Hostelworld.com

Homy Inn

  • Flat C, 8th floor, Union Mansion, 33-35 Chatham Road South, Tsim Sha Tsui, Kowloon, Hong Kong, Hongkong
Ceny
mapa
Recenzje
7.6
Bardzo dobry 958 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 6.2
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 6.5
ZAREZERWUJ
7.6
Bardzo dobry 958 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 6.2
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 6.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Lut 2017
6.6

바퀴벌레 한마리를 봤어요 화장실이 공공화장실 딱 한칸만 한 크기에 그 안에 샤워기랑 작은 세면대가 있어요 이불상태나 정돈상태는 나쁘지 않았네요 창문이 없고 방이 상당히 좁아서 답답했어요 학생 여행객들이 하루이틀 묵기는 나쁘지 않은 것 같습니다 가족단위 여행이거나 오래 묵기는 비추요 위치는 정말 좋았고 홍콩 땅값이 워낙 비싸다보니 가격대비해서는 괜찮았습니다

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
8 Lut 2017
7.7

4인여성 도미토리 신청했는데 2인방으로 받았어요. 이게 좋은것만은 아닌게 엄청 좁구 캐리어 20인치 하나 피면 자리가 없어요 화장실도 엄청 좁고 세면대 물이 졸졸졸 나와서 불편했네요. 침대는 아래쪽 썼는데 거의 바닥이랑 붙어있어서 너무 불편했어요. 방음도 잘 안되니까 눈치보이구요. 청결도 그렇게 깨끗하진 않았네요. 가장 좋은점은 위치구요, 공항버스 a21타면 바로 앞이에요. 저렴하고 위치 좋은거 빼면 비추합니다 도미토리는,,,,,

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Gru 2016
9.7

좋았다

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Gru 2016
5.4

Our room looked nothing like any of the pictures online. The room was so small we could barely move and we had no natural light. All the private doubles with ensuite show as the same price on hostel world but the rooms seem to vary a lot. We also had no reception to ask questions or tea and coffee making facilities as advertised because we were taken to a different building after we checked in. The room and bathroom (cubicle in our room with shower over sink) could do with a good clean.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
1 Gru 2016
6.0

Nice location close to Kowloon Park, Temple Street night market and Victoria Harbour. Stayed at the female dorm which was pretty messy.. the room is small in the first place, but on top of that there were placed buckets with paint that took up a lot of space in there.. the toilet in the ladies room was running all 3 days we were there, without it being fixed. There wasn't staff by the reception all the time, which was annoying when you had questions.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hongkong, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Lis 2016
3.4

Too Small and unbelievable this is a mixed dorm!!

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
2 Lis 2016
7.4

A good cheap hostel if you just need a place to sleep for a night a or two but would recomend for longer. It was clean, good wifi and the staff were helpful but there are no common areas at all so you barely see anyone else. The bunks are also pretty small especially if youre on the top but apart from that its a good place to stay, lots of bars/ food/ ATMs nearby and close to public transport to get around.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
1 Lis 2016
8.3

Good value in Hong Kong. Upgraded to a double room which made it very good.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Filipiny, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
31 Paź 2016
9.7

The Place is really great even though I only stayed for a night.. I stayed on 3 on bunk bed room which is really clean and well ventilated.. This hostel is well recommended 😀👍..

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Paź 2016
5.4

O quarto era um triplo mas demasiado pequeno para 3 pessoas. Limpeza ok. Boa Localização. Chegámos às 7h na cidade e tivemos que aguardar até às 14h para nos arranjarem um quarto o que foi muito penoso. O hostel não tem sala de estar nem sítio para aguardar enquanto esperámos.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.