Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hospedaje Magallanes

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 309 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 309 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 8.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
8 Sie 2017
8.9

Sur gemütliches kleines Hostel. Mit familiärer Atmosphäre. Hab mich sofort wohl gefühlt. Dorm war auch super bequem. Sportlich allerdings um aufs Etagenbett zu steigen. Die Hostelleiterin war leider selten da.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lip 2017
9.7

Amazing host and all round perfect stay! 10/10 Would recommend for anyone in the area!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Maj 2017
10.0

I came here a week ago wanting to see Torres del Paine NP, but really having no clue what to do, and how to do it. Thankfully the owner of the hostel, Marisol who is one of the nicest and friendliest people you will ever meet, was incredibly helpful and led me on the right path. The hostel itself is cozy, clean and well kept, and the free breakfast is great too. I'd definitely recommend this hostel and Marisol to anyone who is stopping in Punta Arenas before heading to the NP. - Richard

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Maj 2017
9.1

Clean and very atmosphere! Will stay here again

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Maj 2017
10.0

One of the Best Hostals I've ever been! Amazing amtomsphere and the owner is so lovely and helpful! Feels like coming home here! Perfect for ppl who travel alone!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Maj 2017
10.0

Es un lugar maravilloso. Exactamente el lugar donde se espera llegar al viajar. El espacio es muy acogedor y el personal muy amable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Kwi 2017
8.9

Social, good kitchen facilities, comfortable beds and clean

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
21 Kwi 2017
9.7

I went in off season so the hostel was a little dead but the staff was awesome. it was really clean, comfortable and relaxing. Would definitely go again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Kwi 2017
9.4

Good hostel. The owner and staff are really helpful and friendly. The hostel is also a tourism agency and we booked our trips through them. Great advice and knowledge. The hostel is good, warm and also has a friendly dog to keep guest entertained. Breakfast and showers are good too.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Kwi 2017
8.9

Super comfy and the staff is amazing! The negatives are that there are no lockers and laundry is rediculously expensive!! Also, I returned in census day where restaurants and the grocery store were closed. I wish they had told me when I made the reservation or had an option for me. Instead I was left struggling for food. Good thing breakfast there is great!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.