Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Home Lisbon Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.8
Znakomity 7321 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.8
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.8
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 9.8
ZAREZERWUJ
9.8
Znakomity 7321 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.8
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.8
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 9.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Irlandia, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
20 Kwi 2017
10.0

One of the best hostels I've ever stayed in. Definitely stay for one of mama's dinners!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Kwi 2017
10.0

You really feel at home! The staff is so nice and helpful ! Great location! 1 min away from Augusta street and all the restaurants! The facilities are great and clean! Nothing negaive to say! Loved my stay !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Kwi 2017
10.0

super séjour, en famille (4 dans une chambre de 4), personnel adorable, espace magnifique et agréable. chacun y a trouvé sa place, comme à la maison. merci à la Mamma et à son équipe, bravo et à très bientôt!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Kwi 2017
9.7

It has a great atmosphere and everybody is very wellcoming, is very close from all the best places in the city and the tourist sites, the beds are comfy and it feels like home alike :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • ayoung720
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
13 Kwi 2017
10.0

Fantastic hostel, great location and the staff is super friendly. They offer a variety of things to do for both solo and group travelers. Highly recommended.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
11 Kwi 2017
10.0

Best hostel I've ever been to! Room is comfy and the beds' curtains give you privacy. The lounge is great to relax in the middle of the day. Breakfast is delicious. Staff is super friendly. Will definately come back :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Kwi 2017
10.0

住过最好的青旅!没之一、就是需要自带锁具锁储物柜、住的其他青旅都有柜子自带锁.不过前台很热情、得知我定错日期少收房费、的确像宣传一样home的感觉其他都很好、住客也热情友善聊的很开心!有床位一定要订!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Kwi 2017
9.4

Nice stay with kids 7, 9 and 11 years old. We booked a dormitory of 6 for a family of 5. Great place for kids. Very central in Baixa close to Aerobus stations and all trains stations. You can go everywhere by walk.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Kwi 2017
10.0

Amazing! One of the best hostels I've stayed at, hands down. The staff is incredibly welcoming; it really does feel just like walking into a home. I am so sad I only got to stay one night; I might have to go back just to stay here again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Kwi 2017
10.0

Upon arriving at Home Lisbon Hostel, I was greeted with a shot of Ginja by Mika

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.