Hostelworld.com

Historical Ryokan Hostel K's House Ito Onsen

Ceny
mapa
Recenzje
9.7
Znakomity 296 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.8
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.7
  • Czystość 9.9
  • Udogodnienia 9.6
ZAREZERWUJ
9.7
Znakomity 296 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.8
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.7
  • Czystość 9.9
  • Udogodnienia 9.6
Historical Ryokan Hostel K's House Ito Onsen Located at 12-13 Higashi Matsubara-cho, Ito, Shizuoka, , Izu Peninsula.
Historical Ryokan Hostel K's House Ito Onsen
Japan
Izu Peninsula 414-0022 12-13 Higashi Matsubara-cho, Ito, Shizuoka
97% 296
34.9717377 139.0974175
Historical Ryokan Hostel K's House Ito Onsen
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
29 Maj 2016
9.7

An old ryokan with an onsen, it's a beautiful old building with tatami floors, intricate wood carvings around the entrance, and a river out the back window. The staff are friendly and helpful, and speak fluent English. It's across the street from a pedestrian shopping road that leads to Ito Station, and you can follow a path along the river to the sea.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
28 Maj 2016
10.0

Very good place to stay, good atmosphere and very cheap for a ryokan. More over, there is a natural onsen which is very rare in Japan. Awesome place!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Maj 2016
10.0

Best guesthouse in Japan for low budget travellers.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
8 Maj 2016
9.1

Awesome hostel but I thought it was a bit overhyped. Dead town at the time so not much to do other than onsen

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Czechy, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
7 Maj 2016
9.7

Absolutely amazing japanese style hostel worth to visit! Very well designed, fancy onsen,clean, comfortable futon "bed" and beautiful lounge area. It is a long time since I have been more satisfy with any hostel or even hotel and travel a lot.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Kwi 2016
10.0

A wonderful place to stay, the best of our trip so far. Great onsen, terrace by the river, very welcoming staff. We stayed in a 6-bedroom with 3 others, which was totally fine. Everything's really traditional in this 100year old house and there's a good and familiar atmosphere.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Grupy mieszane, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
24 Kwi 2016
10.0

K's House Ito is possibly my favorite Hostel in all of Japan. It has the classiness of a hotel in the style of a hostel. The rooms are warm, clean, secure, quiet. I stayed in a 3 person private room and loved my experience--Highly recommended. The Ofuro is perfect to soak in after a day on your feet. And the small town has plenty to offer. I suggest splurging on dinner--have the K's House staff reserve you a dinner at a place called "Hito" or "Kappare" Best food ever!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Kwi 2016
8.0

いいよ👍😁

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Kwi 2016
9.4

The onsen was fantastic, and the atmosphere was very nice

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Kwi 2016
10.0

Best hostel in japan i dont have the words to describe how good it is

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.