Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hola Cairo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 117 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 117 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.2
Hola Cairo Located at 19 ( 26 July St ) 4th Floor, , Cairo.
Hola Cairo
Egypt
Cairo 11511 19 ( 26 July St ) 4th Floor
90% 117
30.0528555 31.2413915
Hola Cairo
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Wenezuela, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Wrz 2016
10.0

Mi esposa y yo tuvimos la oportunidad de hospedarnos por 5 dias y siempre nos sentimos muy bien atendidos por su personal. en especial por mohamed y assen. nos ayudaron a gestionar todo lo relacionado con tours tanto en el cairo como en otras ciudades del Egipto. Ademas de esto tienen los mejores precios en paquetes. Sin duda alguna nosotros podriamos repetir nuevamente en este alojamiento. Por otra parte podemos decir que la relacion precio calidad es muy buena.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Egipt, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Wrz 2016
8.3

It was a great time with an amazing staff especially " Mohamed " and " Moustafa ", they are friendly and helpful.. About the place it's very good for money, clean, perfect location near the metro station, local cafes and resturants which makes you feel the real atmosphere of egypt, I'd like to come again. :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
6 Wrz 2016
10.0

This place was wonderful! The staff are really nice, especially Mohammed. Breakfast is free. The location can't be beat. As a woman traveling alone, this place was great! I highly recommend

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
2 Wrz 2016
9.4

Muy buen hostel en una perfecta ubicacion. Me organizaron tours y me sacaron pasajes sin ningun costo adicional. Muy buena predisposicion y buena onda del staff del hostel, en especial Mostafa. Super recomendable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Egipt, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Sie 2016
9.1

The hostel is nice and the staff is "super friendly". Great value for money. perfect location.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
28 Sie 2016
8.9

Great staff, amazing value for money

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
26 Sie 2016
9.7

Mi review se basa en mi estancia en el dormitorio común, durante cuatro noches. Lo primero lo mejor del hostel, el personal, muy amable. El dormitorio es de cuatro camas nada más, no son literas, por lo que mucho mejor. El sitio es limpio, muy bien ubicad, el wifi funciona bien, tiene una terraza, desayuno incluido, lo cual es un lujo por el precio del hostel. También me guardaron la mochila y me permitieron ducharme y esperar allí hasta la noche, siendo que ya había hecho checkout. Muy contento

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Sie 2016
9.4

CAIRO: For anyone who is looking for a decent and affordable place in Cairo to travel around is definitely not doing a mistake by choosing Hola Cairo. As the names describes it is a very warm hearted place where they welcome you kindly. The staff have a down to earth attitude which gives a rare impression of egyptian people these days, unfortunately. They do not want to rip you off or want to take advantage by so called "rich" europeans. The facility is clean and the locations very central.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Sie 2016
5.4

Rooms were filled with flies and mosquitos, had to move rooms because of mice in my room. went from a room with a broken shower to a room with a toilet that didnt flush.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Sie 2016
9.7

Great staff, chill atmosphere, clean, a good place to meet people and not expensive. Certainly a good choice!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.