Hostelworld.com

Hollywood and Highland Hostel and Hotel

Ceny
mapa
Recenzje
7.2
Bardzo dobry 434 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.3
  • Bezpieczeństwo 6.9
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 7.6
  • Atmosfera 6.6
  • Czystość 6.4
  • Udogodnienia 6.5
ZAREZERWUJ
7.2
Bardzo dobry 434 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.3
  • Bezpieczeństwo 6.9
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 7.6
  • Atmosfera 6.6
  • Czystość 6.4
  • Udogodnienia 6.5
Hollywood and Highland Hostel and Hotel Located at 70381/2 Hollywood Blvd, Hollywood, Los Angeles.
Hollywood and Highland Hostel and Hotel
USA
Los Angeles CA 70381/2 Hollywood Blvd, Hollywood
72% 434
34.1015175 -118.3429026
Hollywood and Highland Hostel and Hotel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
24 Maj 2016
4.9

The hostel is very dirty and it smells horrible inside. Security is awful! Doors are not locked automatically and anyone can get into your room. Besides that I paid for a room with 6 people in it. But the hostel was overbooked and the staff put an additional mattress in our room. So, there were 7 people. And it was a challenge for me to get my bed through the mattress and people's suitcases. One plus here is the location

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
18 Kwi 2016
3.7

Hostel/room were dusty, tired & noisey. Neither window in room locked & would slide open (next to shared balcony so security risk). One had a blanket pinned up as a curtain, other nothing at all. Door lock to the room was loose. Bunk beds were incredibly squeaky & unsteady. Mattresses were stained & pillows were flat. Marks on linen. Staff were abrupt & strange. Questioned us & tried to belittle our answers. Plastic cutlery/cups & paper plates not eco friendly. Would never return or recommend.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
18 Kwi 2016
3.7

Staff didn't seem amazingly helpful or knowledgeable. Facilities were not particularly clean either. The upside was the convenient central Hollywood location.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
17 Kwi 2016
8.6

Perfekte Lage, preis- Leistung voll in Ordnung! Vielseitiges Frühstück, nettes Personal :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Kwi 2016
7.7

I like it!! Cheaper than any other places on the same street. People a re pretty funny and breakfast is good!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Kwi 2016
8.3

Esta muy bien ubicado, lo único que resalto es que no cuentan con personal que hable español, pero igualmente son muy amables

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Kwi 2016
8.3

Excelente atencion del personal y seriedad. Muy buena ubicacion.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
5 Kwi 2016
7.7

Right on Hollywood Boulevard, safe hostel. Nothing too special but worth the money. Kitchen poor equipped, cooking hardly possible

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
2 Kwi 2016
7.7

the location is perfect, just in the middle of the walk of fame. cant be better. its a small hostel so there are no to much oportunities to meet new people in there. If you by yourself u might probably lookf for another one. any way its a really nice hostel and there is a guy who organises bar and pubs tours!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
2 Kwi 2016
6.6

Ok for a couple of nights but wouldn't do a long stay here, not good enough for the price. staff are friendly but dorms are a bit iffy and smell weird, but great location right on Hollywood Boulevard across from the Chinese theatre.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.