Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hobo Bear Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 2,063 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 2,063 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.4
Hobo Bear Hostel Located at Andrije Medulica 4, , Zagreb.
Hobo Bear Hostel
Croatia
Zagreb 10000 Andrije Medulica 4
89% 2063
45.8124395 15.9665894
Hobo Bear Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
19 Wrz 2016
10.0

Great place! The staff was really Nice and helpful. Would recommend to everyone. Not far from the main square, only 15 minutes walk from the train station, great atmosphere, lovely common room and we got upgraded to a 2 person room for no extra money. Very nice!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Wrz 2016
9.1

Je recommande cette auberge de jeunesse! Propre, calme et bien située

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Wrz 2016
8.0

Because it is an old building, the bathroom downstairs was very old. Upstairs was ok, but downstairs really requires some construction work. The room and beds were totally fine, the common room really cool although I did not spend much time there. The staff was very very helpful and friendly. I thought it was great that the locker keys were included. There was also free coffee and tea as well as maps of the city. It is close to a supermarket and the old town. 20 min walk to south part.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • karolharumi
  • Brazylia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
14 Wrz 2016
8.3

As hosts são extremamente simpáticas, quartos grandes, cozinha bem equipada e banheiros sempre limpos (quase um milagre isso em um hostel). São muito organizados. Mas como nem tudo são flores, a internet do hostel é realmente muito ruim e nosso quarto estava cheio de bedbug, acordamos cheios de mordida! Ficamos 3 noites e no último dia nem conseguia dormir de tanta coceira. Minha nota está boa, mas se soubesse dos bedbugs não teria reservado lá. Estou cheia de bolotas nas costas.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Wrz 2016
10.0

One of the best hostels I've stayed at! Much love for the staff who helped me out a lot! Can't thank you enough! Good sized rooms and clean facilities. Common room was nice and location was good. Hard to fault the place!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Wrz 2016
9.7

Hobo bear hostel is in a great location. The staff are really friendly and helpful. I would definitely recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
9 Wrz 2016
8.6

Basic but nice hostel, bang in the centre though a bit of a walk from bus/train stations. Rooms and common areas are nicely furnished though the bathrooms could do with a face lift. Would still there again if I returned to Zagreb.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
7 Wrz 2016
10.0

Super ambiance ! Super personnel !Accueillant ! Je recommande cette auberge à tout voyageur !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Wrz 2016
9.4

Muy buen hostel, bien ubicado y limpio. Recomendable

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Wrz 2016
8.6

We got a whole apartment to ourself and it seemed lovely! Very short stay but really nice! Only downside was no towels were provided so it wasn't ideal and the bathrooms weren't overly clean but other then that no complaints!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.