Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hokondo Waikiki Beachside Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.9
Bardzo dobry 398 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 6.2
  • Udogodnienia 6.9
ZAREZERWUJ
7.9
Bardzo dobry 398 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 6.2
  • Udogodnienia 6.9
Hokondo Waikiki Beachside Hostel Located at 2556 Lemon Rd, Oahu, Honolulu.
Hokondo Waikiki Beachside Hostel
USA
Honolulu HI Hawaii 96815 2556 Lemon Rd, Oahu
79% 398
21.2726189 -157.8217792
Hokondo Waikiki Beachside Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
21 Lis 2016
6.9

Great location but quiet time of the year with lights out at 10PM. Expensive given quality of rooms but imagine a great hostel at popular times

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Paź 2016
8.9

Best bang for your buck and the location is great! People from all over the world visited while I was here, the atmosphere and accommodations combined together wonderfully. I would stay here again and every time!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
24 Paź 2016
8.6

Sehr nettes, sauberes, einfaches Hostel in super Lage! Würde es wieder buchen für einen Aufenthalt in Waikiki!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Paź 2016
8.6

First time staying in a hostel and didnt know what to expect. We wanted accommodation close to the beach and affordable. Came away with friends from all around the world. Didnt spend much time in our room as we were sightseeing most days. This place is awesome and you mingle and learn about other cultures. The hostel is close to an ABC store :) Definitely recommend this hostel!!!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • dodolee
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
25 Wrz 2016
7.7

위치가 너무 좋으니 별 다른거 크게 중요하지 않으면 괜찮구요. 호스텔 특성상 편안하고 안락한 분위기는 아니에요 에어컨 소리 움청 시끄러우니 에어컨 옆 침대는 피하세요 한숨도 못잣어요

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
24 Wrz 2016
8.9

Super.perfekte lage :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Wrz 2016
6.3

Would not recommand to stay here. Better Hostels are around the corner.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
31 Sie 2016
8.3

Es war genial!!! (Ausser das Frühstück.... könnte noch etwas ausgebaut werden)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Tajlandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Sie 2016
9.1

Best value for a budget traveller! I stayed at Waikiki Beachside for only one night on my last night in Hawaii. I would definitely come back here again. The front-desk staff members were pretty helpful :) Thanks for helping me out with all the questions I had!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
1 Sie 2016
7.1

Nice staff. Poor cleaning. Must pay for (small) lockers in the room. Good wifi. Very good location!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.