Hostelworld.com

Home Backpackers Hostel Valencia by Feetup Hostels

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 3,278 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 3,278 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.5
Home Backpackers Hostel Valencia by Feetup Hostels Located at Plaza Vicente Iborra s/n, , Valencia.
Home Backpackers Hostel Valencia by Feetup Hostels
Spain
Valencia Valencia 46003 Valencia Plaza Vicente Iborra s/n
88% 3278
39.4769990 -0.3810560
Home Backpackers Hostel Valencia by Feetup Hostels
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
25 Maj 2016
10.0

Perfect location, the hostel is very clean, the bed ia really confortable. Big beautiful kitchen and it's really easy to meet friends. It's quiet and a lot of services at the reception. The staff is really helpful and friendly. The price is really cheap and it's safe. I stayed 7 days and it's the best hostel. I will come back for sure!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Maj 2016
8.0

There were only a few wall outlets in a dorm of 12 beds (on floor 2). This should be changed, people shouldn't have to go to the common room to charge their devices.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • aschrei8002
  • Gwatemala, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Maj 2016
9.1

La mejor ubicación y un servicio excepcional.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
20 Maj 2016
10.0

Awesome hostel. Extremely helpful staff. Special thanks to Paulina and the crew for making my stay enjoyable

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Maj 2016
8.9

Friendly and helpful staff on hand 24hrs, great kitchen and showers. There wasn't much atmosphere while I was there however the hostel may not have been full.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
19 Maj 2016
9.7

Personnel très sympathique et aidant, auberge bien située, tout se fait à pied, excepté peut-être la plage. (1h15 à pied) C'était propre, il y a toujours de la musique mais je ne l'ai jamais entendu de ma chambre. Il y a des activités d'organisées par l'auberge. Il y a une grande cuisine bien équipée. Je recommande!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Maj 2016
10.0

Excelente hostel, el servicio, habitaciones etc. Si vuelvo a Valencia no dudaría hospedar nuevamente en backpackers.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
17 Maj 2016
9.1

Very friendly staff

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Maj 2016
8.9

Lo único que no me gustó y no lo sabía, es que el baño es mixto.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • gframe1495
  • Kanada, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
15 Maj 2016
9.7

The fact that one of the staff members made Brownies for everyone should tell you everything you need to know. The staff were awesome, the beds are comfy (though the room fans sound like a plane taking off), it's location is great nearby everything you'll want to see except the beach and their relationship with Passionbike Shop is a wonderful bonus.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.