Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Hollywood and Highland Hostel and Hotel

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
7.1
Bardzo dobry 476 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.1
  • Bezpieczeństwo 6.8
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 7.4
  • Atmosfera 6.5
  • Czystość 6.1
  • Udogodnienia 6.3
ZAREZERWUJ
7.1
Bardzo dobry 476 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.1
  • Bezpieczeństwo 6.8
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 7.4
  • Atmosfera 6.5
  • Czystość 6.1
  • Udogodnienia 6.3
Hollywood and Highland Hostel and Hotel Located at 70381/2 Hollywood Blvd, Hollywood, Los Angeles.
Hollywood and Highland Hostel and Hotel
USA
Los Angeles CA 70381/2 Hollywood Blvd, Hollywood
71% 476
34.1015175 -118.3429026
Hollywood and Highland Hostel and Hotel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
22 Lip 2016
7.1

Cosas buenas: El personal es mega amable y te pueden ayudar bastante, y la localizacion del hostal se encuentra en medio de Hollywood Malas: Fui en Julio, los cuartos escesivamente calurosos, estabas mas comodo afuera que en la habitacion. Las cobijas estaban un poco feas, aunque parecian limpias, pero aun asi feas. Vamos, un hostal para 20anieros que andan de mochilazo. Te saca del apuro si solo llegas a dormir (y borracho o mega cansado) que con el calor y la gente fue complicado

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Lip 2016
6.3

Best location, friendly staff , you get breakfast , but the beds are bad and rooms are like Sunna's

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Lip 2016
6.6

Good location, condition is to be expected for the price.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
19 Lip 2016
3.7

This was the worst hostel experience I have had. The location is great for nightlife, and the woman that checked me out in the morning was helpful when I lost my phone. However, they were out of towels, the sheets did not seem clean, there was no AC (and it was extremely hot), so in order to have any air in the room, we had to keep the window open allowing the nightlife noises of Hollywood boulevard into the room, making for a restless night. There are also no ladders to climb to the top bunks.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
5 Lip 2016
6.3

Great location on Hollywood boulevard. Has a bit of a run down feeling to it. Not sure if it's just old or just not that clean. Not a very social hostel - don't stay here if your looking for friends/people to do stuff with. The beds were hard and squeaky. It was very loud at night but that's to be expected. No air conditioning.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
3 Lip 2016
3.7

Otrevlig personal Vem som helst kunde bara gå in på hostelet Fanns inget rum där alla kunde hänga i. Bara en soffa på balkongen och ett litet tv rum

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Lip 2016
10.0

Nice staff, good location, include breakfast. The only downside is there is no parking around.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Lip 2016
9.4

Al principio me dio pánico al ver que en Trip advisor había bastantes conentarios negativos. ¡Es un hostal! Y como tal tiene sus defectos, pero si buscas un excelente lugar para dormir en hollywood esta es la opción, si quieren unlugar lujoso para estar todo el día busquen otro lugar :P

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
28 Cze 2016
6.3

Nice enough. Building and rooms were open to almost anyone, lock your bags. Free breakfast was basic, location is why you stay here. You get what you pay for.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
24 Cze 2016
7.1

A serviceable hostel option for the price. Basic continental breakfast to get you started in the morning. Bunk beds were very, very noisy and mattress was very old and not the most comfortable. Location is great for several tourist activities. Staff were kind and helpful. We were neither impressed nor disappointed with our stay. Location probably adds $5 on what the hostel is actually worth a night.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.