Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Hi Arrifana Destination Hostel

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 102 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 102 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 9.0
Hi Arrifana Destination Hostel Located at Urbanizao Arrifamar, Praia da Arrifana, Aljezur.
Hi Arrifana Destination Hostel
Portugal
Aljezur 8670-111 Urbaniza��o Arrifamar, Praia da Arrifana
92% 102
37.2948769 -8.8611441
Hi Arrifana Destination Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
1 Lip 2016
9.1

Cheap drinks. Great staff. Great view. Great room. Generally great!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
14 Cze 2016
8.9

Well, about the cleaning there was somedays a lot of ants walking through the dorm and no reason for it. but no big deal; food and people were great and for the price it worths it :) Just it is calm, I could expect a little more action but usually HI Hostels are more calm in evening.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • tamCordero
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
29 Maj 2016
8.6

Petit coin de paradis sur terre. À coter de la plage, mais la plage est la seule chose qu'il y as à voir et à faire. Hostel propre est tout équipé. Douches en parfait état ainsi que lits propres et confortables. Déjeuner complets et quand je suis parti ils venaient de construire une piscine. Je recommande

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Maj 2016
10.0

Best Hostel... Very good price for what you get! Good breakfast, super friendly staff and very clean... I would highly recommend this Hostel and will definitaly come back... Arrifana is amazing...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Maj 2016
9.7

Very nice hostel, great view and awesome People. I can't wait to back there :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Kwi 2016
9.4

Sehr schön. Nur das Bad etwas knapp

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
28 Mar 2016
10.0

Excellent staff and great prices for dinner and at the bar!! Have the kiwi cocktails!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • raquelrodrc4968
  • Portugalia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Lut 2016
10.0

The hostel was very pretty and well decorated, it was cleaned and liked the fact that the room was very open spaced. The breakfast was good. And at least: good localitation.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.