Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Home Youth Hostel Valencia by Feetup Hostels

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 3153 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 3153 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 9.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Wenezuela, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lip 2017
10.0

Fue la mejor elecciòn! El lugar cumpliò con todas mis expectativas y el personal si que sabe como ganarse tu corazòn

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Lip 2017
9.1

The staff is wonderful and very helpful. The co-ed bathrooms are interesting, but very decent. The floor in the room I stayed in was very dirty, but otherwise I have no complaints about the place. The location is perfect! Right across from the central market which is great for breakfast. Free dinner every night.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
18 Lip 2017
10.0

Home Youth Hostel Valencia made for a great stay in Valencia. The staff was very friendly and every day there was a tour or activity lead by the hostel to explore Valencia.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
18 Lip 2017
10.0

Very good hostel with helpfull and friendly staff. Nice location. Very clean with all accommodation you need. It was perfect.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • aanatella7083
  • Włochy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
16 Lip 2017
9.7

Posizione perfetta, personale molto gentile e disponibile, le stanze son molto carine e pulite dotate di armadietti personali per custodire gli effetti personali. Ottima struttura!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Lip 2017
9.7

Stayed 2 nights here. The staff was excellent and very helpful with suggestions on where to get good food or drinks. The free dinner was a good way to meet other travelers. I felt the hostel was clean and centrally located in Valencia and I would return again and stay here.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Lip 2017
10.0

One of the best hostels I've ever stayed at. No bunk beds, air con, staff are super friendly and helpful. Free dinner every night-not great food, but a great way to meet people!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Lip 2017
10.0

This hostel is amazing ! The staff are very kind and helpful . I lost my phone on a pub crawl and they went out of their way to help me. The atmosphere is perfect for if you want to stay in and do nothing , go out and party , or do something somewhere in between. There is no better hostel in Valencia. I would definitely return again 100%.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Lip 2017
8.9

Camere molto pulite e letti singoli. Posizione centrale di fronte alla Lonja e in pieno centro storico. Personale multilingue in ogni ora del giorno. Cena gratis e vengono proposte parecchie attività di gruppo. Ci sono molte scale da fare e con le valigie pesanti è un po' difficile senza un ascensore.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
12 Lip 2017
10.0

Very good hostel situated in the very center of Valencia. Staff is supernice and helpful at all times. Stayed there before, came back and will definitely choose it again :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.