Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hipster Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 398 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 398 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Sie 2017
7.7

Perfect location, very cool rooms, but cleanliness could definitely be improved (e.g. bathrooms)!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Czechy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Sie 2017
8.3

I appreciated the big lockers, I could keep safe everything I needed. The shower was a bit dirty and messy, that's why I give cleanliness 3, the rest was OK. The staff were nice and friendly.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • lauramarieinterrail
  • Francja, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
20 Sie 2017
7.4

Hostel sympathique.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
20 Sie 2017
8.6

El hostal es genial. Hay muy ambiente, conocimos a bastantes personas y nos llevamos un buen recuerdo de nuestra estancia y de ellas. La habitación en la que estuvimos era para cuatro personas pero eramos una pareja, muy bonita y al lado de la cocina. La cocina esta equipada de todo, y hay dos baños con duchas. Las habitaciones compartidas también las pudimos ver y eran muy grandes. El personal es realmente genial, sobre todo una chica brazileña con la que estuvimos hablando.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
16 Sie 2017
10.0

Lovely staff and great chilled vibe. Good kitchen facilities and 3 bathrooms, really nice room and even had the luxury of a double bed! Close to the metro and sightseeing stuff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Sie 2017
6.6

It was easy enough to walk into the city centre or a train station was close by. The whole hostel needed a proper clean but in saying that it had all the facilities you would need. The hostel lacked an atmosphere but it was a great place to chill out and recover

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • vanessatnguyen6748
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
14 Sie 2017
8.3

Small hostel with just 2 rooms, 8+ beds in each room. Very intimate atmosphere. Location is right next to the Kelvin-ter U bahn (subway/metro) stop so getting around is pretty easy. Staff is friendly and accommodating, kitchen is self service, bathrooms and bedsheets could be cleaner (like any other hostel)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Sie 2017
7.7

I liked. It is really quiet, so the atmosphere is good depending of your goal. The room is really large, so even the 10 people dorm is nice. Location also super good, you can just walk everywhere and the buss to the airport is just behind it.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
26 Lip 2017
10.0

Perfect hostel if you're looking for a calm place where you can sleep after a long day of walking, or a long night of partying. A wonderful staff, so helpful and kind with all guests. I would definitely stay there again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Lip 2017
9.7

Great hostel in a gorgeous building with a modern interior. The staff were very friendly and the environment was nice and quiet. The front door to the building is a little hard to find at first. Location is excellent - right by the metro/bus/tram and walking distance to all the sights. I would definitely recommend a staying here if you are after a cosy and quiet stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×