Hostelworld.com

Hostal Akumal

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 232 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 232 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.1
Hostal Akumal Located at Av. 16 de Septiembre #33 Barrio de Mexicanos, entre Guatemala y Venezuela.., San Cristobal de las Casas.
Hostal Akumal
Mexico
San Cristobal de las Casas Chiapas 29240 Av. 16 de Septiembre #33 Barrio de Mexicanos,, entre Guatemala y Venezuela..
94% 232
16.7414994 -92.6385319
Hostal Akumal
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Kwi 2016
9.7

Espectacular,es como estar en casa ya que la calidez y la atencion es muy buena.Me hubiera quedado toda la vida.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Kwi 2016
10.0

Der chef war nicht da, dafür Leti, eine super lustige und freundliche mexikanerin aus oaxaca! Wir haben unseren aufenthalt immer wieder verlängert und so alle drei zimmer "getestet", wir können dieses hostel nur weiterempfehlen! Die dachterasse ist cool, es ist sauber und gepflegt, juanita macht jeden morgen ein abwechslungsreiches frühstück und in dem living room lernt man schnell leute kennen. Klein aber fein! We will come back!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Dania, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
20 Kwi 2016
9.7

It was such a nice place to stay! The breakfast was very delicious, and you get the chance to talk to all the other guests while eating.. The fact that it's such a small place makes it easy to get to know everyone.. Splendid atmosphere and location! Oh, and then Leticia is simply an amazing host!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
27 Mar 2016
10.0

This hostel has a great vibe and a perfect size to get to know the people there. Breakfest was also delicious. Staff was always helpful and welcoming.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Mar 2016
9.7

Great staff, really! Alwaya friendly and smiling, always willing to help you. Nice and small hostel, good vibes.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Mar 2016
8.0

Did not stay the night. We arrived and were unable to get into the hostel as the front door was locked. Staff had an emergency to attend to. Ended up staying elsewhere so only lost the deposit. We got in contact with the hostel and they were very apologetic and helpful. In fairness it sounds like a great hostel and was well located. Would definitely try it out next time we're in San Cristobal. Above rating is thus based on our experience only.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
21 Mar 2016
9.7

Great place to stay! Totally worth it. Private room was great and the attention of all the staff was amazing. Walking distance to every cool spot in San cristobal!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Mar 2016
9.7

Sehr zu empfehlendes Hostel! Superfreundliches Personal, das täglich wechselndes Frühstück zubereitet. Alles Sehenswürdigkeiten sind fußläufig erreichbar!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Mar 2016
10.0

I only stayed one night in Akumal, but I really enjoyed my stay! This hostal is like a home...and that was exactly what I needed after my long bus trip. The bed was very comfy, the bathroom very clean and the breakfast delicious! :) I also enjoyed just chilling in the living room and the hammock on the terrace. The location is also good, because it´s close to the market and one of the main streets. Angel, the owner is the heart of the hostal and he gained a bonus by taking me Salsa dancing! :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
7 Mar 2016
10.0

chilled place and so friendly people ...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.