Hostelworld.com

Hospedaje Brabant

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 525 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.2
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 7.5
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 525 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.2
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 7.5
Hospedaje Brabant Located at Calle Juan Matta 878, , Nazca.
Hospedaje Brabant
Peru
Nazca Ica Calle Juan Matta 878
82% 525
-14.8259170 -74.9383020
Hospedaje Brabant
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
30 Mar 2016
6.9

Kind of dark, loads of musquitos and no common area. Maybe except for the rooftopterras. But wasn't really a good place to meet People. Location was good.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Mar 2016
10.0

Très bonne auberge qui propose des vols pour nazca au meilleur prix.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Lut 2016
6.9

Biggest thing I remember about this place was that it was just hot and no fans. The roof terrace is nice but doesn't end up being a place where people hang out; no breakfast so hard to meet folks. Was nice and cheap at least and close to Plaza Del Armas and the owner did wake up and was amicable for my 5am arrival via bus.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
26 Lut 2016
7.4

Very friendly staff. And very safe. The wifi was amazing. Could watch films without buffers!! There's no communal area so don't go if you're looking for atmosphere. Everything is basic but for that price you can't complain. No fans in the room tho which is a real problem when it's hot!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
20 Lut 2016
8.9

Clean hostel in a good location in the city center. No kitchen, but you can find cheap food nearby. Really liked the rooftop terrace. Only suggestion would be to put fans in the rooms with no circulation.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, dwójka, 31-40
  • Obieżyświat
  • 43 Recenzje
19 Lut 2016
8.0

저녁에 옥상 의자에서 맥주 마시기 좋음. 공용화장실에서 냄세 조금 남.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
10 Lut 2016
10.0

Tout ce qu'on attend d'une auberge. Service de blanchisserie, personnel accueillant et tellement gentil. Rapport qualité prix très bon. Possibilité de booker pour les lignes de Nazca.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 25-30
  • Obieżyświat
  • 21 Recenzje
9 Lut 2016
8.6

Très bien situé et bon accueil. La laverie est chère mais ils font tout à la main !!! Nous n'avons pas pris le pdj qui est en supplément. Rapport qualité prix très correct.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Sty 2016
9.1

Overall, it's a great hostel to meet other backpackers and the facilities are very good. But it's also one of the most expensive hostels I've staid at in Peru. Nevertheless, the staff was great, the pool was very nice and it's always good to have a bar and restaurant at the hostel. If I go back to Huacachina I would probably stay there again.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
10 Sty 2016
8.6

Friendly people and really great location. They run taxis to the airport to fly over the lines aswell. The rooftop terrace as the best bit for me. I spent ages up there in the shade during the midday heat and it was lovely.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.