Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hilo Bay Hostel

  • 101 Waianuenue Avenue, Hilo Hawaii, Hilo, USA

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 360 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.7
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 360 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
10 Kwi 2017
8.0

Die Lage ist sehr gut. Es hat in naher Umgebung Einkaufsmöglichkeiten wie auch Restaurants. Das Personal ist extrem nett. Die Küche biete alles was man benötigt.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Mar 2017
8.9

All you need to stay commfortable at a hostel! Very helpful and friendly staff, enough Space and quite clean all over. Not recommendable for people with pet allergies.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Mar 2017
9.1

I did a sidetrip from Oahu and it was an amazing experience. The vibe in the hostel is awesome. So many different guests and they're all kind and adventures. Everything is clean and relaxed. The staff is the best, they're taking such good care for you even if you forgot to bring a sweater and plan to go up the volcano in the night. It's the third hostel I stayed in so far and the best of them! I highly recommend it and I would stay there anytime again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Mar 2017
7.7

Gute Lage, große Zimmer mit viel PlatzPlatz. Teilweise Behandlung wie im Schullandheim: Bier trinken und reden im Gemeinschaftsrecht nur bis 22:00 Uhr!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Mar 2017
9.4

I am delighted to have made this hostel's as well as its temporarily residing guest's acquaintance. Roxie is a main reason to go there.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Lut 2017
9.7

Bien placé et très sympa, j'ai adore la deco en bois qui donne beaucoup de cachet à l'endroit

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Lut 2017
2.0

Kicked out on the street the moment you check-out at 11am. Doesn't matter if you have a later flight. According to the front desk guy (~35 years old, buzzcut, sourpuss attitude), they will not store your luggage and you must immediately vacate the premises. You can not sit in the lobby. You must get entirely off the property. I've never come across such an inhospitable policy. A very poor way to end an otherwise nice stay. Hopefully this review will inspire a change of policy.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
4 Lut 2017
4.9

Leider konnte ich diesem Hostel nichts gutes abgewinnen, außer der Lage, was einem aber auch nicht viel bringt weil in Hilo einfach nichts los ist. Ich war in einem Frauen Dorm untgerberacht und man hat dir Tür einfach nie verschlossen, was ja noch verkraftbar wäre, wenn man auch tagsüber checken würde wer da so ein- und ausgeht, was nicht der Fall war. Die ganze dort herrschende Atmosphäre ist merkwürdig und die vielen älteren Herrschaften die dort zu wohnen scheinen machen dies auch nicht bess

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
31 Sty 2017
8.6

Helpful and friendly staff! Nice kitchen facility, coin operated laundry onsite, wi-fi, communal area and close to plenty of shops and restaurants.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
31 Sty 2017
9.4

Very friendly and helpful staff and great location.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.