Hostelworld.com

Hilltop Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 633 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 7.7
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 633 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 7.7
Hilltop Hostel Located at 300 Carroll St, 20012, NW, Washington DC.
Hilltop Hostel
USA
Washington DC DC DC 20012 300 Carroll St, 20012, NW
82% 633
38.9748577 -77.0163273
Hilltop Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Maj 2016
9.1

Would stay here again

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • CrimsonLo
  • Szkocja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Maj 2016
8.0

2 mins walk away from Takoma Station and around 12 mins to Union Station so it is very accessible into central D.C. area. The surrounding area seems safe and mostly residential with a Safeway, cafes and restaurants. The room was fairly clean and generally no queues to the bathrooms at night or mornings but I can imagine the room will become very hot and stuffy in the summer period. Overall, I enjoyed my stay here. I would recommend to individuals on a budget :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
19 Maj 2016
7.7

Nice staff, nearby Takoma Metro Station, enough for three days if you can live with a lower standard of cleanliness (due to the guests!) and the fact, that this hostel is heavily worn.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Maj 2016
6.0

It's located very closed to a metro station, people were nice and quiet but that was the only good things. The Hostal was dirty and old, and sheets were not renovated in a while. I went with my parents and although for me it was ok (price/quality), they don't like it very much. The worst part is the fact that we had to pay the rest of the money on cash and I don't feel very comfortable with that.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Kwi 2016
10.0

Super chill atmosphere and convenient location!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Kwi 2016
8.3

Buena ubicación, personal super amable, el clima no ayudo mucho pero muy recomendable.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Kwi 2016
9.7

Confessamos que estavamos receosos antes de conhecer o hostel, pois só conseguiamos acessar fotos antigas do local, mas fomos surpreendidos. Adoramos tudo naquele lugar, é aconchegante, limpo, organizado, o atendimento perfeito. Economizamos muito dinheiro, a localização é ótima, estação de metrô praticamente em frente ao hostel. Valeu muito a pena :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Kwi 2016
9.7

A wonderful hostel run by lovely people! An excellent place to stay while visiting DC, prime location in a relaxed neighborhood and right across from the metro to go downtown. It has a warm, homey vibe, especially because it's a renovated Victorian house, plus it's so creatively and colorfully decorated! A must for DC adventurers!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Kwi 2016
2.3

This hostel is really far away from Washington's downtown and it seemed to be quite dirty. When I arrived I called a number that was in a paper in the front door, a guy quite rudely told me that he was busy, he gave me the code of the entrance door (perfect for thieves)and told me to leave my bags in the basement (small lockers) As I entered the place disgusted me, there was no one in the front desk to attend me or give me any help. I ended my night in another place.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
7 Kwi 2016
6.3

Kein Licht, Steckdose am Bett. Kein Schließfach. Recht weit vom Zentrum entfernt. Hübsches Haus. Insgesamt ok

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.