Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 87 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 7.9
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 87 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 7.9
Hospedaje Mi Rincon Located at Cabo Garcia 115, , El Chalten.
Hospedaje Mi Rincon
Argentina
El Chalten Santa Cruz 9301 Cabo Garcia 115
89% 87
-49.3313765 -72.8892767
Hospedaje Mi Rincon
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
30 Mar 2016
9.7

Wonderful little gem! Only 2 rooms with ensuites on the property. Lovely and quiet. Elizabeth was a wonderful host giving us great hiking, eating, and exploring recommendations. She even allowed for us to check-out late to recuperate from our sore hiking muscles! Simple breakfast but adequate.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Mar 2016
10.0

Excelente atención, muy recomendable

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Lut 2016
10.0

We loved this place because it only had two rooms so it was quiet and quaint! They left our breakfast on a tray in the morning so we could eat when we needed! Wonderful spot!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Lut 2016
10.0

Gracias por todos. Tolles Zimmer mit einem super ausgestatteten Bad. Die Besitzer sind sehr nett und helfen gerne. Wir konnten auch ohne Probleme unser Gepäck zwischenlagern. Gerne wieder.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hola Melanie, gracias por tus comentarios. Un saludo grande desde El Chalten!!!

10 Lut 2016
8.3

Very cozy and clean. Friendly and helpful staff.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hi, thank you for writing !!! We wait again for El Chalten !!

7 Lut 2016
9.1

Muy lindo lugar. Todo perfecto

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hola, gracias por los lindos comentarios, esperamos que hayan disfrutado de El Chalten y que vuelvan alguna día. Un cariñoso saludo con vista al Fitz Roy!!

2 Lut 2016
8.3

Nice place to stay with a great couple that runs the place

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you nice words, hope to visit again !!

30 Sty 2016
8.3

This hostel is extremely small (there are only 2 rooms) and has a B&B feel to it. The owners are extremely friendly and helpful - they were happy to let me keep a few items there while I went camping in El Chalten. The facilities were clean and quite cozy. It's certainly far from a party hostel - more of a place to go with a significant other and do some relaxing!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hello, thanks for your comments, are very friendly. We send a warm greeting from El Chalten !!

28 Sty 2016
9.4

The room was very clean and comfortable. Elisa the owner and Eduardo were both extremely helpful and went out of their way to help us with everything we needed! The only thing that was missing was a kitchen for cooking. Besides that everything was perfect! Highly recommended. Thank you Elisa!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks Amir for your comments, we wish you a nice trip back. We hope to return to El Chalten !!! Eduardo y Elizabeth

25 Sty 2016
6.0

Staff Very Kind. Location good. Room Clean breakfast disappointing.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you for writing us. We believe that breakfast is according to the hotel category. regards!!

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.