Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Hipster Hostel

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 293 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 293 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.9
Hipster Hostel Located at Baross Utca 3., , Budapest.
Hipster Hostel
Hungary
Budapest 1082 1085 Baross Utca 3.
91% 293
47.4893979 19.0632963
Hipster Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
20 Lip 2016
6.6

Overall the hostel was fine. However there are only 2 toilets and 2 showers for the entire place which means a lot of waiting. The staff were nice but very quiet and we felt bad for making noise at pretty much any time of day. The atmosphere is severally lacking... There is no atmosphere... But very clean and comply bed

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Lip 2016
10.0

The staff was just amazing, we booked the wrong date still they fixed everything for us! Very centeral, super close to metro! It was very clean and we felt welcomed! Would stay there again for sure

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
15 Lip 2016
10.0

Great hostel and great staff! Especially Merih! Highly recommended

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Lip 2016
7.7

Very nice and comfortable place to stay but just for rest! We don't feel that this place has a sharing atmosphere! Anyway it's clean.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Cze 2016
8.0

Staff was great, location was good, place was nice, but AC would have helped.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
19 Cze 2016
8.9

2층 침대가 아닌 개인베드로 되어있구 꽤 쾌적하며 편안합니다. 약간 한인민박느낌나여! 아기자기한 느낌이 강하고 편히 쉬다 왔습니다 직원도 엄청 친절하구요! 하루이틀 묵을거라면 강추합니다! 이 가격에 이런 호스텔이라니~~~

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Cze 2016
10.0

Great staff,great atmosphere. Would highly recommend it to anyone who is traveling to Budapest

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Maj 2016
9.7

We were staying in the honeymoon suite with ensuite bathroom and it was exactly what we were looking for. Staff was really friendly and helpful, the room was clean and airy and easily accessible and the location was great - overall we really enjoyed our stay and would definitiely recommend it!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
22 Maj 2016
10.0

Muy amables las recepcionistas

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Maj 2016
9.7

Excellent staff, clean, friendly hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.