Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Hostal Akumal

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 243 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 243 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 8.8
Hostal Akumal Located at Av. 16 de Septiembre #33 Barrio de Mexicanos, entre Guatemala y Venezuela.., San Cristobal de las Casas.
Hostal Akumal
Mexico
San Cristobal de las Casas Chiapas 29240 Av. 16 de Septiembre #33 Barrio de Mexicanos,, entre Guatemala y Venezuela..
92% 243
16.7414994 -92.6385319
Hostal Akumal
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Lip 2016
9.1

Small but homely hostel, friendly staff, bohemian atmosphere, fantastic breakfast.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • batya
  • Korea Południowa, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
23 Cze 2016
7.4

Staff의 활발함과 친절함이 거의 모든 단점을 커버해 주는 곳

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
10 Cze 2016
10.0

Great hostel. Great staff. Good wifi.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Cze 2016
10.0

Amazing staff! Ángel is so helpful and easy to talk to. Juani was súper kind. Feels like youre staying at a friends house. Best breakfast ever - always hot breakfast. The homeade mango marmalade was bomb!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Maj 2016
8.6

This hostel deserves an overall 'thumbs up' in terms of everything mentioned in other reviews and above. **However, when I went to have a shower on night #1 and realised no water came out the shower or taps, this was disappointing. We patiently waited for it to be resolved. BUT it happened AGAIN on night #2, midway through a shower. Much more frustrating. They simply should have informed us before arriving that they had a water problem and to expect this.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
19 Maj 2016
8.3

Kleines familiäres Hostel! Es ist maximal für 9 Reisende Platz. Die Lage ist gut und die Besitzer sind super freundlich. Ich habe meinen Aufenthalt immer wieder verlängert weil ich mich so wohl gefühlt habe. Zum Leute kennen lernen eher nicht so gut geeignet weil es auch mal sein kann das man fast allein dort wohnt. Fühlt sich auch eher an wie eine Ferienwohnung.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
9 Maj 2016
9.4

Great Hostel. Not to many dorms so the atmosphere was like in a family

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • zbanicek4484
  • Chorwacja, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
5 Maj 2016
9.4

Quite and small hostel just 1 block away from the busy walking central street. Lockers are big enough for bigger backpack. Breakfast changes every day and it is great. It is not party hostel, but you'll meet great people to party at bars in San Cristobal. I would definitely stay at this place.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
23 Kwi 2016
9.7

Espectacular,es como estar en casa ya que la calidez y la atencion es muy buena.Me hubiera quedado toda la vida.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Kwi 2016
10.0

Der chef war nicht da, dafür Leti, eine super lustige und freundliche mexikanerin aus oaxaca! Wir haben unseren aufenthalt immer wieder verlängert und so alle drei zimmer "getestet", wir können dieses hostel nur weiterempfehlen! Die dachterasse ist cool, es ist sauber und gepflegt, juanita macht jeden morgen ein abwechslungsreiches frühstück und in dem living room lernt man schnell leute kennen. Klein aber fein! We will come back!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.