Hostelworld.com

Hilo Bay Hostel

  • 101 Waianuenue Avenue, Hilo Hawaii, Hilo, USA
Ceny
mapa
Recenzje
7.7
Bardzo dobry 277 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 7.3
ZAREZERWUJ
7.7
Bardzo dobry 277 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 7.3
Hilo Bay Hostel Located at 101 Waianuenue Avenue, Hilo Hawaii, Hilo.
Hilo Bay Hostel
USA
Hilo Hawaii 96720 101 Waianuenue Avenue, Hilo Hawaii
77% 277
19.7258888 -155.0879702
Hilo Bay Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
18 Kwi 2016
7.4

hilo is a wet place, but mold on my sheet? and in the showers too..and they accept long stays

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Kwi 2016
7.4

Perfectly nice hostel. Lots of temporary to permanent tenants stay there as well. Downtown location is extremely convenient.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Kwi 2016
2.0

It sucked for a variety of reasons: It goes w/o saying that one gets a lot of undesirable trash staying at these low-brow places, but this one was particularly disturbing! The facts show that the owner is a fag & greedy pig, but also- quite weird....! Stay there for a night & half a day, and surely: You Will SEE!!!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
24 Mar 2016
6.6

Our Window from the bedroom to the common room had no glass - so no privacy. Also bottom sheet was just a plain sheet, with no elastic, so constantly having to re-make the bed. Showers could use some mold control. However the staff were very nice and the location was great.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
16 Mar 2016
8.3

Estoy muy conforme con el hostel

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Kobieta grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Mar 2016
9.4

立地がよく、目の前のカフェは朝7時前から開いていて、エスプレッソが美味しいですし、スーパーも郵便局も近くにあります。車で空港からは15分くらいでしょうか?駐車場も近くにあります。 窓が半分あいたままでしたが、気になりませんでした。週末の夜は近くでパーティーがあるのか音楽が聞こえましたが、ぐっすり寝ました。 広々とした部屋にツインベッドが置いてあって、お値段の割にはとても良かったです。 何より雰囲気がいいです。木目の部屋は、ほどよくハワイアンで落ち着きます。

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Mar 2016
10.0

Awesome place and very helpful staff. Clean and comfortable!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Mar 2016
9.7

Good atmoshere with all the rooms around one large communal area in an interesting old building. Bed was comfy. Kitchen was well equipped. 2 showers for all the girls to share was tricky... But overall a great hostel

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Mar 2016
2.9

The owner should hire new staff and pay them legally instead of hiring the tennants and paying with free rent. This place reminds me of a nursing/retirement/assisted living home. It's not a good deal for the money I would recommend the city park on the opposite side of the block ( behind hostel). If you feel not safe there I recommend reeds bay hotel. The staff is amazingly helpful and for the price of two people at the hostel you can get a huge room with 2/large beds and a kithenette on water

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
26 Lut 2016
2.9

Éste no es un hostel es una pensión, gente mayor vive en este hotel. El olor a mugre es insoportable, la cucarachas son enormes. Fueron mis peores cuatro días de estas vacaciones. El tipo que estaba abajo de mi cucheta tenía un olor insoportable. Amontonaban la ropa al pie de la cama y de allí salían moscas. Odie este lugar.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.