Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hospedaje Vista al Mar

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 204 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 10.0
  • Udogodnienia 9.3
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 204 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 10.0
  • Udogodnienia 9.3
Hospedaje Vista al Mar Located at Francisco Vivar, 1337, Puerto Montt, , Puerto Montt.
Hospedaje Vista al Mar
Chile
Puerto Montt Francisco Vivar, 1337, Puerto Montt
94% 204
-41.4757325 -72.9563695
Hospedaje Vista al Mar
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
19 Sie 2016
9.4

Excellent! Lovely people! Nice place to stay!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Sie 2016
8.0

A good hostel for a good night sleep, well-located near the bus station.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Lip 2016
8.6

Eliana nuestra anfitriona fue muy agradable. Incluso nos proporcionó el traslado desde el aeropuerto a un precio muy conveniente. La limpieza de las sabanas y la habitación es impecable. Es una casa y como tal no tiene más servicios que el wifi y el desayuno que es correcto. Además Eliana nos pasó unos mapas.Muchas gracias por todo

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • fredriklingaas7409
  • Norwegia, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 38 Recenzje
27 Kwi 2016
10.0

Great place to stay in Puerto Montt. Good value for a single room, personal atmosphere, helpful and friendly hosts. Recommended.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
22 Kwi 2016
10.0

Ich war leider nur eine Nacht als Zwischenstopp hier, aber es hat mir sehr gut gefallen. Das Hostel liegt perfekt, die Zimmer waren sauber und die Betten bequem. Das Frühstück war auch sehr gut und die Besitzerin ist sehr nett und zuvorkommend. Würde jeder Zeit wieder kommen.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
21 Kwi 2016
8.3

B&B ran by sweet older couple. Don't speak much English so be prepared to hand gesture a bit if you don't speak the lingo. In a bit of a dodgy looking area of town. Breakfast very good, bedrooms nice & warm & clean. Security good. Would stay again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • stephenakerson4745
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
6 Kwi 2016
9.7

Cozy, clean and well located for Ferry and bus station access. The hosts were also very warm and acclimating. Highly recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Kwi 2016
9.1

This isn't a hostel, so the only thing I could fault it on was the social aspect that hostels engender. For the price had a room with a double bed to myself, satellite TV and breakfast (which I missed as I slept in and had to make my bus.). The hostel is a 8 min walk from the bus station. Good value option for a stopover. Spotlessly clean, great wifi.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Mar 2016
10.0

établissement très agréable ,très belle vue sur la mer ,chambre impeccable ,petit déjeuner copieux et bon la propriétaire est charmante et n'hésite pas à vous aider si vous avez le moindre souci le hic ,c'est qu'il n'y a pas grand chose à faire à Puerto Montt !!! Ah! si ,Allez à pied jusqu'à Angelmo vous découvrirez le marché aux poissons ,avec son animation et ses cevichés et si vous n'en avez jamais vus :les"lobos d'el mar "

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Mar 2016
9.1

Das Hostel hat eine familiäre Atmosphäre. Die Besitzerin war sehr nett und konnte Tipps zu Sehenswürdigkeiten in Puerto Montt geben. Es gab das beste Frühstück dort, keine Wünsche bleiben offen. Selbstgebackenes Brot, frischer Obstsalat, Müsli, Wurst, Käse, Marmelade usw. Empfehlenswert!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.