Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

HomePlus Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 2158 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 2158 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
16 Lut 2017
9.7

Globalement, expérience au top ! Rapport qualité/prix bluffant ! Personnel aux petits soins, atmosphère très chaleureuse, mise à disposition de serviettes, sèche-cheveux, dortoirs spacieux et très propres, petit-déjeuner comme à la maison... Bref, on s'y sent bien !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Lut 2017
10.0

Perfect !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
4 Lut 2017
8.6

Very nice place to stay. I would surely return to it. Staff was great, nice breakfast, good location !!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks buddy! See you soon :) HH Team

  • Anonimowy
  • Egipt, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Sty 2017
8.0

It was nice I will do it again

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks a lot dear traveler! Hopefully see you soon :) HH Team

6 Sty 2017
9.7

The friendliest staff!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks buddy, it was nice to host you in our cozy place! See you soon :) HH Team

6 Sty 2017
9.7

Loved this place and it's privacy! Not a party hostel! Not super central but good location. Staff was very helpful. Having curtain in the bunk bed was the best thing ever!!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks a million dear traveler! Hopefully see you soon :) HH Team

1 Sty 2017
8.0

Great hostel but limited showers/bathrooms!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Cheers buddy! See you soon! HH Team

9 Gru 2016
8.6

Friendliest staff! They were super helpful and answered 1000 questions. There are two seperate buildings, one is a bit quieter (we were in) which was perfectly fine because the other building is two doors up. Great facilities! Our room was tiny, no room to move (the red room.)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks a million dear friend, hope to see you soon :) HH Team

25 Lis 2016
9.7

This is a great hostel at a very convenient location. A few steps from the Tram stop number 2 as well as 4 & 6. 5 minutes walk to the famous Budapest parliament and close to many tourist attractions. Very helpful staff ready to answer any of your questions. It is very clean and the facilities are quite reasonable. Highly recommended and would stay there again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
18 Lis 2016
9.1

Very friendly and helpful staff, fun but also quiet enough at night, and located a few steps away from several of the key tram lines in Budapest. Great place.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks buddy! See you later! HH Team

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.