Hostelworld.com

Home Youth Hostel Valencia by Feetup Hostels

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 2,555 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 2,555 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.8
Home Youth Hostel Valencia by Feetup Hostels Located at Calle la Lonja 4, , Valencia.
Home Youth Hostel Valencia by Feetup Hostels
Spain
Valencia Valencia 46001 Valencia Calle la Lonja 4
92% 2555
39.4745393 -0.3781485
Home Youth Hostel Valencia by Feetup Hostels
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Maj 2016
10.0

Ostello in ottima posizione, facile da raggiungere. Camere e servizi molto puliti e curati. Inoltre gestione e personale dell'ostello da 10! Accoglienti, simpatici e molto disponibili.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Maj 2016
10.0

Grande staff disponibile e cordiale...grande sistemazione nel pieno centro di valencia...raf

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • allen1rugger6713
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
19 Maj 2016
9.4

Great little place. One problem was that had 35 high school kids staying which pretty much depleted the typical hostel atmosphere. But hey heads in beds is money for them so I understand. Great kitchen and rooms

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Maj 2016
8.3

A small hostel really shouldn't make a large group booking taking up the majority of the building, unless it wants to kill the atmosphere for the rest of the guests.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Maj 2016
8.6

Afgelopen week heb ik een paar dagen/nachten in dit hostel doorgebracht. Ik had een 3persoons vrouwenkamer, met 3 losse bedden, een kast per persoon die op slot kan en een klein balkon met uitzicht op de Lonja! De kamer was goed, school en de bedden prima! Het hostel wel dagelijks schoongemaakt. Je deelde de badkamer (wc en douche) met de hele verdieping. Dit vond ik wat weinig (2 wcs en 2 douches), maar eigenlijk was er altijd wel een plek vrij, dus viel dat uiteindelijk mee. Great trip!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • marinabrands1346
  • Niemcy, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
16 Maj 2016
8.0

The hostel and it's location is just unbeatable. Just behind the old silk market and about 1 minutes away from the central market (and it's extraordinary food) the whole old town of Valencia is in walking distance. I lived that a lot. What I did not like that much was that they offer just two toilets and showers for every floor and that these facilities where in one room. Breakfast was average, buy your stuff at the central market. I would recommend this place and would also come back.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Maj 2016
8.9

Location cannot be beaten, you can walk basically everywhere in Valencia, and it is located right next to the main central market, which is incredibly useful for breakfast in the mornings! The staff are so so friendly and very knowledgable about Valencia. Showers aren't fantastic, but definitely still usable and quite clean. No bunk beds, which is really nice!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • peytonandchris
  • USA, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
15 Maj 2016
8.3

Staff was very friendly and informative. Location is awesome. I would recommend this hostel

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Maj 2016
10.0

clean, fun, and helpful staff. Would definitely recommend to others, and will hope to stay there again in the future!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Maj 2016
9.7

Excellent location , staff great

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.