Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Hokondo Waikiki Beachside Hostel

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
8.0
Fantastyczny 374 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 6.8
  • Udogodnienia 7.1
ZAREZERWUJ
8.0
Fantastyczny 374 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 6.8
  • Udogodnienia 7.1
Hokondo Waikiki Beachside Hostel Located at 2556 Lemon Rd, Oahu, Honolulu.
Hokondo Waikiki Beachside Hostel
USA
Honolulu HI Hawaii 96815 2556 Lemon Rd, Oahu
80% 374
21.2726189 -157.8217792
Hokondo Waikiki Beachside Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Lip 2016
7.4

The room should not have males and females sharing together. Also the room could have had better window coverings everyone could see straight in leaving no privacy. The shower was really out dated and the shower curtain needs to be replaced.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia Północna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
4 Lip 2016
6.3

We stayed in the Polynesia hostel our last night. It was just beside and this one and much better value for money.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
25 Cze 2016
9.4

Kind and helpful staff, friendly atmosphere, located right in the heart of town so easy to get everywhere.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hongkong, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Cze 2016
9.1

Location is really great! Super easy to access the beach, just 3mins walk. Also just 10-15 mins distance to Diamond Head by bus. There is ABC store right at the cornor. Room is super clean as i was surprised. The only thing i do not get used to is no aircon. Oh they do! But it is noisy when u turn it on. overall, it is worth To what i paid for!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Cze 2016
7.1

Not too bad, wifi bit slow but great location near to Waikiki beach!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Cze 2016
9.1

Great staff. Great location. Good vibes. Don't think you could ask for much more. Thanks Yani for the extra help you gave also. Kiaora brother !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indie, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Maj 2016
8.0

Good location and value for money.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Maj 2016
6.9

ワイキキのビーチからワンブロックでクヒオ通りにも近く、アクセスには最高でした。毎日、出歩く私にとってはコストパフォーマンスからみると言うことないです。ただ、夜騒ぐ声が、うるさい日もありましたが、シェアした部屋の人と仲良くなったり、普段の旅では体験できないことなので、少しハワイご慣れてきたらオススメかもです。

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • liansengloh8468
  • Singapur, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Kwi 2016
8.0

Excellent location, cheap but basic accommodations.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • jo_loughlin666
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
31 Mar 2016
8.3

Location is brilliant, rooms ok- aircon could be an issue in summer when its really hot. Breakfast is quite late, which if you want to get out early is a bit annoying. Generally really clean- no bugs.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.