Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Hilo Bay Hostel

  • 101 Waianuenue Avenue, Hilo Hawaii, Hilo, USA

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
7.9
Bardzo dobry 289 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 7.4
ZAREZERWUJ
7.9
Bardzo dobry 289 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 7.4
Hilo Bay Hostel Located at 101 Waianuenue Avenue, Hilo Hawaii, Hilo.
Hilo Bay Hostel
USA
Hilo Hawaii 96720 101 Waianuenue Avenue, Hilo Hawaii
79% 289
19.7258888 -155.0879702
Hilo Bay Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Bułgaria, Mężczyzna, 41+
  • Obieżyświat
  • 26 Recenzje
14 Lip 2016
9.4

very friendly and helpful staff

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Lip 2016
4.6

They didn't give me a key to my room, is lot of very old people living there, they don't give you anything to identify people from the hostel and the front door is always open. I wrote a mail to the owner because a left earlier and lose 2 nights because i wasn't comfortable there and he never answer.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
10 Lip 2016
7.7

A little bit shabby but the bathrooms were very clean!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
5 Lip 2016
8.0

Wir bekamen ein Zimmer welches immer offen war und wir nicht abschliessen konnten. Die Lage in Hilo ist aber sehr gut und sehr nahe von den Rainbowfalls. Wir hatten im Hostel die meisten kennengelernt und die Atmosphäre war dementsprechend hammer.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
3 Lip 2016
10.0

all perfect, location in the center, staff very nice and helpful we could borrow flashlights and snorkel gear for free, the building is beautiful with a nice common area. i can highly recommend this hostel as it is well situated on the island, good to visit green and black sand beach and volcano or the waimea.. book it!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Cze 2016
8.3

受付の方も親切で、気持ちよく滞在できました。閑散期のためか、仕事の出張らしきグループや、年配のご夫妻が多かったです。夏休みになると若い人が増えるのかな?キッチンはきれいでした。シャワーとトイレは使う人によって状態が変わりますが、公衆トイレよりは綺麗かと・・・。バス無しツインの部屋には小さな冷蔵庫があります。ゴキブリはでます。(笑)玄関は10時にロックされますが、開錠のためのパスワードを教えてくれるので、10時過ぎても大丈夫です。Freeのwifiもあります。値段を考えたらコストパフォーマンスはいいと思います。

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
6 Cze 2016
9.7

Had a good experience there , made new friends ! Everyone there is nice

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Maj 2016
8.9

Good clean hostel in downtown Hilo. Stayed in the double room, plenty of space for two. High ceilings, old Hawaii style- great place! Highly recommend for anyone spending a night in Hilo.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Kwi 2016
7.4

hilo is a wet place, but mold on my sheet? and in the showers too..and they accept long stays

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Kwi 2016
7.4

Perfectly nice hostel. Lots of temporary to permanent tenants stay there as well. Downtown location is extremely convenient.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.