Hostelworld.com

Historical Ryokan Hostel K's House Ito Onsen

Ceny
mapa
Recenzje
9.6
Znakomity 288 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.7
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 9.6
ZAREZERWUJ
9.6
Znakomity 288 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.7
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 9.6
Historical Ryokan Hostel K's House Ito Onsen Located at 12-13 Higashi Matsubara-cho, Ito, Shizuoka, , Izu Peninsula.
Historical Ryokan Hostel K's House Ito Onsen
Japan
Izu Peninsula 414-0022 12-13 Higashi Matsubara-cho, Ito, Shizuoka
96% 288
34.9717377 139.0974175
Historical Ryokan Hostel K's House Ito Onsen
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Grupy mieszane, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
24 Kwi 2016
10.0

K's House Ito is possibly my favorite Hostel in all of Japan. It has the classiness of a hotel in the style of a hostel. The rooms are warm, clean, secure, quiet. I stayed in a 3 person private room and loved my experience--Highly recommended. The Ofuro is perfect to soak in after a day on your feet. And the small town has plenty to offer. I suggest splurging on dinner--have the K's House staff reserve you a dinner at a place called "Hito" or "Kappare" Best food ever!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Kwi 2016
8.0

いいよ👍😁

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Kwi 2016
9.4

The onsen was fantastic, and the atmosphere was very nice

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Kwi 2016
10.0

Best hostel in japan i dont have the words to describe how good it is

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Mar 2016
10.0

This is a wonderful hostel, very clean with friendly staff, but its real drawing feature is the building itself. Beautiful old Japanese building, with free access to the in-house onsen. I would definitely recommend this place, as it is a relaxing place to stay. Just make sure you take care of your own breakfast (but coffee is available).

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Mar 2016
10.0

The most beautiful hostel I have ever been to. If you want to experience japanese tradition, this is your place. The town itself is a place were locals spend their days off.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Mar 2016
10.0

Everything was perfect!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Mar 2016
10.0

Das beste Hostel ever!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Singapur, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
9 Lut 2016
10.0

One of the best hostels I've ever stayed in. It's worth coming to Ito just to spend a couple of nights here!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
25 Sty 2016
9.7

Definitely recommend! Ended up extending my stay and coming back. Perfect place to relax. The town is real chill too. Onsen is in the hostel and there are plenty around to explore as well. I really enjoyed the outdoor one which is a 10 minute walk. The staff are really friendly and very welcoming. I would say this was one of my favorite hostels and I have stayed in a hostel most nights for the past year so that's a lot.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.