Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.1
Fantastyczny 215 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 7.5
ZAREZERWUJ
8.1
Fantastyczny 215 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 7.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Kwi 2017
7.1

Habitación privada con cama muy incómoda. La puerta eran unas puertas ventanas por dónde entraba mucha luz a la mañana y mucho ruido tmb.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 41+
  • Obieżyświat
  • 65 Recenzje
15 Mar 2017
8.6

It was good to stay. No key for my dormitory. But lockers in the room with your own lock. Including simple breakfast. It was cleaned all the time but swimming pool. Living room looks a little small compared to many volunteers and guests.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Lut 2017
8.3

Localização ótima, seguro, internet boa e um bom custo-beneficio. Apesar de não ser tão limpo e as instalações um pouco velhas (é uma casa adaptada para hostel), definitivamente eu voltaria a me hospedar la, principalmente por conta da localização.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
6 Sty 2017
9.4

very nice and clean hostel, the most welcoming staff I have ever had the pleasure to meet. 7th street just a few minutes walk away.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Gru 2016
5.7

Lacked the fun hostel vibe. Staff were Cole and distant, which seemed to impact the guests as well. Nice area close by, but I would recommend staying somewhere else if you are under 40 and looking for a fun spot.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Republika Południowej Afryki, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Gru 2016
2.0

Worst, most unwelcome and unfriendly service ever.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
13 Lis 2016
9.4

Great staff, perfect location in a safe neighborhood. The atmosphere was relaxed and fun, it was easy to get to know the other guests. Even though there was an electrical problem the staff still made sure all guests had what they needed in terms of light and possibility to charge phones/laptops. There was safe parking inside the premises and easy to learn the route to the hostel. A short walk away there's also a street with lot's of cafés, restaurants and some pubs and a supermarket.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
11 Lis 2016
6.9

Staff is helpful, cleanliness is ok and the hostel is located in a beautiful neighbourhood in Johannesburg, not so far from the touristic spots. But breakfast is incredibly meager. And above all, the atmosphere is too quiet, even a library can be more cheerful. No bar, no music. When I was there, unfortunetaly there was an energy shortage that lasted from Friday night until I left on Monday morning. We had to resort to cold showers all this period. Not a good experience at all.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Lis 2016
9.4

Wir waren 4 Nächte dort und fanden es super. Die Leute waren nett und sehr hilfsbereit und es war alles auch relativ sauber, wer es klinisch rein haben möchte, sollte generell kein Hostel wählen. Wir mussten einmal kalt duschen, weil das warme Wasser nicht ging, war sehr erfrischend, aber nicht weiter schlimm. Es gibt einen Supermarkt, Bars, Restaurants und kleinen Shops in der Nähe. In die Stadt kommt man mit dem Taxi auch binnen 10-15 Minuten und zum Flughafen sind es 20. Gerne wieder!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • stefanvdo2281
  • Holandia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
4 Lis 2016
9.1

Fun place with everything a backpacker needs just around the corner.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.