Hostelworld.com

Hokondo Waikiki Beachside Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
7.6
Bardzo dobry 363 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.3
  • Bezpieczeństwo 7.7
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 6.4
  • Udogodnienia 6.6
ZAREZERWUJ
7.6
Bardzo dobry 363 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.3
  • Bezpieczeństwo 7.7
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 6.4
  • Udogodnienia 6.6
Hokondo Waikiki Beachside Hostel Located at 2556 Lemon Rd, Oahu, Honolulu.
Hokondo Waikiki Beachside Hostel
USA
Honolulu HI Hawaii 96815 2556 Lemon Rd, Oahu
76% 363
21.2726189 -157.8217792
Hokondo Waikiki Beachside Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Japonia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Maj 2016
6.9

ワイキキのビーチからワンブロックでクヒオ通りにも近く、アクセスには最高でした。毎日、出歩く私にとってはコストパフォーマンスからみると言うことないです。ただ、夜騒ぐ声が、うるさい日もありましたが、シェアした部屋の人と仲良くなったり、普段の旅では体験できないことなので、少しハワイご慣れてきたらオススメかもです。

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • liansengloh8468
  • Singapur, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Kwi 2016
8.0

Excellent location, cheap but basic accommodations.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • jo_loughlin666
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
31 Mar 2016
8.3

Location is brilliant, rooms ok- aircon could be an issue in summer when its really hot. Breakfast is quite late, which if you want to get out early is a bit annoying. Generally really clean- no bugs.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Mar 2016
5.4

A bit pricey for what you get. Lockers cost money to use. Wifi was very slow. Beds were comfortable. Could use more restrooms. The cleaning could've been done better. Overall it just costed too much money for the experience we had.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
1 Mar 2016
8.3

Estuve dos días y aquí terminaron mis vacaciones en Hawaii, me gustó el tema de las llaves para entrar que son una pulsera. Muy buena y difícil de perder.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Lut 2016
9.7

The staff were great. Very friendly and helpful. Facilities were very good. The lounge area was comfortable and a good place to meet other people during breakfast or social gatherings.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Lut 2016
10.0

Really impressed with this hostel. Staff were very professional and accomodating. such a good location, really close to the beach, shops and restaurants, and all the major bus lines which take you everywhere leave at the end of the street.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Lut 2016
8.3

Good hostel, but definetely needs more bathrooms, at least general toilets in common spaces.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
13 Lut 2016
9.1

Hostel staff were fantastic, really helpful and nice! location was awesome, so close to the beach and next to all the shops too

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • georgiablunden5279
  • Anglia, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
8 Lut 2016
6.6

The hostel was OK. In a good location for the beach and other things in town. Couple of cockroach especially in our room and overall cleanliness was not good.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.