Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hilo Bay Hostel

  • 101 Waianuenue Avenue, Hilo Hawaii, Hilo, USA

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 369 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 7.9
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 369 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 7.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Maj 2017
8.9

We really enjoyed the nice atmosphere, due to the big common room in the middle of the hostel!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Maj 2017
9.4

The location was convenient for me especially since there was a parking lot across the street... having a car on the big island is essential. The staff was really helpful!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Maj 2017
8.0

Bonne auberge pour backpackeurs dans un très beau bâtiment rénové. Très bien placée, entrée sécurisée à partir de 22h. Cuisine ultra équipée, café/thé à disposition au petit déjeuner. Toilettes, douches et chambres propres. Ambiance plutôt d'hôtel (mais rencontres possibles), calme demandé à partir de 22h. Très bon sejour.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
29 Kwi 2017
9.7

This place was great!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Kwi 2017
8.0

Die Lage ist sehr gut. Es hat in naher Umgebung Einkaufsmöglichkeiten wie auch Restaurants. Das Personal ist extrem nett. Die Küche biete alles was man benötigt.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Mar 2017
8.9

All you need to stay commfortable at a hostel! Very helpful and friendly staff, enough Space and quite clean all over. Not recommendable for people with pet allergies.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Mar 2017
9.1

I did a sidetrip from Oahu and it was an amazing experience. The vibe in the hostel is awesome. So many different guests and they're all kind and adventures. Everything is clean and relaxed. The staff is the best, they're taking such good care for you even if you forgot to bring a sweater and plan to go up the volcano in the night. It's the third hostel I stayed in so far and the best of them! I highly recommend it and I would stay there anytime again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Mar 2017
7.7

Gute Lage, große Zimmer mit viel PlatzPlatz. Teilweise Behandlung wie im Schullandheim: Bier trinken und reden im Gemeinschaftsrecht nur bis 22:00 Uhr!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Mar 2017
9.4

I am delighted to have made this hostel's as well as its temporarily residing guest's acquaintance. Roxie is a main reason to go there.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • nickholloway
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
27 Lut 2017
7.4

Secure hostel in the heart of Hilo. Staff were so friendly and helpful. Bathrooms are not very private and are quite run down and there were a lot of people there when we were staying. Common area is decent, but Wifi does not work in the bedroom which is a bit annoying.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.