Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.9
Bardzo dobry 136 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 6.9
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 7.2
ZAREZERWUJ
7.9
Bardzo dobry 136 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 6.9
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 7.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Peru, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Sie 2017
2.6

Fue horrible. Esta en la peor parte de la av. Los dueños eran extraños y la mujer era malcriada se metia a nuestro cuarto sin tocar. El hotel olia mal, no habi ducha solo una tina cochina y los dueños dormian en el piso. Menos mal solo me quede una noche para tomar un vuelo. No regresaria. Me sorprendio mucho encontrar buenos comentarios en esta pagina.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
10 Sie 2017
8.0

한큑인둘 여귀 씨썰이 눠무 별류예여 효스탤이랴기엔 녀뮤 뀨지고 건뮬 자체가 오레댄 편이라 구런지 죠큼 찝칩한 누낌도 많이 둘었어욥 호스트 분들응 굉쟝히 친졀하시쥐만 죻운 시셜을 원하쉰다면 추쳔하진 않슙니다 별졈은 효스트뉨이 잘해쥬겨서 놉게 드리지먄 한큑인둘은 다른뒈 가세욥!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
5 Sie 2017
5.4

Don't stay here if you wanna find a cool place. Rome was too hot these day so I intended to choose a place that have the air con. But the owner said the air con was broken, all room. They even don't have enough fan for us. There is no common place, you have to eat breakfast on your bed.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
4 Sie 2017
10.0

Excelente lugar para ficar em Roma. Os quartos e banheiro são limpos e organizados. Todos que trabalham lá são muito educados, solicitos e auxiliam para uma excelente estadia na cidade. Voltando a Roma voltarei a me hospedar lá.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Sie 2017
10.0

Great place to stay in Rome for travelers. Mr. Zidane is a great person. perfect fo location.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
2 Sie 2017
6.3

Weird place. The hostel is next to Termini (which is nice, despite it's not the most beatiful area in Rome), but it's an actual apartment on a block (in fact is next to other hostel's apartment). The staff (2 guys) are nice, but their english is veeeery basic (it's hard to comunicate with them sometimes). Also they have some "unprofesional" atitudes as owing you money, lying about the reparation of the AC (it never worked during my stay) or yelling one each other at midnight.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Bangladesz, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Sie 2017
10.0

Very good hostel! And the receptionist Mr. Rana was super helpful. Location is excellent. The room is very clean. Overall running by good people. I recommend this hostel...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
31 Lip 2017
10.0

Auberge à côté de la station Hi Termini (gare métro, bus, train, taxi, transfert aéroport). Café/restaurant, boutiques diverses juste à côté. Wifi dans l'auberge. Chambres de 5 personnes. 3/4 prises dans la pièce. Une armoire collective pour ranger vos affaires. Deux dortoirs à cet étage et deux salles de bain/wc individuelles. L'auberge est au 1er étage d'un bâtiment sécurisé. Petite mais agréable. Le matin Pola vous apporte le petit déjeuner dans votre chambre à l'horaire convenu avec elle :-)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Lip 2017
7.4

The staff was good, the location great, i liked that they had soap and shampoo, but i really did not like that they don't have lockers.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Lip 2017
8.3

It's a decent place if your traveling through. It's small but clean. Everything works and u can't beat the location. Across the street from Roma termini.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.