Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hospedaje Brabant

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.7
Bardzo dobry 567 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 7.7
  • Atmosfera 6.7
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 6.5
ZAREZERWUJ
7.7
Bardzo dobry 567 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 7.7
  • Atmosfera 6.7
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 6.5
Hospedaje Brabant Located at Calle Juan Matta 878, , Nazca.
Hospedaje Brabant
Peru
Nazca Ica Calle Juan Matta 878
77% 567
-14.8259170 -74.9383020
Hospedaje Brabant
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Liechtenstein, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
8 Wrz 2016
8.0

Clean and good located. The owner was very friendly but the water was cold in the shower.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
27 Sie 2016
6.0

Man at reception didn't speak any English and seemed to be intentionally difficult. Had booked nazca flight with different company and asked if we could leave bags there til after but he avoided the question and seemed to begin trying to book us a tour. Also reserved breakfast night before and when went to have it he just spoke Spanish and pointed across the road. Room was ok, location good, price ok too, ok for one night but need good level of Spanish to communicate with staff.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
23 Sie 2016
7.7

Good location and Good place to stay for a night. The roof terrace was very nice. But only the owner, who is very friendly, speaks English and he isnt there all the time so its sometimes hard to communicate with the staff or book a tour. WiFi was only available in the Lobby area

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
20 Sie 2016
2.0

Sin duda, lo peor. Ni tan siquiera hubo nadie para recibirme. El hostel estaba cerrado y tuve que buscarme la vida....Por fuera, que es lo único que pude ver, era aterrador. Les escribí un mail y ni se dignaron a responder.....

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
20 Lip 2016
8.9

Auberge très calme et familiale. Personnel très agréable et disponible pour nous aider. Le wifi marche très bien. Très bon petit déjeuner même si celui ci n'est pas gratuit. Chambre normales, propre. De même pour la douche. L'eau n'est pas extrêmement chaude mais cela fait l'affaire. Je recommande.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Lip 2016
8.3

Only downside - there was no hot water. Otherwise, nice staff, good location, within walking distance from both Plaza de Armas and Cruz del Sur bus station.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Lip 2016
7.7

Good value for money, hot showet and tv. We came late, but it was no problem.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
6 Lip 2016
9.1

Une très nonne auberge, personnel très accueillant et souriant. J'ai passé un excellent séjour à l'Hostal Brabant.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
4 Lip 2016
4.3

The employees were of no help, the water was cold, the rooms didn't have windows and smelt stuffy and the chicken wake you up all night..

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
29 Cze 2016
8.0

Nice staff. Small 2 bed dorms. Clean and centrally located. The staff were really helpful organizing tours. Small hostel. Not very social

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.