Hostelworld.com

Home Made House/Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 766 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 766 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 9.0
Home Made House/Hostel Located at Rudninku 13 - 5, , Vilnius.
Home Made House/Hostel
Lithuania
Vilnius 01135 Rudninku 13 - 5
94% 766
54.6759401 25.2833175
Home Made House/Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Maj 2016
8.9

Lina's eagerness to share information and delicious breakfasts totally made you feel at home. Felt safe in the neighborhood and in the hostel. No curfew was a great feature!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Maj 2016
8.6

I stayed for 4 nights in a 4-person room and my stay was very enjoyable. There is only one shower, and the bigger bedroom is open and I recommend earplugs if you are easily disturbed. This is not a party place though, and it is very friendly atmosphere overall. The staff running the hostel (Lina, I think was her name) is super friendly, really helpful and whatever other issue there might be is easily weighed up by her prescence. The breakfasts were really nice too.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Polska, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
13 Maj 2016
10.0

Very good, quiet and clean hostel. Totally recommend it!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
11 Maj 2016
10.0

Absolutely amazing, like staying with friends you've never met!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Maj 2016
10.0

Best place I've ever stayed!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
25 Kwi 2016
9.1

Great location. Very small hostel but the hostess was fantastic in getting guests together to go our for a drink or to stay in and play the flag card game while drinking local wine. Bed was comfy, facilities clean. Thumbs up.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
22 Kwi 2016
10.0

TL;DR: Every hostel should be like Home Made ♥ Well located next to the train & bus station. The old town is

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Kwi 2016
10.0

We had a great stay! The location was perfect and it was a great place to meet fellow travellers! The host was fantastic, very welcoming and we felt very comfortable and relaxed in her home! The free breakfast was very yum!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Kwi 2016
10.0

I had a great say with no trouble at all at the Home Made House/Hostel in Vilnius. The hostel is in a great location with so many local attraction being a few minute walk away.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Mar 2016
10.0

Great hostel and incredibly friendly and helpful owner. Location and cleanliness are great. :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.