Hostelworld.com

Hipster Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 351 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 351 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
2 Lut 2017
7.7

Tienes buena ubicación y el barrio es seguro, hay un supermercado 24 horas al lado. El recepcionista es simpático y el hostal es muy silencioso, si solo deseas descansar es perfecto, pero no es para ir a conocer gente. Habían días en que parecía que no había absolutamente nadie en el Hostel. El recepcionista no siempre está pero te dan llave para entrar y salir 24 horas. Sólo reclamaría que en la descripción dice que hablan varios idiomas, como español y es mentira, sólo hablan inglés.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
19 Gru 2016
9.7

Muy buena atención! Lo único malo es que nos resultó un poco complicado encontrar el hostel, porque llegamos de noche y no está muy bien señalizado.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Gru 2016
9.7

Great central location, close to shops, hospitable staff, clean, secure - Connect w people from around the world - A Good hostel in Budapest :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Gru 2016
10.0

I'm not really into the party atmosphere so the hostel atmosphere was great for me. Very clean, beautiful building, good facilities, cheerful staff, and great location - definitely a steal for the price. As long as you're not after a crazy party holiday I can't imagine anywhere better. (Ps. The entrance to the hostel isn't very clear, it's a big black gate exactly where the directions tell you... I may have missed the sign and gotten slightly lost...)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Gru 2016
8.3

Cool place to chill out. Very quiet. Not far from all the main attractions. I'll stay here again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
28 Lis 2016
9.1

Nice hostel, close to centre of Budapest. Clean and comfortable. Not much atmosphere but I was there in the low season. Good facilities and friendly staff. Had to pay 2€ to leave my bag for a few hours on the day of check out which I thought was a bit much

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
24 Lis 2016
7.1

Cute little hostel - absolutely no atmosphere so not ideal for solo travellers and veryyyyy hard to find when arriving! Security was a little off, card access to the compound and also the apartment itself, but not much beyond that. I think the staff slept there and had people over for drinks etc? A bit weird and offputting. good location!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Lis 2016
8.0

Good hostel close to a station but it seemed more like an apartment that hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Obieżyświat
  • 34 Recenzje
13 Lis 2016
8.9

Nice apartment hostel. 2 cleab bathroom\showers which I never had to wait to use. If it were busier it would get cramped. Great kitchen too! Would stay again

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Węgry, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Lis 2016
10.0

Ich habe entschieden, nochmal nach Budapest zu kommen und nochman in Hipster Hostel zu übernachten! Alle der Mitarbeitern waren freundlich und haben mir sehr viel geholfen die Stadt noch besser zu entdecken. Ich kann nur empfehlen!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.