Hostelworld.com

Historical Ryokan Hostel K's House Ito Onsen

Ceny
mapa
Recenzje
9.7
Znakomity 334 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.8
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 9.9
  • Udogodnienia 9.9
ZAREZERWUJ
9.7
Znakomity 334 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.8
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 9.9
  • Udogodnienia 9.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
14 Sty 2017
9.7

Comfortable, clean and tidy. The staff are nice and friendly.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Sty 2017
10.0

Very good hotel and has everything u need even beyond ur imagination . You cannot miss it

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Lis 2016
10.0

I have stayed at K's House hostels all over the country but this one was really special. The building is absolutely beautiful, and the facilities were amazing. The onsen, in particular! Staff were lovely and really helpful, recommending a local izakaya for dinner which ended up being the best meal we had for the entire trip. I would have loved to have stayed more than one night here, and will 100% be back again! Thank you!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Lis 2016
10.0

Amazing hostel!! Cool atmosphere, they have a onsen include you can use for free. The staff was super friendly, they helped me with the whole planning. Definitely recommendable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
29 Paź 2016
8.9

Great, affordable Ryokan with public and private Onsen. Feels more like a hotel so not much opportunity to mingle. I would still highly recommend!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
10 Paź 2016
9.7

Amazing and historical place. Super well located, incredibly beautiful outside and inside.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Wrz 2016
10.0

Full 10/10. The nicest Hostel I stayed on my whole trip in Japan. The atmosphere is something special, that you feel the second you come in. It is really easy to reach by foot from Ito Station, where you can get from Atami, the next Shinkansen stop. It is directly besides the river and all rooms go out to that same side. You can use the Onsen that they provide all day long and even at night. Its not shared but you can use the private bath if you want. The kitchen has anything you would want.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Wrz 2016
10.0

The building was beautiful and historic with great views of the river. Both the public onsen and the private onsen were fantastic and the staff was extremely friendly. I stayed there for a week and still didn't want to leave. The place is truly magical!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Wrz 2016
9.7

K's House is great Japanese traditional Ryokan. Onsen(hot spring/spa) is clean and good for your healthy. Staff can support English and they are very kindly. I want to stay next. 興味本位で行ってみましたが(一人用個室利用)、結果大満足でした。 施設、スタッフ、温泉、立地とも文句なし。 外国の方には特に受けるはずです。 ただ、隣の部屋との防音性は低いので気になる方は注意が必要です。

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Wrz 2016
10.0

各方面都很满意。 特别是在入住的时候员工会给客人详细介绍各种注意事项,这对于一个旅舍是很重要的,毕竟大家都要珍惜这样的古迹。 下次去伊东的时候还会选择这里。

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.