Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Home Lisbon Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.8
Znakomity 7627 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.8
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 9.7
ZAREZERWUJ
9.8
Znakomity 7627 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.8
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 9.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Phillip_1998
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
23 Lip 2017
10.0

Es gibt viele Gründe, um bei Hostelbewertungen sehr kritisch zu sein. Oft ist es auch sehr subjektiv und hängt stark davon ab, wen man trifft, ob man alleine ist oder nicht und einiges mehr. Bei diesem Hostel jedoch bleibt nur zu sagen, dass es eine absolute Empfehlung für JEDEN ist, der das Kleingeld dafür über hat. Es ist teuerer, aber wirklich jeden Cent wert. Selbst für Familien ist es perfekt. Einfach rundum das beste Hostel in dem ich je war. P.S: versucht Mamas Dinner

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
22 Lip 2017
7.7

2박동안 머물렀어요, 위치는 산타주스페에서도 가깝고 위치는 좋은편이예요 립셉션은 2층이고 룸은 4층인데 엘베있어요, 호스텔 워킹투어나 여러 투어 있는데 일정상 전혀 이용은 못해봤어요, 립셉션에서 바도 같이 운영하고 있고 거기서 체크인해요,제가 1시쯤 갔는데 체크인해줄것처럼 돈 받고 손목키 (보증금5)받고 안내다해주고 2시이후부터 체크인이라고 이후에 다시 오라고 하더군요;;2층침대 배정받았는데 엄청 높아요;;;충전자리 베드당 한개씩있고 작은 선반있어요 화장실 남여 따로 분리되어있고 넉넉해요,다른분 리뷰글처럼 뭔가 되게 여러가지 다 아쉬웠네요;;;

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
21 Lip 2017
10.0

Ambiance like no where else. The traditions make you feel at home. Welcoming shot when you arrive and daily family dinner with a big cheers at the end will make you feel at home Obrigado mama and the welcoming staff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Lip 2017
10.0

Most amazing hostel I've stayed in, super friendly staff and activities. Adittionally, super easy to meet new people

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • milenefs
  • Brazylia, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
20 Lip 2017
10.0

Com certeza um dos melhores hostels que eu já fiquei! Muito aconchegante, limpo e bem localizado.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
20 Lip 2017
10.0

i have yet to give a hostel 10/10 but i think Home 100% deserves it! location is amazing , we did not get public transport once whilst we were there, everything is within walking distance! we also highly reccomend trying 'mamas dinner'! such good value and s great way to meet new people!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lip 2017
10.0

First time in Europe and first time staying at a hostel. Staff is incredible, I wish every city I visit had a Home hostel. Highly recommend going surfing with João. Mama's dinner and pub crawl are a must too. Overall they really treat you like family

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Lip 2017
10.0

The staff (Pedro, Daiana, João, Andre...) is very friendly. This hostel is clean, safe and located at the tourist area, close to Bairro Alto, Chiado, Alfama, train station and metro.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Lip 2017
10.0

All the reviews are true, this is easily one of the best hostels that I have ever stayed at. Felt so welcomed from the moment that I arrived. The dinners the hosts does are great as well as the day trips. If you come to Lisbon you have to stay here!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lip 2017
9.7

We really enjoyed our stay. The staff were very helpful and always kind. Mamd diners were delicious and the prices for the diner and breakfest were very fair. Also the rooms were cozy.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.