Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Homy Inn

  • Flat C, 8th floor, Union Mansion, 33-35 Chatham Road South, Tsim Sha Tsui, Kowloon, Hong Kong, Hongkong

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.9
Bardzo dobry 970 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 6.7
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 6.7
ZAREZERWUJ
7.9
Bardzo dobry 970 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 6.7
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 6.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • jagger07238062
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
10 Maj 2017
10.0

침사추이 해변과 가깝습니다. 걸어서 5-10분. 3층침대방이었는데 3명이 다 있었으면 조금 불편했을 것 같네요. 좁아서. 혼자서 이틀을 쓰게되어 편하게 있다가 왔습니다. 프론트는 8층, 방은 15층이고 방문 카드를 휴대하고 다녀서 프론트 거쳐서 올라가지 않아서 편했습니다. 인터넷도 잘되고, 수압이 엄청 쎈건 아니었지만 따뜻한 물도 나오고 괜찮았어요.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Tajlandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Kwi 2017
4.6

Expensive and No good

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Kwi 2017
6.6

Das Home Inn ist nicht ganz einfach zu finden, da die Rezeption im 8. Geschoss eines Gebäudes mit Zugang in der Hart Avenue ist. Der Zugang dazu ist schon ziemlich ranzig. Die Rezeption selbst dagegen scheint relativ neu zu sein, das Personal war freundlich und kümmerte sich um uns. Die Hotelbetten sind auf die anderen Geschosse des Hauses aufgeteilt und zum Teil sehr eng. Wenn man mit deutschen Standards das Hostel bewertet, würde es gnadenlos durchfallen, für China ist P/L sehr gut.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
2 Mar 2017
3.1

If you are a female traveling alone do not stay here - the staff will not protect you if there is an issue with a male guest. I left early and had to spend additional money due to a creep/ rapist/ stalker who also stole my underwear (guy in my room- complained 3X) They allowed him to stay *surveillance saw this They only offered to move my room 2 doors down where he waited outside for me exit and watched me. Shoebox room 3 high- no room for bags 15th floor all smog inside- very sick TT

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indonezja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
21 Lut 2017
9.7

Very close to MTR, Airport Bus stop, and restaurants. The hotel offers the cheapest price for single room with private bathroom comparing other places in the area. The staffs are very friendly. I even can keep my luggage after check-out until 8:30 pm. If visiting HK again, I will definitely stay here again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
19 Lut 2017
8.9

Had a double room for two of us, small room but on the 15th floor so was relevantly quiet. Helpful staff members, great location to subway and ferry/bus services. A lot of good bars and restaurants on street. Would recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Lut 2017
9.1

역이랑도 가깝고, 조금만 걸어나가면 큰 도로도 있어서 위치적으로는 좋은데, 게스트하우스 들어가는 입구가 좀 어두운 골목 안에 있어요. 처음 갔을때랑 밤에 숙소 들어갈 때는 조금 무섭더라구요. 근데 크게 문제가 되지는 않아요. 방이 굉장히 작긴 한데, 잠만 자려는 여행객들에게는 괜찮아요. 깨끗하기고 하고. 근데 제가 지냈던 방은 많이 추웠어요. 다른 방은 어떤지 모르겠지만 창문 다 닫혀있고, 커텐도 쳤는데 바람이 많이 들어오더라구요. 그리고 전기가 220v라길래 그냥 집에서 쓰던거 가져갔는데 같은 220v라도 모양이 다르더라구요. 근데 어댑터는 카운터에서 빌리면 되니까 별 상관은 없어요. 보안도 괜찮은 것 같고, 직원분과는 말을 많이 해보진 않았지만 친절하셨어요. 체크인 할 때 보니까 짐도 맡겨둘 수 있는 것 같더라구요. 나중에 다시 간다면 갈 수 있을 것 같은 곳이었어요.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Lut 2017
6.6

바퀴벌레 한마리를 봤어요 화장실이 공공화장실 딱 한칸만 한 크기에 그 안에 샤워기랑 작은 세면대가 있어요 이불상태나 정돈상태는 나쁘지 않았네요 창문이 없고 방이 상당히 좁아서 답답했어요 학생 여행객들이 하루이틀 묵기는 나쁘지 않은 것 같습니다 가족단위 여행이거나 오래 묵기는 비추요 위치는 정말 좋았고 홍콩 땅값이 워낙 비싸다보니 가격대비해서는 괜찮았습니다

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
8 Lut 2017
7.7

4인여성 도미토리 신청했는데 2인방으로 받았어요. 이게 좋은것만은 아닌게 엄청 좁구 캐리어 20인치 하나 피면 자리가 없어요 화장실도 엄청 좁고 세면대 물이 졸졸졸 나와서 불편했네요. 침대는 아래쪽 썼는데 거의 바닥이랑 붙어있어서 너무 불편했어요. 방음도 잘 안되니까 눈치보이구요. 청결도 그렇게 깨끗하진 않았네요. 가장 좋은점은 위치구요, 공항버스 a21타면 바로 앞이에요. 저렴하고 위치 좋은거 빼면 비추합니다 도미토리는,,,,,

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.