Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Homy Inn

  • Flat C, 8th floor, Union Mansion, 33-35 Chatham Road South, Tsim Sha Tsui, Kowloon, Hong Kong, Hongkong

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.5
Bardzo dobry 950 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.4
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 5.9
  • Czystość 7.2
  • Udogodnienia 6.4
ZAREZERWUJ
7.5
Bardzo dobry 950 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.4
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 5.9
  • Czystość 7.2
  • Udogodnienia 6.4
Homy Inn Located at Flat C, 8th floor, Union Mansion, 33-35 Chatham Road South, Tsim Sha Tsui, Kowloon, Hong Kong.
Homy Inn
Hong Kong
Hong Kong Flat C, 8th floor, Union Mansion, 33-35 Chatham Road South, Tsim Sha Tsui, Kowloon
75% 950
22.2981249 114.1754311
Homy Inn
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hongkong, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Lis 2016
3.4

Too Small and unbelievable this is a mixed dorm!!

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
2 Lis 2016
7.4

A good cheap hostel if you just need a place to sleep for a night a or two but would recomend for longer. It was clean, good wifi and the staff were helpful but there are no common areas at all so you barely see anyone else. The bunks are also pretty small especially if youre on the top but apart from that its a good place to stay, lots of bars/ food/ ATMs nearby and close to public transport to get around.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
1 Lis 2016
8.3

Good value in Hong Kong. Upgraded to a double room which made it very good.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • dreamhunter34
  • Filipiny, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
31 Paź 2016
9.7

The Place is really great even though I only stayed for a night.. I stayed on 3 on bunk bed room which is really clean and well ventilated.. This hostel is well recommended 😀👍..

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Paź 2016
5.4

O quarto era um triplo mas demasiado pequeno para 3 pessoas. Limpeza ok. Boa Localização. Chegámos às 7h na cidade e tivemos que aguardar até às 14h para nos arranjarem um quarto o que foi muito penoso. O hostel não tem sala de estar nem sítio para aguardar enquanto esperámos.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Wrz 2016
10.0

Is a great cost-benefit hostel for Hong Kong. neat, clean, and excellent location for a reasonable price.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Wrz 2016
6.3

Ma chambre individuelle était très petite, donc pas de place pour une grosse valise. La salle de bain était propre, mais là aussi très petite. Il y' avait beaucoup trop humidité dans ma chambre. On pouvait le voir sur les mur et à l'odeur. Il y' avait aussi des traces de moisissure sur les rideaux. On ne captait pas la wifi dans la chambre , donc je devais sortir dans le couloir pour la recevoir. L'auberge est bien située, à 5 minutes d'une sortie de métro. Le personnel était aimable.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Obieżyświat
  • 47 Recenzje
3 Wrz 2016
8.6

공항버스에서 내리면 바로 찾을 수 있어 레이오버로 머물렀는데 괜찮았습니다. 로비는 8층에 있고 배정된 방은 6층이었는데 방키도 3개나 주고 좁기는 했지만 드라이기, 화장실, 옷장 등이 갖춰져있었고 에어컨을 틀면 쾌적했습니다. 짧게 당일치기로 머무르거나 2-3박정도 머무른다면 추천합니다. 위치도 좋았고 지하철역과도 인접해있어 편리했고 직원도 친절했습니다.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • CaESAR777
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
21 Sie 2016
7.7

전체적으로 시설은 좋았는데, 샤워/화장실이 방 안에 있어서 오히려 늦게 들어오면 조금 불편했고, 안에서 문을 잠그면 카드키로 열리지 않아서 안에 있는 사람들을 깨워야 들어갈 수 있었어요. 물론 호스텔 측 탓은 아니고. 밤에 근무하시는 분이 영어를 못 해서 매우 불편했고, 위치는 침사추이 번화가에서 2분 정도밖에 걸리지 않지만 너무 대형인지라 딱히 선택하고 싶지는 않습니다. 단 건물 옥상에서 보는 맞은편 뷰가 좋아요. 시설은 그럭저럭 괜찮지만 생각보다 방이 좁았습니다.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Sie 2016
6.3

The location was good, the place looks like they did a renovation so it feels clean but the rooms are very small, our double bed was more like a big twin bed. We booked a rate on hostelworld and when we arrived to the hotel they changed the rate arguing it was a mistake on their side, there was no way of making them understand that it's was not my problem, they made me pay everything in advance, otherwise they wouldn't give me a room and then they told hostelworld that we agreed...

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.