Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostal Akumal

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 254 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 254 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.6
Hostal Akumal Located at Av. 16 de Septiembre #33 Barrio de Mexicanos, entre Guatemala y Venezuela.., San Cristobal de las Casas.
Hostal Akumal
Mexico
San Cristobal de las Casas Chiapas 29240 Av. 16 de Septiembre #33 Barrio de Mexicanos,, entre Guatemala y Venezuela..
92% 254
16.7414994 -92.6385319
Hostal Akumal
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • yololo714
  • Belgia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
16 Wrz 2016
8.6

Hostel vraiment sympathique, top pour se ressourcer et se reposer. Le personnel est adorable pas présent le soir ce qui est vraiment chill on peut faire ce qu'on veut. Accès à la cuisine quand on le souhaite. Super bon petit déjeuner ! Juste dommage que la salle de bain soit à l'extérieur, nous devons donc passer par la terrasse pour y accéder ce qui n'est pas évident quand il pleut. De ce fait la sdb n'est pas très propre mais tous les autres endroits ont une propreté irréprochable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
2 Wrz 2016
8.9

Super niedliches kleineres Hostel. Sehr gutes Frühstück und familiäre Atmosphäre. Ist auf jeden Fall weiterzuempfehlen. Einziges Negatives: Bei einem der Dorms ist das Badezimmer außerhalb des Hauptgebäudes, was in der Regenzeit etwas nervig ist.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
22 Sie 2016
9.7

Really nice hostel well positioned and reasonably priced. The breakfast was unbelievable. The staff are nice and very helpful and the place has a friendly vibe. Kitchen is well equiped and bathrooms are nice. There is even hot water which came as a shock! Wifi is also good.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Sie 2016
9.7

Ángel es muy cálido y es muy bueno dando consejos. Gracias por todo!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Sie 2016
9.7

I really loved Akumal hostel! The staff was really nice and helpfull, the breakfast is delicious and it's a really nice place to stay! The only negative things for me were the bed that was a little bit unconfortable and that the bathroom was outside the house. But I absolutely recomend this place, and would stay there again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta grupy, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
11 Sie 2016
9.1

Hostel Akumal is a lovely small hostel. The breakfast was delicious with scrambled eggs one morning and pancakes the other we stayed there. Lockers available. Only one bathroom, but wasn't too much of an issue when I stayed there. Would stay again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Sie 2016
8.3

Very nice little hostel with a very good location and a roof with super nice views. I would recommend to stay here.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Lip 2016
9.1

Small but homely hostel, friendly staff, bohemian atmosphere, fantastic breakfast.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • batya
  • Korea Południowa, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
23 Cze 2016
7.4

Staff의 활발함과 친절함이 거의 모든 단점을 커버해 주는 곳

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
22 Cze 2016
8.0

Good location in the city; small calm hostel with decent beds. Bath-shower was a little odd when the floor was bouncy. Breakfast was good, omelette as well as cereal, toast, coffee and fruit

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.