Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 248 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 248 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • FatimaGarrido
  • Hiszpania, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
17 Sie 2017
9.4

Ha sido una estancia perfecta salvo por la falta del servicio de desayuno que creo que es fundamental.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Sie 2017
9.7

We arrived with a Caravan from our camping trip in Pisa and surprisingly everything went very uncomplicated! From the Helvetia guest house we could buy a parking ticket for only 7€ and leave the car right in the old town next to the Pisa Tower and guest house. It' perfectly situated in the middle of Pisa for a fair price. You can walk to every sight-seeing, restaurant and shop from there. Don't miss the impressive cactus in the courtyard! Enjoy your stay - cheers Giulia and Neil

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Sie 2017
9.1

Hostel situated within a 2 minute walk from the Leaning Tower. Had good facilities which have been well thought out. Only downside was the fan was unable to keep the room cool but otherwise would recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Sie 2017
10.0

Super Lage, sehr freundliches Personal, würde jederzeit wieder hinfahren

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Sie 2017
6.0

It was very, very warm and the ceiling fan didn't really help too much.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Lip 2017
8.6

It was good. Location is perfect just near to leaning tower. Fan was too slow and room was hot but overall quite good

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
17 Lip 2017
7.7

Goed verblijf gehad, perfecte locatie! Letterlijk 5 min van de toren vandaan. Grenzend aan een gezellig straatje met restaurants. Bed was daarentegen niet comfortabel, de veren kwamen er bijna doorheen.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lip 2017
10.0

Hôtel à proximité immédiate de la fameuse tour de Pise dans un quartier sympa et touristique. Appréciés l'accueil et la localisation. Tout peut se faire à pied à Pise sans souci. Nous dormions côté rue. Un peu bruyant mais rien de rédhibitoire non plus (ah l'italien et son scooter !). Petite cafétéria en bas et petite cour extérieure bienvenues. Je recommande l'endroit pour un prix en plus complètement abordable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia Północna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
15 Lip 2017
8.9

Great location for walking to see Pisa tower, however it is a decent 15/20 minute walk from the train station. The room was clean and tidy, with a fan for the summer heat was needed to cool the room down. The shared bathroom was clean and I did not notice any queues (however there is another set on the floor above). Great room, friendly staff and well priced for its proximity to Pisa tower.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lip 2017
9.7

For a single female travelling I felt safe. The cleanliness of not only the room, toilets and bathrooms was also a welcoming sight. Your staff were friendly and also very helpful. I would recommend your hostel to all travellers. Thankyou for a relaxing stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.