Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 193 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 193 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.0
HomeBase Melville Located at 37 - 1st Avenue, Melville, Johannesburg.
HomeBase Melville
South Africa
Johannesburg Gauteng 2092 37 - 1st Avenue, Melville
85% 193
-26.1783600 28.0024840
HomeBase Melville
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Wrz 2016
8.9

Lovely people, great location.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
8 Wrz 2016
8.9

I enjoyed my time here as it wasn't over crowded or full of people at the time so I had complete access to the nicer bathrooms and when I arrived they were nice enough to put me in my own room for the same price! Wifi good and place was clean.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Sie 2016
10.0

Hombase was a fantastic hostel to stay in. My partner and I stayed in a dorm and a double room. Both were clean and tidy along with the communal areas. The hostel is really fun and the staff work very hard to keep everyone entertained in the evening. Bruce managed to get us a safari organised at the last minute over the weekend and really made our trip amazing. Chenai is absolutely wonderful and so so friendly. Would highly recommend this hostel to anyone!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
25 Sie 2016
4.9

Personnel non accueillant car très pressé d'aller s'amuser, d'aller danser... Aucune activités ni même de plans disponibles. Bonne sécurité de l’extérieur mais pas à l’intérieur car verrou très vétuste. Douches à la limite de la propreté.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • prepa-phys13
  • Francja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Sie 2016
8.0

L'auberge est bien située et son personnel agréable. La chambre privative double est propre. Le seul hic est qu'il n'y a pas de chauffage.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
28 Lip 2016
8.0

Very cool hostel with fun staff! There are plenty of restaurants and bars in walking distance. Tours are bookable through the reception.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
26 Lip 2016
7.4

We enjoyed our stay very much. The area is very safe (even had to go to the doctor, which was a better and more reliable experience than in europe), has some shopping, some nice and hip cafes and atms in safe surroundings. We went to Joburg in July, this time of the year there is winter, so it was pretty cold and our room did not have any heating. so we needed to sleep in our sleeping bags, which was ok. The staff is great, funny and very helpful!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
24 Lip 2016
8.6

Stayed 3 nights. Great location. The guy in charge was great. Lacked the hostel vibe though.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • vicenzoarendt
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
12 Lip 2016
4.0

DISGUSTING!!!!! AVOID AT ALL COSTS... MY SHEETS HAD BLOOD STAINS AND SMELLED LIKE OTHER PEOPLE HAD JUST SLEPT ON IT... KITCHEN HAD COCKROACHES EVERYWHERE!!!!!! STAFF CHARGES A RIDICULOUS OVERPRICED RATE FOR TOURS...

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Izrael, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Lip 2016
9.7

Great place. Friendly staff and best value for your money in town by far.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.