Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Historical Ryokan Hostel K's House Ito Onsen

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.8
Znakomity 388 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.8
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.7
  • Czystość 9.9
  • Udogodnienia 9.8
ZAREZERWUJ
9.8
Znakomity 388 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.8
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.7
  • Czystość 9.9
  • Udogodnienia 9.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
2 Wrz 2017
10.0

如果在伊东呆一天的话,这里住宿最适合不过了。这是个很有历史的房子,干净漂亮明亮还能泡澡,下次去伊东旅游还会选择这里!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Sie 2017
10.0

Das beste Hostel, welches wir je besucht haben. Statt Duschen gibt es Privat-Onsen, der Gemeinschaftsbereich ist sehr schön, groß und liegt direkt am Fluss. In den Futon-Betten schläft es sich gut, das perfekte Japan-Erlebnis. Die Lage des Hostels ist auch top: Bahnhof, Strand und Restaurants in direkter Nähe.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
14 Sie 2017
9.7

ノマドで泊まって仕事してましたが共用スペースが広く、wifiも良好でとても快適。温泉もよい。また来たい。

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Sie 2017
8.6

Amazing building!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Sie 2017
9.7

Incredible hostel. The onsen is awesome. They put me in the overflow room the second night ALL by myself! - a room the size of four standard western dining rooms.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Sie 2017
10.0

超级好的地方!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Sie 2017
9.1

Very nice and authentic hostel!! Everything was fine and totally worth the price. Although, u unfortunately the (private) Onsen was not really hot, rather lukewarm.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
6 Sie 2017
10.0

Eines der schönsten Hostels, in denen ich jemals war! Sehr sehr nette Mitarbeiter, perfekt!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Sie 2017
9.4

Stayed in a private room and had a wonderful time. The night before we had stayed at a ryokan 10x the price but the K's House Ito was quite comparable. The main differences were that the room was smaller at K's House, the onsen wasn't outside/lacked a view, and no meal was provided. However, for a fraction of the cost of the ryokan, I feel K's House Ito was quite a deal and would stay here again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Lip 2017
10.0

We had a great stay .

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×