Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
9.7
Znakomity 79 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.8
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 9.6
ZAREZERWUJ
9.7
Znakomity 79 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.8
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 9.6
Hercegovina Located at Trg 1. Maj br. 10, , Mostar.
Hercegovina
Bosnia And Herzegovina
Mostar Trg 1. Maj br. 10
97% 79
43.3397984 17.8132420
Hercegovina
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
18 Cze 2016
10.0

First of all, have to stress the brilliant location. It's only a 8 min walk from the bus station & less to the old town. Brilliant, modern & super clean hostel - and only expected to get better once the new common area/roof terrace opens in the next few weeks. Hosts are lovely and welcoming, providing maps, tour opportunities and lots of local insight. Was great just to relax with them over coffee in the evening. The rooms are simple but VERY clean. Comfy beds, powerful shower & amazing aircon!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
15 Cze 2016
9.1

Great hostel, located very centrally. The owners are very friendly and helpful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Cze 2016
8.0

Nice place near everything, owner picked my up at bus station.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
3 Cze 2016
10.0

Awesome stay here. The brothers were great, really helpful and nice. It's a difficult place to find on your own (I didn't realize that they pick you up at the bus station and lead you to the hostel). But you're good if you meet them there and they're making tons of new additions making the hostel even better!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Kwi 2016
10.0

Hercegovina was the best hostel I've stayed at. The brothers made us feel like family and were very welcoming. We stayed there in April, during the low season, so it was a relaxing experience.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Mar 2016
10.0

Muy cerca del centro el hostel de almir y su hermano esta perfecto para una estancia corta o larga en mostar. Ellos son super amables y te ayudaran en todo lo que puedan. Ofrecen excursiones para hacer. Las habitaciones estan muy bien y hay cocina para cocinar. Sin duda volvere

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Mar 2016
10.0

Hostel Hercegovina was by far the most memorable and amazing hostel experience I have ever had. It is very clean and is situated right by Old Town. But above this, the staff is absolutely wonderful. One evening, our host (Almir) sat down with my friends and I for over 2.5 hours during which he shared his incredible life stories about when he grew up in Mostar. He and his brother provided delicious treats and traditional, homemade Bosnian coffee for us. Almir wanted to make us feel at home.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Norwegia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Mar 2016
10.0

Great place. This is my second time here and I will definitely return again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.