Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hollywood and Highland Hostel and Hotel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.1
Bardzo dobry 660 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.1
  • Bezpieczeństwo 7.0
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 7.2
  • Atmosfera 6.5
  • Czystość 6.1
  • Udogodnienia 6.3
ZAREZERWUJ
7.1
Bardzo dobry 660 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.1
  • Bezpieczeństwo 7.0
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 7.2
  • Atmosfera 6.5
  • Czystość 6.1
  • Udogodnienia 6.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
17 Kwi 2017
6.9

Ofrece todo lo básico, buena ubicación, fea atmosfera

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
12 Kwi 2017
9.1

I liked this hostel pretty expensive but worth it, very nice area, close to everything because of the subway and the people is really nice, also the personal, breakfast is nice, the only problem is the internet connection, i enjoyed my stay. I'd definitely come back.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • JuniorNaukkarinen
  • Szwecja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
8 Kwi 2017
8.3

Some parts were a little sketchy but the hostel did the job without a doubt - not the nicest one but considering the cost it definently works. Had some great roommates so it made the experience better! Thank you for having me!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
2 Kwi 2017
7.7

L'emplacement est idéal pour la proximité des transport en commun, directement sur hollywood blv. Toutefois, le liquor store voisin du dessous est très bruyant et la musique joue dans le tapis du matin au soir. Seul break de 4 am à 6 am. Personnel un peu froid et pas très aidant. On semble toujours les déranger quand on a besoin. Bon rapport qualité prix si la musique et la base ne vous empêche pas de dormir. Le petit déjeuner offert est varié.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • jennifersavard
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
28 Mar 2017
6.6

La personne qui m'a acceuilli ne semblait même pas ajun, ma chambre était sale , je ne suis pas rester!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • martinchooo
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
26 Mar 2017
8.6

The hostel was good, clean, good locación close to the metro station. No locker in forma. Great atmosphere, breakfast was really good.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Mar 2017
9.7

Pros: Very friendly and helpful staff. Breakfast available from 8-10am. Rooms were spacious and hot showers available. Easy access to metro busses & Subway, restaurants and in the heart of Hollywood to start of your adventure. Cons: Shower was clogged but there's another shower available.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Mar 2017
9.4

立地が最高。外から音楽とか聞こえてくるが人気の洋楽なので別に気にならなかった。お風呂が少し流れが悪かった。朝食はパンやmilkやシリアルなど揃えてある。キッチンもきれい。調味料はあるがコショウがない。TVroomもあってくつろげる。bedが少し揺れる。

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
25 Mar 2017
6.0

The room that I stayed in was extremely cramped.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Mar 2017
5.7

I have been to a lot of Hostels in my life, but this one was by far the worst! It was clean, and in a great location, but our room was tiny and smelly, they should update their air conditioning system! The window was closed but it was still loud. The bed was horrible, mine was shaking every time i moved, as if about to collapse, plus no barriers on the top bed, you could just fall off! The whole hostel is completely outdated and needs renovation desperately! We didnt feel welcome at all!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.