Hostelworld.com

Hong Han Hotel

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 408 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 408 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 8.6
Hong Han Hotel Located at 238 Bui Vien Street, District 1, , Ho Chi Minh.
Hong Han Hotel
Vietnam
Ho Chi Minh 84 238 Bui Vien Street, District 1
90% 408
10.7655203 106.6904103
Hong Han Hotel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Japonia, Kobieta grupy, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
21 Kwi 2016
10.0

Thanks to the great receptionist Kim, we really enjoyed our stay in Ho Chi Minh. She recommended good restaurants, massage place and sightseeing tours and also booked a tour for us. I really appreciate the service and hospitality they offer! For the hotel itself, it is situated in a lively area and easy to access to the city center. The room is clean, had an air-conditioning and hot shower. The nearby streets are noisy at night but we didn't hear any noise during nights and could sleep well.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Mar 2016
10.0

Perfect!!! Stayed there for one night and loved everything about it!! The staff are amazing for sure

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Mar 2016
9.1

Lovely helpful staff, clean & up-together small hotel in heart of very busy lively back-packer's area. Everything in good order & hot water! European breakfast included. If in HCM again would definitely return.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Mar 2016
9.4

Hong Han is a great place to stay if you want to be right in the heart of Saigon craziness!! Probably a bit too chaotic for us, but Kim more Han made up for the noisy location! She's incredible!! Friendly, helpful, and ready to help you navigate the city and the country. She does it all! Can't wait for her to open her own place, and when we return to Vietnam, we will most definitely look her up. Such a great gal!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
20 Lut 2016
9.7

Waren nur eine Nacht da, leider, von Staff bis Standort alles Klasse, Frühstück basic, aber Kaffee besser als an den meisten anderen Orten. Kann mir vorstellen, dass manche Zimmer laut sind, wir hatten aber ein ruhiges nach hinten raus. Wirklich charmant und stilvoll, tolle Tipps von Mitarbeiterin bekommen. Wi-fi semi schnell.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
9 Lut 2016
8.9

Noce hotel, the staff were very efficient and helpful.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Sty 2016
10.0

Great hotel! Comfortable room, good location, very friendly and helpful staff. Beautiful balcony area where they serve breakfast. The restaurant right next door is fantastic. Airport transfer is easy to set up. Word of warning, though: there's no elevator and our room was on the 4th floor, so if you have trouble climbing many stairs, this probably isn't the place for you.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Sty 2016
8.3

Kim is the sweetest and most helpful receptionist I have ever encountered! The hotel is nice and clean.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Sty 2016
7.4

Muy buena habitación privada, por el precio. La recepcionista Kim nos ayudó contratar as excursiones sapa a la bahia de Halong, y también el hospedaje en Hanoi. Muy atenta

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
9 Sty 2016
9.1

Very friendly and helpful staff (Kim is a real gem!). Two-person room simple but nice. We got a room not facing the street, so it was pretty quiet.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.