Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Home Travelers - Athinaikon

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 331 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 7.2
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 331 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 7.2
Home Travelers - Athinaikon Located at 40 Evripidou street, , Athens.
Home Travelers - Athinaikon
Greece
Athens Attica 10552 40 Evripidou street
83% 331
37.9800204 23.7264560
Home Travelers - Athinaikon
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Sie 2016
9.4

This is conveniently located in the heart of Athens, good simple clean rooms for travellers on a budget. Staff were friendly and very helpful . We immediately booked another 2 separate nights for when we pass through Athens again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Sie 2016
8.0

It was fine. The front desk staff were helpful and friendly. The location seemed sketchy but I had no problems. The room felt a bit like a shoebox with a "window" that looked at a wall, but was very clean and had working a.c. I felt it was a bit pricey for what it was but I was only there 2 nights and left very early in the am. Truthfully I would've hated it for a longer stay, no space to breath, no fridge.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Sie 2016
9.7

Very nice people. Great location. Clean place to enjoy a few nights in the center of athens.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Lip 2016
6.9

Pros: Near the metro station and main city attractions. Cons: Too bad there isn't an elevator inside the building. I had to carry my suitcase from the first level (zero) to the third level (2nd floor). Toilet and shower are combined in one small space.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Lip 2016
9.7

I really enjoyed my stay here. Reception was always nice and helpful especially with booking tours and taxis. The location was excellent for walking to the city square, the Aceopolis, and to every other place that I wanted to see. This place is awesome!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
11 Lip 2016
5.7

Lo mejor de este hotel es su ubicación, muy cerca del centro. El personal es algo pasivo y le cuesta ayudar. La habitación era pequeña. El aire acondicionado goteaba encima de la cama. Había mosquitos y alguna que otra cucaracha. En cuanto a seguridad, podía entrar cualquiera sin ningún tipo de problemas, no se molestaban demasiado en preguntar.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
12 Cze 2016
8.9

No compleins. Is is a OK place to rest, close to the main parts of Athens.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Maj 2016
6.9

La zona parecía medio fea. El lugar muy limpio pero la recepcionista no fue muy servicial. Por el precio buen lugar para sólo dormir.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.