Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hilo Bay Hostel

  • 101 Waianuenue Avenue, Hilo Hawaii, Hilo, USA

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.1
Fantastyczny 339 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 7.5
ZAREZERWUJ
8.1
Fantastyczny 339 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 7.5
Hilo Bay Hostel Located at 101 Waianuenue Avenue, Hilo Hawaii, Hilo.
Hilo Bay Hostel
USA
Hilo Hawaii 96720 101 Waianuenue Avenue, Hilo Hawaii
81% 339
19.7258888 -155.0879702
Hilo Bay Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • angela_szinte4019
  • Niemcy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
17 Sty 2017
9.1

Empfelungswert

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
17 Sty 2017
8.9

Great hostel in the middle of Hilo. Comfortable beds and a nice common area...could use more showers and bathrooms but otherwise a great experience

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
2 Sty 2017
8.0

Nette und hilfsbereite Mitarbeiter, Bad immer sauber. Leider quietschen die Betten sehr und manchmal gibt es Schwierigkeiten, noch einenSpind abzubekommen.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • joefred111
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
28 Gru 2016
9.1

Nice staff, location in downtown Hilo so a bit far away from a lot of sights. Great for walking around though

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • ivogammelt7390
  • Chorwacja, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Gru 2016
10.0

It was great. Friendly stuff. Everything ok. Mahalo from the guy who stole the beer.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Gru 2016
9.1

Fantastic! Would highly recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lis 2016
8.6

On two occasions on my recent trip to Hawaii the Hilo Bay Hostel was my home away from home. I made a lot of (temporary -Hostels are like living in a bus station) friends and saw some great scenery. Best wishes to all; hopefully I will return soon. John

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Lis 2016
5.4

A nice old/historical type hostel with good location in Hilo. The facilities are a bit too old and not very well kept. The cleanliness was not great, for example, I got some linen that was just too old and stained and had to request some different ones that still had some stains.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
7 Lis 2016
9.1

Located in downtown Hilo. Very close to the airport. You can walk, but its best to rent a car. The hostel is nice and safe. Quiet time is pretty serious, so it's great for sleeping. Lockers are a bit small, but sufficient. Ample outlets to charge phone overnight.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • JohannesStettner
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
28 Paź 2016
8.9

This Hostel has a certain charm to it. Lots of elderly peoply around. Friendly stuff and a good atmosphere!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.