Hostelworld.com

Hipotel Paris Belleville

Ceny
mapa
Recenzje
4.4
Ocena 792 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 4.0
  • Bezpieczeństwo 6.0
  • Lokalizacja 6.0
  • Personel 6.0
  • Atmosfera 4.0
  • Czystość 3.0
  • Udogodnienia 2.0
ZAREZERWUJ
4.4
Ocena 792 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 4.0
  • Bezpieczeństwo 6.0
  • Lokalizacja 6.0
  • Personel 6.0
  • Atmosfera 4.0
  • Czystość 3.0
  • Udogodnienia 2.0
Hipotel Paris Belleville Located at 21 Rue Vicq d'Azir, , Paris.
Hipotel Paris Belleville
France
Paris 75010 21 Rue Vicq d'Azir
44% 792
48.8760907 2.3696136
Hipotel Paris Belleville
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
18 Lis 2015
10.0
Przetłumaczone przez Google

To bardzo miły lokalizacja w 5 min pieszo od stacji metra, Colonel Fabien. soo łatwe do znalezienia. i super supermarket gospodarcza wokół schroniska i ładny pokój (mieszkaliśmy na parterze). Ja i moja matka tam na jedną noc z Super satysfakcji. Widziałem niektórzy narzekają tym hostelu. ale dla nas, to było po prostu ładne miejsce podróży paris. wielkie dzięki

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Lis 2015
2.3
Przetłumaczone przez Google

Personel były straszne i bezużyteczny, byliśmy tutaj w czasie ataków terrorystycznych na 13/11/15. On nic nie zrobił, ale tworzą fałszywych faktów, gdy poprosiliśmy, aby wyjść i mam nadzieję otrzymać zwrot pieniędzy za conajmniej jednym z naszych 3 noce, że mamy zarezerwowane i opłacone w dniu przyjazdu. Twierdził, że nigdy nie ma i nigdy nie da się o zwrot. Pracownicy tutaj zero współczucia i zero woli do pomocy, nawet gdy mówi się w języku francuskim. Zero zalecenia dotyczące tego miejsca

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
13 Lis 2015
4.6

Das Zimmer war eine Baustelle, Bad ohne Licht, Schimmel.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
8 Sie 2015
3.7
Przetłumaczone przez Google

Personel był niegrzeczny i nie w ogóle pomocny. Ręczniki nie były czyste. Prysznic nie działał prawidłowo. Budynek wydawał się zaniedbane.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
3 Sie 2015
6.3

Man muss um 12 Uhr auschecken und unser Flug ging erst um 21 Uhr. Wir wollten das Gepäck dort lassen, was normalerweise kein Problem in Hostels ist. War aber nicht möglich. Sehr störend!!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
3 Sie 2015
4.9

Il prezzo è molto basso, nulla da dire, ma i capelli e i peli nelle lenzuola, i grumi di capelli e polvere per terra, sul quadro e negli angoli e il vetro della doccia sporchissimo non si possono ignorare. Si rischia veramente di prendere malattie là dentro. Dislocato dal centro, raggiungibile abbastanza bene di giorno, quasi irraggiungibile di notte. Il personale è cortese ma lo sconsiglio vivamente! Meglio spendere 50 euro in più ma essere sicuri di non prendersi infezioni.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
2 Sie 2015
4.9

Me pareció muy malo el servicio.. El personal de recepción habla solo en francés!!. Te atienden muy mal y a veces no están en la recepción.. No hay sala común y tampoco wi.. No me pareció para nada limpio y las habitaciónhabitacióneshabitaciónes son horribles!!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Dania, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Lip 2015
5.7
Przetłumaczone przez Google

To było w porządku miejsce. Ale trzeba było dodatkowo płacić, jeśli chcesz wifi. Lokalizacja nie był w odległości spaceru od słynnych atrakcji. Atmosfera była trochę intemedating bo ściany były bardzo cienkie, więc słychać wszystko, co dzieje się w pokojach blisko Ciebie.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Lip 2015
3.1

Nachdem wir ersteinmal mind. 10 Minuten an der Rezeption warten mussten, wurden wir von einem sehr unfreundlichen Mitarbeiter "begrüßt". Dieser hatte dann auch keine Ahnung über unsere Buchung und sonstiges. Deswegen verweilten wir noch weitere 20 Minuten an der Rezeption, um überhaupt einmal an unsere Zimmerschlüssel zu gelangen. Auch bekamen wir sofort ohne Nachfrage einen Preiszuschlag. Das "Hotel" an sich war eher eine Baustelle, das Zimmer mit Bad war voller Schimmel und roch auch danach.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Lip 2015
2.9

I never come back here again

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.