Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hi Arrifana Destination Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 155 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 155 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 9.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
27 Cze 2017
10.0

Had such a great stay here - there was a really nice atmosphere. The staff were so friendly and helpful, the facilities were great and we enjoyed the free wines at sunset!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Cze 2017
7.4

I loved the beach nearby, the swimmingpool and the view!! Did not like that the only locker availeble was blocked by a bunk so I coulnt reach it, and the girl from the check out: not even a thank you or goodbye just handed me the key deposit and walked away 😑. Ok bye!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
9 Cze 2017
10.0

Un ostello perfetto!!splendido staff gentilissimo ed accogliente..atmosfera molto bella posizione magnifica.!!!ottimo breakfast. uno dei migliori ostelli in cui ho soggiornato. voto 10

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
4 Cze 2017
9.4

The best hostel we have been to during our trip through Portugal. The Location and the view over the Ocean are amazing and the atmosphere inside is very cozy and comforting. The only aspect that could be criticized is the public kitchen which is rather small and not well equipped. However, there are a nice bar and a restaurant with very cheap prices!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Cze 2017
8.3

Nice, chill atmosphere! Close to the beach and ideal for surfers.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Maj 2017
7.7

Mooie kamer en hartelijke bediening.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
23 Maj 2017
10.0

I loved it here, felt like home. Could've stayed for weeks! Great atmosphere, the common room is very comfy to chill out. Very close to the beach, would recommend a car though to explore this great area even better. Best staff, so helpful and fun, just like friends. James, Alvaro, Teddy and Berta (and everyone else) - thanks a lot! I had the best time.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Maj 2017
9.1

Great bunch of people made our stay the best..... Beer on tap a plus!!! Bikes placed in a secure spot for the duration of the stay.. Great walking trails. Crazy beautiful area.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
1 Maj 2017
10.0

Lovely hostel, so close to the beach and walking trails. Bit out of the way if you're coming from Aljezur but arguably improves the relaxed atmosphere! Staff are all really great, thanks guys!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Kwi 2017
9.1

Gostei muito de estar estes dias no Hi Arrifana Destinations. Grande ambiente e óptimas instalações. O restaurante é esplêndido. Grande jantar que proporcionam. Serviço simpático. Para voltar. Obrigado Rui Eduardo Horta

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.