Hostelworld.com

Hospedaje Vista al Mar

Ceny
mapa
Recenzje
9.5
Znakomity 199 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.9
  • Udogodnienia 9.5
ZAREZERWUJ
9.5
Znakomity 199 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.9
  • Udogodnienia 9.5
Hospedaje Vista al Mar Located at Francisco Vivar, 1337, Puerto Montt, , Puerto Montt.
Hospedaje Vista al Mar
Chile
Puerto Montt Francisco Vivar, 1337, Puerto Montt
95% 199
-41.4757325 -72.9563695
Hospedaje Vista al Mar
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • fredriklingaas7409
  • Norwegia, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 35 Recenzje
27 Kwi 2016
10.0

Great place to stay in Puerto Montt. Good value for a single room, personal atmosphere, helpful and friendly hosts. Recommended.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
22 Kwi 2016
10.0

Ich war leider nur eine Nacht als Zwischenstopp hier, aber es hat mir sehr gut gefallen. Das Hostel liegt perfekt, die Zimmer waren sauber und die Betten bequem. Das Frühstück war auch sehr gut und die Besitzerin ist sehr nett und zuvorkommend. Würde jeder Zeit wieder kommen.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
21 Kwi 2016
8.3

B&B ran by sweet older couple. Don't speak much English so be prepared to hand gesture a bit if you don't speak the lingo. In a bit of a dodgy looking area of town. Breakfast very good, bedrooms nice & warm & clean. Security good. Would stay again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • stephenakerson4745
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
6 Kwi 2016
9.7

Cozy, clean and well located for Ferry and bus station access. The hosts were also very warm and acclimating. Highly recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Kwi 2016
9.1

This isn't a hostel, so the only thing I could fault it on was the social aspect that hostels engender. For the price had a room with a double bed to myself, satellite TV and breakfast (which I missed as I slept in and had to make my bus.). The hostel is a 8 min walk from the bus station. Good value option for a stopover. Spotlessly clean, great wifi.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Mar 2016
10.0

établissement très agréable ,très belle vue sur la mer ,chambre impeccable ,petit déjeuner copieux et bon la propriétaire est charmante et n'hésite pas à vous aider si vous avez le moindre souci le hic ,c'est qu'il n'y a pas grand chose à faire à Puerto Montt !!! Ah! si ,Allez à pied jusqu'à Angelmo vous découvrirez le marché aux poissons ,avec son animation et ses cevichés et si vous n'en avez jamais vus :les"lobos d'el mar "

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Mar 2016
9.1

Das Hostel hat eine familiäre Atmosphäre. Die Besitzerin war sehr nett und konnte Tipps zu Sehenswürdigkeiten in Puerto Montt geben. Es gab das beste Frühstück dort, keine Wünsche bleiben offen. Selbstgebackenes Brot, frischer Obstsalat, Müsli, Wurst, Käse, Marmelade usw. Empfehlenswert!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Mar 2016
9.7

Mi estancia en el lugar fue genial , la verdad que el trato es super cordial, me ayudaron cuando lo necesite, la señora que atiende el hostel es muy atenta. Recomendable 100%.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
29 Lut 2016
10.0

Perfect. A comfy home away from home to spend some time recouping before heading further south. Best breakfast we have had on our trip, home made everything! Even when we had to get up super early! Short walk from bus station. Eliana the owner is the perfect host. She organised taxis for us and let us leave a bag while we camped at cochamó. We loved our stay and came back again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Lut 2016
8.9

Hospedaje Vista del Mar is a simple residence, where you share the livingroom with the friendly family that is running the hostel. The neighbourhood is a 10 minute walk to the handicraft market of Puerto Montt.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.