Hostelworld.com

Hobart Hostel

  • 41 Barrack Street, Hobart, 7000, Corner Barrack and Goulburn Streets, Hobart, Australia
Ceny
mapa
Recenzje
7.2
Bardzo dobry 268 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.4
  • Bezpieczeństwo 7.7
  • Lokalizacja 7.6
  • Personel 7.0
  • Atmosfera 6.7
  • Czystość 7.0
  • Udogodnienia 7.0
ZAREZERWUJ
7.2
Bardzo dobry 268 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.4
  • Bezpieczeństwo 7.7
  • Lokalizacja 7.6
  • Personel 7.0
  • Atmosfera 6.7
  • Czystość 7.0
  • Udogodnienia 7.0
Hobart Hostel Located at 41 Barrack Street, Hobart, 7000, Corner Barrack and Goulburn Streets, Hobart.
Hobart Hostel
Australia
Hobart Tasmania 7000 41 Barrack Street, Hobart, 7000, Corner Barrack and Goulburn Streets
72% 268
-42.8849894 147.3218965
Hobart Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Kwi 2016
7.7

Good place overall, but their booking and reservation system doesn't seem to tie in with online bookings. They had no record of our hostelworld booking, so it was lucky that they had space for us anyway. Might be safer to give them a call to book, or call after booking online just to check everything is correct.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Malezja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Kwi 2016
5.4

Hotel's website was too general and very misleading, particularly the list of rooms offered. It should include more pictures to make it clearer to customers as to what they are looking for, and which to book for. We made the booking for a private room with 2 single beds, and the hotel gave us the wrong room and insisted we book for the other room. It was very disappointing.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
16 Mar 2016
9.1

Great place. Clean and quiet room. Wi-fi worked! Clean bathroom. No real ambiance, but maybe that was just me. Manager very cordial.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Lut 2016
2.0

the misplaced my booking :( and we end up stayed in the other hostel

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Sty 2016
8.0

침대 완전 편해서 꿀잠

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Sty 2016
4.9

Es fielen Gebühren auf meiner Kreditkarte zur Buchung des Zimmers an, welche mir beim einchecken nicht abgezogen wurden und ich somit den vollen Preis zusätzlich zur Anzahlung bezahlte. Das Zimmer war nicht gerade einladend, dazu gehört Mobiliar und schmutziger Teppichboden. Die Zimmertüre passte nicht in den Rahmen und hatte oben und unten einen grossen Spalt offen. Die Gemeinschaftsküche war dreckig.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
24 Gru 2015
8.6

Good location, great owner... very helpful & accommodating. Basic kitchen & bathrooms, comfortable bed. Would recommend you book a smaller room & wear earplugs as the rooms face a road. Top hostel in town is Montacute, but you have to book 3 months ahead. Hobart hostel could do with some repairs, less beds packed into rooms, lockers, & an over hall. It is a basic hostel. Fortunately, I met some nice people there.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Gru 2015
8.6

Have to say the Pakistan employee is tough to talk with...not really friendly, but the owner of the hostel (the old one) is really nice.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.