Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Homo Nomad Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 178 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 178 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.3
Homo Nomad Hostel Located at 166bunji, Sajeong-dong, Gyeongju Si, Gyeongsangbuk-do, Gyeong-Ju.
Homo Nomad Hostel
South Korea
Gyeong-Ju 780-938 166bunji, Sajeong-dong, Gyeongju Si, Gyeongsangbuk-do
88% 178
35.8334191 129.2085742
Homo Nomad Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • shakeandpop
  • Włochy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
13 Wrz 2016
9.7

The whole place is incredibly amazing and cozy! We loved it from the very first moment! The staff has furthermore been incredibly helpful and kind! They gave us with amazing tips about the local food and detailed information about the transportation as well! Highly recommended!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Wrz 2016
10.0

Very clean, close to city center, great and very helpful staff! Nice atmosphere and BEAUTIFUL little house. Awesome place, would recommend to anyone!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Sie 2016
9.4

A great hotel with quite good conditions The personnel was really good and I appreciated all the stay

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
15 Sie 2016
8.0

전반적으로 조용하고 아늑한 분위기가 좋았어요. 식당이 조금 작은데 그래서 사람들끼리 말을 더 많이 하게 되는 거 같기도 해요. 아쉬운 점으로는 방이 생각보다 작았던 거랑 소금이랑 식용유가 없던 게 기억나네요. 주인분들께서 친절하셨던 것도 기억나네요. 추천드려요.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
2 Sie 2016
8.0

A nice place with a nice environment!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • five194
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
4 Cze 2016
10.0

안압지(월지), 첨성대 등 명소 접근성 GOOD! 한적한 분위기 GOOD!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Maj 2016
9.1

Bohemian cool in the middle of historic and slower-paced Geoungju. This place feels like home, and you start to really unwind relaxing in the comfortable common area listening to Bob Marley. The owners are kind and helpful, and I met a number of other travellers. Centrally located and great value for money, the only drawback is showing in outside facilities, but for the genuine traveller this only adds to the charm.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Maj 2016
10.0

I really really really enjoyed Homo Nomad Hostel. The interior of the house is beautiful, right the style that I like. It is really cozy and relaxing and we have been treated so well! Moreover our room, the 4 beds room, was comfortable and big (compared to the same kind of room in different hostels). My friends also were impressed by this hostel! I would like to come back soon ^^

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Maj 2016
5.7

In die Jahre gekommenes Haus das als Hostel genutzt wird. Toiletten und Duschen ausserhalb des Haus. Atmosphäre nicht recht einladend.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • asherzog
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 47 Recenzje
10 Maj 2016
8.0

Good hostel to stay in. Quite charming and cozy. Not super close to the business of the city, but walking distance to all interesting points around.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.