Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hi Arrifana Destination Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 103 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 103 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.8
Hi Arrifana Destination Hostel Located at Urbanizao Arrifamar, Praia da Arrifana, Aljezur.
Hi Arrifana Destination Hostel
Portugal
Aljezur 8670-111 Urbaniza��o Arrifamar, Praia da Arrifana
91% 103
37.2948769 -8.8611441
Hi Arrifana Destination Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
1 Lip 2016
9.1

Cheap drinks. Great staff. Great view. Great room. Generally great!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • mlienshoeft4785
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Cze 2016
8.9

really nice Hostel with a fantastic view and away from all the trouble !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
14 Cze 2016
8.9

Well, about the cleaning there was somedays a lot of ants walking through the dorm and no reason for it. but no big deal; food and people were great and for the price it worths it :) Just it is calm, I could expect a little more action but usually HI Hostels are more calm in evening.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • tamCordero
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
29 Maj 2016
8.6

Petit coin de paradis sur terre. À coter de la plage, mais la plage est la seule chose qu'il y as à voir et à faire. Hostel propre est tout équipé. Douches en parfait état ainsi que lits propres et confortables. Déjeuner complets et quand je suis parti ils venaient de construire une piscine. Je recommande

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Maj 2016
10.0

Best Hostel... Very good price for what you get! Good breakfast, super friendly staff and very clean... I would highly recommend this Hostel and will definitaly come back... Arrifana is amazing...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Maj 2016
9.7

Very nice hostel, great view and awesome People. I can't wait to back there :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Kwi 2016
9.4

Sehr schön. Nur das Bad etwas knapp

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
28 Mar 2016
10.0

Excellent staff and great prices for dinner and at the bar!! Have the kiwi cocktails!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.