Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostal Akumal

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 248 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 248 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.7
Hostal Akumal Located at Av. 16 de Septiembre #33 Barrio de Mexicanos, entre Guatemala y Venezuela.., San Cristobal de las Casas.
Hostal Akumal
Mexico
San Cristobal de las Casas Chiapas 29240 Av. 16 de Septiembre #33 Barrio de Mexicanos,, entre Guatemala y Venezuela..
93% 248
16.7414994 -92.6385319
Hostal Akumal
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
22 Sie 2016
9.7

Really nice hostel well positioned and reasonably priced. The breakfast was unbelievable. The staff are nice and very helpful and the place has a friendly vibe. Kitchen is well equiped and bathrooms are nice. There is even hot water which came as a shock! Wifi is also good.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta grupy, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
11 Sie 2016
9.1

Hostel Akumal is a lovely small hostel. The breakfast was delicious with scrambled eggs one morning and pancakes the other we stayed there. Lockers available. Only one bathroom, but wasn't too much of an issue when I stayed there. Would stay again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Sie 2016
8.3

Very nice little hostel with a very good location and a roof with super nice views. I would recommend to stay here.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Lip 2016
9.1

Small but homely hostel, friendly staff, bohemian atmosphere, fantastic breakfast.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • batya
  • Korea Południowa, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
23 Cze 2016
7.4

Staff의 활발함과 친절함이 거의 모든 단점을 커버해 주는 곳

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
22 Cze 2016
8.0

Good location in the city; small calm hostel with decent beds. Bath-shower was a little odd when the floor was bouncy. Breakfast was good, omelette as well as cereal, toast, coffee and fruit

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
10 Cze 2016
10.0

Great hostel. Great staff. Good wifi.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Cze 2016
10.0

Amazing staff! Ángel is so helpful and easy to talk to. Juani was súper kind. Feels like youre staying at a friends house. Best breakfast ever - always hot breakfast. The homeade mango marmalade was bomb!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Maj 2016
8.6

This hostel deserves an overall 'thumbs up' in terms of everything mentioned in other reviews and above. **However, when I went to have a shower on night #1 and realised no water came out the shower or taps, this was disappointing. We patiently waited for it to be resolved. BUT it happened AGAIN on night #2, midway through a shower. Much more frustrating. They simply should have informed us before arriving that they had a water problem and to expect this.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
19 Maj 2016
8.3

Kleines familiäres Hostel! Es ist maximal für 9 Reisende Platz. Die Lage ist gut und die Besitzer sind super freundlich. Ich habe meinen Aufenthalt immer wieder verlängert weil ich mich so wohl gefühlt habe. Zum Leute kennen lernen eher nicht so gut geeignet weil es auch mal sein kann das man fast allein dort wohnt. Fühlt sich auch eher an wie eine Ferienwohnung.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.