Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hi Skopje Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 127 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.8
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 7.3
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 9.6
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 127 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.8
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 7.3
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 9.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
7 Lut 2017
8.3

Recomiendo este hostel realmente. Se trata de un Hostel relativamente pequeño situado en una de llas colinas que rodean el centro de Skopje. Se puede ir andando, son como 20 minutos desde el centro. Por lo demás, el personal fue muy atento, tiene una decoración bastante alternativa, con buena musica. Ideal si buscas tranqulidad y buen ambiente.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
26 Sty 2017
9.4

Everything was perfect. Comfy beds, nice bathroom and an excellent host. It's an extra 5 minutes walk to the centre than listed but it's worth it. Would definitely stay here again

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • blairpayne
  • Szkocja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
17 Sty 2017
9.7

The staff are very friendly and give good information where to go and how to get there . I also got to sample homemade rakia and wine along with many other foods . Good value for money and run by very nice people .

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Polska, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
4 Lis 2016
9.7

It was really nice to stay at the Hi Skopje Hostel. The owner and her father are really kind and so helpful! Great atmosphere and delicious breakfast :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
7 Paź 2016
9.7

The guys at Hiskopje are fantastic :) Super chill place, brekky in the morning and hottest hostel showers in Macedonia. The house Labrador Zhile has an Instagram account and is a friend to all. I've stayed there twice and it was smiles the whole time, would recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Paź 2016
9.4

Our 5days-stay was awesome here. Staff is very friendly and helpful with good english and we really did feel like home. We appreciated local breakfast every morning :-) can highly recommend. You will love owner's dog Zhile ! :-D

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Paź 2016
9.7

Lovely hostel with amazingly friendly staff who will go out of their way to help. Located in a nice neighborhood.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
3 Paź 2016
9.7

This Hostel is amazing! The staff was really cool, invited us to Rakia and beer, took us up the mountain and was just incredibly friendly. I enjoyed my stay there very much, thank you so much!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.