Hostelworld.com

Home Made Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 1,777 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 9.2
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 1,777 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 9.2
Home Made Hostel Located at Teréz krt. 22. 1/7 (Oktogon), , Budapest.
Home Made Hostel
Hungary
Budapest 1066 Teréz krt. 22. 1/7 (Oktogon)
93% 1777
47.5057074 19.0620517
Home Made Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
12 Kwi 2016
10.0

sehr schönes, kleines, familiäres, ruhiges hostel in alletbester lage am oktogon! würde jederzeit wieder dort hin!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Kwi 2016
9.1

Just right, I found it was exactly what I wanted, not just somewhere to sleep, but an experience. Meeting people who are like minded and approachable staff. Quite funky decor, not sterile and generic...definitely homemade.xxx I will probably return with friends from home.x

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Mar 2016
10.0

We had a great experience here! Would highly recommend for solo travelers and other folks who are social but don't want the party to take place in the hostel itself :) The staff were all super nice. They gave us great recommendations and even a massive Easter breakfast! The rooms are very comfortable, and they provide towels - always a plus. Most important of all, it was an excellent location at the Oktogon. Close to metro, ruin pubs, and the river. Stay here if it's available!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Mar 2016
9.7

Very good hostel, where you feel like home! And personal very polait and always ready to help.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Mar 2016
9.4

Definitely one of the better hostels I've stayed. Clean, warm, and inviting--it also attracts a lot of really cool people! It's easy to meet others, especially as a solo traveler. The staff are great as well, fun and informing. I would definitely recommend this hostel to anyone coming to Budapest!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
21 Mar 2016
9.7

I had a great stay here. The location is convenient for tourist activities and there are a lot of restaurants and bars near by. The hostel is cozy and the beds are very comfortable. The staff was helpful and provided recommendations and other information about the city.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Lut 2016
7.7
Przetłumaczone przez Google

Dobre: ​​doskonała lokalizacja, blisko metra i tramwaju oraz w odległości krótkiego spaceru od głównych atrakcji turystycznych. Wiele sklepów i restauracji, otwarty późno. Atmosferyczne stary budynek mieszkalny z elegancką klatką schodową i dziedziniec - shabby chic! Schronisko meble są trafione, flea market najazd przytulne ekscentryczna drugiej podjąć Budapeszt w najlepszym wydaniu! Złe: szafki zostały wykonane z tektury i nie wyglądają bezpieczne; łazienki często nieco rozgotowane.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Justinevv
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
8 Lut 2016
9.4

Super cute hostel and feels like you're staying in a fort. conveniently located as you can pretty much walk to all the main tourist attractions

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
4 Lut 2016
9.1

Gemütliches und familiäres Hostel in einer umgenutzten Wohnung.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Flammie
  • Finlandia, dwójka, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
22 Sty 2016
10.0

One of my favorite hostels, great location and excellent times as usual.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.