Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Honey Hostel Budapest

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.6
Znakomity 183 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.8
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.6
ZAREZERWUJ
9.6
Znakomity 183 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.8
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.6
Honey Hostel Budapest Located at Klauzl utca 31. 4th floor 9., , Budapest.
Honey Hostel Budapest
Hungary
Budapest Klauz�l utca 31. 4th floor 9.
96% 183
47.4990954 19.0654192
Honey Hostel Budapest
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
1 Lip 2016
9.4

Great little hostel in a good location it is near to a lot of attractions and public transport we walked to most locations around city everything within a hour walk. Great city to explore are favourite hostel as well the owner was friendly and gave good advice with a computer and Internet available for further research. Kitchen facilities were really good and nice little apartment in a secure location very clean.Not big hostel so may lack atmosphere for solo travellers who want to meet new peopl

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Turcja, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Cze 2016
10.0

Excellent hostel with a great location. The room was very cosy and the bathrooms were clean. The building is beautiful. Esther was very helpful. I definitely recommend this hostel. It was perfect.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
3 Cze 2016
9.7

시설깔끔하고 좋음. 위치는 완전 시내쪽은 아니지만 걸아다닐만함! 호스트 친절

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
31 Maj 2016
9.7

Хороший хостел

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Maj 2016
9.4

Un poco difícil de encontrar por lo demás como en Casa.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Grecja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Kwi 2016
10.0

It was a fantastic experience!! I highly recommend it, first of all for it's location, it is too close to Jewish quarter and to a very well-known street with nightlife, Kiraly. Moreover it is too close the metro station where you can take it and go everywhere in budapest. Concerning the hostel, as a place to live it was very nice, very clean,comfortable and with all the comforts. You have a feeling like being home. And don't forget it is totally value for Money!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • speville6404
  • Finlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Kwi 2016
10.0

Well worth the money. Thanks for the stay and your hospitality. Will definitelynbe back with my girlfriend in the future.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Mar 2016
10.0
Przetłumaczone przez Google

Bardzo przyjazny, bardzo przytulne, dzięki!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.