Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hospedaje Magallanes

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 246 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 246 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.7
Hospedaje Magallanes Located at Magallanes 570, , Punta Arenas.
Hospedaje Magallanes
Chile
Punta Arenas Patagonia Magallanes 570
88% 246
-53.1581970 -70.9025967
Hospedaje Magallanes
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
27 Kwi 2016
8.9

Super gelegenes Hostel in Zentrum-Nähe. Warme duschen und super leckeres Brot zum Frühstück. Bei Trips helfen die Mitarbeiter gerne bei der Planung. Würde wieder kommen.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
24 Kwi 2016
10.0

Best hostel that I know of in Punta Arenas! Breakfast is delicious and real coffee. The staff is very nice and welcoming as well. Love this place!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Kwi 2016
9.7

Hospedaje Magallanes is one of those rare hostels that feels less like being in a hostel, and more like being in someone's house. Very social environment, with comfy beds and (at least in my dorm room) a surprisingly modern shower. Downtown Punta Arenas and the bus stations aren't far away. And the owner is very social and helpful with Chilean culture, tourism, things to do, and the country in general. Be sure to ask if you need a key before you leave, though! Sometimes the front desk is vacant

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Kwi 2016
10.0

A+ can't really get much better

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
17 Kwi 2016
7.4

Very good breakfast, well equiped kitchen, but no central heating and a very german owner

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Kwi 2016
9.4

We had a great stay at the Hospedaje Magallanes. The staff was amazing and the breakfast probably the best ever at a hostel. Highly recommended.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
14 Kwi 2016
7.4

Nice hostel in central location with a good breakfast but the big negative was lack of central heating in rooms which got cold at night. Lots of bedding at least. Homemade natural yoghurt was good.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Mar 2016
8.6

Die Unterkunft ist sehr einladend. Die Betten waren toll. In der Ausschreibung stand, dass auch fliessend deutsch gesprochen wird, dies war leider nicht der Fall, wir unterhielten uns nur auf englisch. Dies ist zu bemängeln für den Preis. Alles in allem haben wir uns sehr wohl gefühlt und können es weiterempfehlen.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.