Hostelworld.com

Hospedaje Brabant

Ceny
mapa
Recenzje
8.1
Fantastyczny 534 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 7.3
ZAREZERWUJ
8.1
Fantastyczny 534 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 7.3
Hospedaje Brabant Located at Calle Juan Matta 878, , Nazca.
Hospedaje Brabant
Peru
Nazca Ica Calle Juan Matta 878
81% 534
-14.8259170 -74.9383020
Hospedaje Brabant
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
22 Maj 2016
7.1

Great location and friendly staff but the commen area isnt welcoming and the rooms dont have day light just a window into the hall. Was okay for one night...

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, Mężczyzna, 18-24
  • Obieżyświat
  • 25 Recenzje
11 Maj 2016
8.0

Nice hostel, really cheap. Wouldn't want to stay here for more than a couple days however. Location is also very central!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
10 Maj 2016
9.7

We stayed two nights at Brabant and it was great. Jesus the owner was warm, welcoming and spoke great English! Located two blocks off the Plaza de Armas and an easy 8-10 minute walk from the bus station. Laid back, quiet atmosphere. Only downside is no kitchen and wifi is bad inside of the rooms. Other than that two thumbs up!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Maj 2016
10.0

Fueron muy atentos todos en el hostel, hasta su mascota.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
30 Kwi 2016
8.0

The hostel is super. Really good price and comfortable beds. Kept clean constantly. The roof terrace is nice for those really hot afternoons. The man at reception was nice but he doesn't speak any English so it was extremely difficult to understand anything he was saying.It was clear we didn't understand but he kept on talking at us anyway - Not really his fault though,but it was quite frustrating as we were unable to book anything through the Hostel. Despite this I would recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Kwi 2016
7.1

Good hostel with helpful staff, unfortunately he didn't speak English. located close to the plaza. It's not the most social hostel but when I was there they didn't have a lot of guests. I missed lockers as well. But definitely good enough for a few nights to explore Nazca. I also booked my flight over the lines in the reception, easy and to an okay price I think.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Kwi 2016
6.9

Nothing special about this hostel, but it's good value for money and close to the main square.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
17 Kwi 2016
8.3

El hombre de la recepción, Javier, fue un gran concejero de viaje. Nos indicó muy buenos restaurantes y la forma barata de hacer cosas en Nazca.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
30 Mar 2016
6.9

Kind of dark, loads of musquitos and no common area. Maybe except for the rooftopterras. But wasn't really a good place to meet People. Location was good.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Mar 2016
10.0

Très bonne auberge qui propose des vols pour nazca au meilleur prix.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.