Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Hobo Bear Hostel

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 2,007 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 2,007 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.4
Hobo Bear Hostel Located at Andrije Medulica 4, , Zagreb.
Hobo Bear Hostel
Croatia
Zagreb 10000 Andrije Medulica 4
90% 2007
45.8124395 15.9665894
Hobo Bear Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
25 Lip 2016
9.4

We had a very good stay here. The atmosphere is good and the staff are great!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
25 Lip 2016
8.9

Good stay, i enjoyed my stay here. Close to main areas and easy to find.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
21 Lip 2016
6.6

Hostel bien situé dans la ville de Zagreb. Cuisine bien équipée et généralement propre mais un peu petite et était achalandée durant notre séjour. Les lits était très dur et fait extrêmement chaud dans les chambres (nous avons voyagé au mois de juillet). Salle de bain pas très propre, mais je dirait que la clientèle était particulière durant notre séjour donc peut-être un impact sur propreté et atmosphère. Personnel très sympathique

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
19 Lip 2016
7.7

Generally Ook but don't really understand the ridiculously high reviews on here, no Air con in the rooms, beds had crumbs on, beds are generally uncomfortable, the staff are brilliant however and the dog ( who is presumably one of the receptionists ) is beautiful, probably very good for larger groups abroad but maybe not for a travelling couple as we were.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
17 Lip 2016
9.1

Nice place, nice staff. Was only there two days, didnt see much action in the common area and the rooms had no airconditioning or fan. But overall very nice, and nice size shower/bathroom. :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
13 Lip 2016
8.6

Für eine Übernachtung super. Mitarbeiter sind freundlich und zuvorkommend. Es hätten vielleicht etwas mehr Badezimmer sein können

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
13 Lip 2016
10.0

It was a really nice stay there! We met many cool people and the hostel was very comfortable! It was clean and very near to the center :-) I would really recomment to stay there when you are in Zagreb !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Lip 2016
8.0

Hobo Bear had some of the friendliest and most helpful workers that I have seen in a long time. The hostel is centrally located within walking distance of the main attractions. My only complaint is that I chose this hostel for the aircon, but there is only one unit in a corridor and it does not really work well at all. The first night was unbearably hot.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Lip 2016
10.0

Ein Hostel in dem ich mich zu 100% wohl gefühlt habe.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Finlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
10 Lip 2016
9.7

The atmoshpere was super! Living room / lobby is a great place to hang out and the staff is super nice.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.