. Muy bien la atención de los chicos que trabajan allí.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Gru 2016
9.7

Sehr schönes, gemütliches Hostel mit wirklich leckerem Frühstück und Kaffee. Es gibt eine Dachterrasse mit Hängematten und die Lage ist super. Alles ist fußläufig erreichbar. Außerdem ist das Personal wirklich hilfsbereit und man fühlt sich wie zu Hause.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Gru 2016
8.3

Great staff very helpful, great location, and great environment. We stayed in the private 3 person room, bed sheets were very clean, bed was comfortable, BUT room was extremely moldy and smelled damped.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
13 Gru 2016
4.3

Do not stay here. Not sure about the dorms but double room with ensuite was horrible. Mould all over the walls and ceiling, the smell unbearable, a big hole in the wall of the bathroom that connected to shared bathroom, no curtains on big sliding door facing straight into common area so no privacy. Worse than the cheapest hostel in Parahganj in Delhi or the biggest dive in Koh San road. Avoid!!!!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Gru 2016
10.0

Muy buena onda, un lugar muy agradable. Me sentí como en casa :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.