Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Homo Nomad Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 190 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 190 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kazachstan, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Gru 2016
10.0

Очень уютное и теплое место. Я обязательно вернусь именно сюда^^

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
24 Lis 2016
9.7

Muy buena guesthouse muy amables y muy buen ambiente . La recomiendo

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Litwa, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lis 2016
9.4

It's very cozy place to stay while touring around the KyungJu. It fits the theme of Oldness and so on.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
16 Lis 2016
7.7

It was a nice place to stay. Very clean. A little out of the way and the shower wasn't great but really good stay.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Lis 2016
9.1

Problem areas: `1. The toilet & showers, while clean, are located outside. 2. No doors (incl. the front gate) are ever locked. Pros: 1. Located really close to the Intercity & Express bus stations, as well as to some of Gyeongju's major attractions. 2. Nicely designed on the outside as well as on the inside. There's the option for Korean-style sleeping arrangements (w/ heated floors). 3. Free bread, jam, coffee & tea. 4. Not crowded. 5. The owners have a super-friendly dog!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Paź 2016
8.9

Buen hostal por el precio. Todo queda cerca una atmósfera muy tranquila

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • litenjotun
  • Kanada, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 21 Recenzje
25 Paź 2016
8.0

no bunk beds in my room(comfy beds), place was clean, owners nice. all day 'drip' coffee was great. smelt very nice. calm relaxing music. washrooms are outside; which i think was better . the only issue was it being cold at night when i had to use washroom. would stay again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
23 Paź 2016
10.0

Grand coups de coeur pour ce magnifique petit hostel, chaleureux dans une maison traditionnel, les lits dans mon dortoir était solo sans personne qui bouge en dessous/dessus de vous. Très belle région proche de la nature.. Bref bon sommeil garanti dans cette havre de paix !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • shakeandpop
  • Włochy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
13 Wrz 2016
9.7

The whole place is incredibly amazing and cozy! We loved it from the very first moment! The staff has furthermore been incredibly helpful and kind! They gave us with amazing tips about the local food and detailed information about the transportation as well! Highly recommended!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Wrz 2016
10.0

Very clean, close to city center, great and very helpful staff! Nice atmosphere and BEAUTIFUL little house. Awesome place, would recommend to anyone!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.