Hostelworld.com

Hoa My Hotel

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 172 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.3
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 172 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.3
Hoa My Hotel Located at 44 Tran Cao Van St, , Hoi An.
Hoa My Hotel
Vietnam
Hoi An 84510 44 Tran Cao Van St
88% 172
15.8807510 108.3277192
Hoa My Hotel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
22 Lut 2016
8.3

The bed is hard and not very nice but otherwise a very nice hotel with great staff. The restaurant opposite of the hotel is the best!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Lut 2016
8.6

GOOD: early check in in the morning was possible (after sleeping bus), nice room, great bathroom, great shower, nice seat area in front of hotel, hotel is clean.....BAD: you should not take a room in the ground floor (104, 105 - too loud next to the reception), pool closes at 7pm

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Lut 2016
8.9

Thoroughly enjoyed my stay here. Room was spacious, always clean and well furnished. Staff friendly and helpful and the location pretty convenient. Can't go wrong here.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Lut 2016
9.4

Very good location. Very attentive staff. Lovely breakfast with plenty of fruit! Good value place to stay in the charming hoi an!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Norwegia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
6 Lut 2016
6.3

An ok hotel to stay at in Hoi An. A bit pushy on the tours, but friendly and helpful. Laundry service is a bit expensive, but very fast, so if you are in a hurry definitely worth it. They rent out bikes for 20k vnd pr day wich I recommend to get around in the city. Breakfast is ok and included. Nothing extra, but gives you a good start of the day. Unfortunately I did not see the toaster before day three. The bread was a bit dry... You may also rent a motorbike from the owner at 150k vnd pr day.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
21 Gru 2015
9.7

An amazing hotel! Originally only planned on staying two nights but we end3d uo staying 9. Lovely staff and a great location in regards to Ancient Town/ Markets. The Cafe across the street is very cheap and delicious. The staff was helpful with everything which made the stay that much nicer. Would stay here again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • nixmorgan
  • Anglia, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
3 Gru 2015
8.6

Lovely hotel. Clean and tidy and having the pool was amazing. The pool was slightly chilly but fine. The rooms were large and comfortable and the bathrooms very nice. The hot water however ran out half way through showering every time. But would still recommend.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • HChurch88
  • Anglia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
3 Gru 2015
8.0

Lovely hotel with clean facilites. I would say it is slightly away from main attractions of the river front and resturants but with the bicycle hire everything is within reach, inc the beach! Staff are always smiling and willing to help and breakfast has a good selection, especially the pancakes!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Gru 2015
10.0
Przetłumaczone przez Google

Ten hotel reklamuje się jako "międzynarodowym znamionowej 2-gwiazdkowy hotel", ale po pobycie w hostelach w Wietnamie to uczucie 5. Dobre ceny, zwłaszcza w porównaniu z 2 łóżkami akademika w sezonie. Personel był bardzo miły i pomocny, pokoje były najczystsze w całym Wietnamie (odświeżana codziennie), a łazienka była niesamowita. Śniadanie było wspaniałe każdego ranka, i wypożyczalnię rowerów były to dobry sposób, aby ominąć. Kryty basen w holu jest również dodatkowa fantazyjne dla Wietnamu, miły akcent!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Lis 2015
10.0

Super friendly staff, the room are really clean an the best in hoi an is right the street. Not the place to meet other backpackers but I would recommendif you love a quiet and relaxing place.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.